Heidi Montag – miután fél vagyonát plasztikai műtétekre költötte – új kereseti lehetőség után nézett. Újabban Las Vegasban próbál szerencsét: egy sztriptízbárban vetkőzik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szégyen! Heidi Montag Las Vegasban vetkőzik
2012. október 05. 09:31
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Egy nap alatt tíz műtét? Elég lett volna egy, hogy helyreállítsák az agyát, ami valószínűleg nagyon komoly sérüléseket szenvedett az évek folyamán.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. október 05. 10:48
Ez tényleg szégyen. Ez az első cím, amiben semmi kivetni valót nem találok és még illik is a cikk tartalmához.
2012. október 05. 11:34
De gáz! -.-" Szerintem egy normális pasi nem engedné, hogy a párja sztriptíz bárban kellesse magát.
2012. október 05. 11:37
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Kaina @ 2012.10.05. 11:34)
De gáz! -.-" Szerintem egy normális pasi nem engedné, hogy a párja sztriptíz bárban kellesse magát.
Kimondtad a lényeget. Egy "normális". De ebben a párocskában egyik fél sem normális.
2012. október 05. 11:56
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25036 Csatolások: 2326988 Azonosító: 180890 offline |
O mar csak vetkozni tud, nem is ismeri, azt, hogy hogyan is kell emberi modon penzt keresni. Bar mondjuk a felpumpalt testet nezve nem is csoda, hogy erre vetemedik, meg kell mutatni avilagnak, mire is koltotte a sok gazset...
2012. október 05. 12:53
Az ő dolga, sok sikert neki! Meg a közönségnek is, hogy ne hányja el magát ettől a műribitől...
Szégyen és gyalázat, hogy sokan egy este alatt ennyi pénzt keresnek ilyen munkával, más meg tisztességes munkát végez, és alig él meg! Valami rohadt nagy baj van a világon élők értékrendjével :S
Szégyen és gyalázat, hogy sokan egy este alatt ennyi pénzt keresnek ilyen munkával, más meg tisztességes munkát végez, és alig él meg! Valami rohadt nagy baj van a világon élők értékrendjével :S
2012. október 05. 13:42
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Az igazi sztripperek vetkőznek, mozognak, igazi látványshow-t csinálnak. Nem túlplasztikázottak, edzettek, akik begyakorlott, koreográfiára épülő műsorral, gyakran akrobatikus elemekkel tarkítják azt, amire mások csupán annyit mondanak "vetkőzés".
A legjobbak mindennapi gyakorlata felér egy atlétanő edzéstervével az olimpiára.
Ez a csaj, nos, nem hívnám sztriptíztáncosnak, inkább afféle koca seggrázó, aki azt hiszi azzal őrzi meg a méltóságát, ha nem vetkőzik.
Egy ténylegesen levetkőző, nehéz mozdulatelemekre épülő produkcióban magát büszkén kínáló sztripperben sokkal több méltóság van mint ebben a reality-Barbiban valaha is lesz
Nem a sztriptíz a szégyen, az ilyen csajok, akik még azt sem művelik jól azok inkább
A legjobbak mindennapi gyakorlata felér egy atlétanő edzéstervével az olimpiára.
Ez a csaj, nos, nem hívnám sztriptíztáncosnak, inkább afféle koca seggrázó, aki azt hiszi azzal őrzi meg a méltóságát, ha nem vetkőzik.
Egy ténylegesen levetkőző, nehéz mozdulatelemekre épülő produkcióban magát büszkén kínáló sztripperben sokkal több méltóság van mint ebben a reality-Barbiban valaha is lesz
Nem a sztriptíz a szégyen, az ilyen csajok, akik még azt sem művelik jól azok inkább
2012. október 05. 13:57
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Egy igazi sztripper bemutatóanyaga:
http://www.youtube.com/watch?v=GapR198Ut_k
És mindezt élesben egyre kevesebb ruhában teszi. Minden tiszteletem az így dolgozó lányoké!
És mindezt élesben egyre kevesebb ruhában teszi. Minden tiszteletem az így dolgozó lányoké!
2012. október 05. 14:04
Idézet (symor @ 2012.10.05. 13:57)
Egy igazi sztripper bemutatóanyaga:
wow, ez a nő tényleg nem semmi... úgy mozog, mint egy balett-táncosnő és micsoda erő van a végtagjaiban...
2012. október 05. 14:06
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Legalább nem meztelenkedik
2012. október 05. 14:30
Na,ezt nem gondoltam volna hogy ilyen mélyre lecsúszik!Épp ésszel nem tudom fel fogni,hogy tudja ezt csinálni! Meg ezek a nyilatkozások...Elképesztő,meg ez a sok plasztikai beavatkozás...Ez a nő már nem is nő,sem kívül sem belül!
2012. október 05. 15:32
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
ott a pont fanni01
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.