Nicki Minaj megfenyegette Mariah Carey-t
2012. október 03. 20:14
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Az ilyen viselkedést érthetetlennek és gyerekesnek tartom, bár tény, hogy mai napig nem értem, Nicki mit keres a zsűriben...
2012. október 03. 20:27
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
Azért van egy 'kis' különbség Nicki és Mariah között, úgyhogy én Nicki helyében befogtam volna a pofámat.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2012. október 03. 22:11
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5320 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline |
Bírom Nickit meg minden de üljön el magának mert Mariah azért több éve már a énekesi szakmába van nicki még csak akkor járni tanult mikor Mariah már énekelt! szóval Nicki most CSITU VAN!
2012. október 03. 22:14
Nem tom mért tartják annyira nagyra Nicki-t, szerintem semmi különleges nincs benne mint rapperben, és a kibézetében sincs...hülyébbnél hülyébb parókkák...ízléstelen csili-vili ruhák...és az a borzalmas neon smink amitől olyan mint ha műanyagból lenne...a témához visszatérve MooMoo-nak és Törpemókusnak igaza van
Vampire Lady
2012. október 03. 22:14
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Mi az,hogy napjaink legsikeresebb rapperje?!
Ez a nő egy tarka pávián,a zenéhez köze sincs,még akkor se,ha rappelnie kell.Komolyan sz@rok én a mai zenei világra.Mariahot meg hagyja békén,mert ő legalább jobban érti a dolgát,mint ő.
Ez a nő egy tarka pávián,a zenéhez köze sincs,még akkor se,ha rappelnie kell.Komolyan sz@rok én a mai zenei világra.Mariahot meg hagyja békén,mert ő legalább jobban érti a dolgát,mint ő.
Jolie_77
2012. október 03. 22:22
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline |
utálom Marit. Inkább Nicki:)
2012. október 03. 22:29
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline |
Ilyenkor jön rá az ember, hogy Nicki nem csak játssza a bárgyút, hanem tényleg ostoba és közönséges. Pedig komolyan reméltem, hogy a sok festék és cukor alatt lapul valami érték. De nem.
2012. október 03. 23:07
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline |
Még mindig jobban szertem Nickit!!
2012. október 04. 07:12
micsoda szégyentelen 3,14cha ez a nicki minaj vagy ki a franc. ha legalább vitatkozik valakivel akkor nézzen az illetőre. ez inkább vall neveletlenségre hogy még a kellő tiszteletet se tudja megadni mariahnak. emberek vagyunk, mind külömböző értékrenddel, nyílván nem egyezhet mindenben a véleményünk, ezt az ordenálé üvöltözést, káromkodással megtüzdelve pedig nem is nevezném vitának. randy jacksonnak fel kellett volna állnia és egy maflást kellett volna adnia a töpörödött kis makinak.
ami az itteni hozzászólókat illetti - utálom marit, szeretem nickit - igen ez is titeket minősít hogy nem vagytok tisztábban mariah carey munkásságával ellenben a mocskos szájú törpét idolizáljátok akinek se hangja, se jelleme, gratulálok!
ami az itteni hozzászólókat illetti - utálom marit, szeretem nickit - igen ez is titeket minősít hogy nem vagytok tisztábban mariah carey munkásságával ellenben a mocskos szájú törpét idolizáljátok akinek se hangja, se jelleme, gratulálok!
Jolie_77
2012. október 04. 13:48
hagyjuk már, hogy ki mit rakott le az asztalra. akármilyen sikeres is volt mariah attól még nem kell mindenben igazat adni neki. amúgy meg felesleges vitatkozni azon, hogy kinek van igaza, mivel nem tudunk semmit a teljes sztoriról. ugyanúgy lehet mariah és nicki is hibás. az meg nicki dolga, hogy hogyan beszél, főleg ha tényleg ennyire felhúzta az agyát mariah akkor érthető is. nem kell kussba lenni és lenyelni a dolgokat bár meg lehetett volna a műsoron kívül is beszélniük a témát de akkor lehet, hogy tényleg verekedés lett volna a vége.
2012. október 04. 13:49
ha meg valaki nem jártas egy témában akkor kussba kell maradni...
2012. október 04. 13:52
Idézet (Törpemókus @ 2012.10.03. 19:48)
Attól még hogy Minaj sikeres rapper, nem biztos, hogy a legjobb. A tudtommal Dr Dre lett a legjobb hip-hop zenész, a kis Nicki pedig sehol sincs.
"...Nicki napjaink legsikeresebb női rapperje..." -.-
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.