A One Directionnel reklámoz a Pepsi
2012. október 11. 14:20
noboddy._.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.10. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 183064 offline |
ez jóó lettt..xd
2012. október 11. 14:20
Luckie: Sajnos több ezer (keveset is mondok..) embernek más a véleménye a reklám miatt, szóval ne beszélj mindenki nevében.
2012. október 11. 14:21
borsoskamillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.16. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 171359 offline |
Ez nagyon jóó lett <3 <3...D
2012. október 11. 14:22
PinkLadyTimi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 172980 offline |
Ez nagyon de nagyon jó!!!!!!!!!
A tévébe is fogják mutatni????
A tévébe is fogják mutatni????
2012. október 11. 14:22
Törpemókus: Mutatták a díjaikat, szóval nem hiszem hogy olyan nagyon sz.rok lennének ha ennyi mindent nyertek . xd
2012. október 11. 14:24
Szerintem tök jó lett D Amúgy szerintem hülyeség ha valaki ezentúl, csak azért nem iszik Pepsit, mert a 1D reklámozza...és ha mondjuk a 1D a krumplit reklámozná, azt se ennétek többet?
2012. október 11. 14:29
Eddig sem nagyon ittam ilyen szénsavas löttyöket, de ezek után nagy ívben fogom szándékosan kerülni őket..Nem értem minek ezzel az öt kis takonypóccal reklámozni mindent(illetve de, tudom, mert a sok kis tiniribizli majd húz a boltba egy rekesz kóláért, csak azért mert az EgyDé szerepelt a reklámjában..-.-"), igenis a Vándé megosztja a közönséget, nem mindenki nyáladzik ilyen kisfiúk után..
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. október 11. 14:32
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (Linusz @ 2012.10.11. 14:22)
Törpemókus: Mutatták a díjaikat, szóval nem hiszem hogy olyan nagyon sz.rok lennének ha ennyi mindent nyertek . xd
Manapság az igényes zene hallgatása eléggé kiment a divatból. Szerintem az ilyen díjosztások nem valami reálisak, mert nem minden esetben az a legjobb, legtehetségesebb, amit sokan szeretnek. Általában nem a valóságot tükrözi, hanem azt, hogy a tinilányok kit tartanak 'cukibbnak'.
2012. október 11. 14:35
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Többet nem veszünk Pepsit sem.
Porcicca
2012. október 11. 14:36
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Én eddig soha egy reklám sem változtatta még meg a korábbi álláspontomat. Ha valamit szeretek akkor szeretek, és tök mindegy mivel reklámoznak egy másik hasonló terméket, ez a véleményem nem fog amiatt változni.
Amúgy nem nagyon iszom ilyen szénsavas üdítőket, de ha már iszom, akkor is inkább Cola-t ittam, mint pepsit, ez nem fog amiatt meg változni, mert úristen (!) a 1D van a reklámvideójukban...
Visszatérve ehhez a videóhoz: eltekintve attól, hogy ez Pepsi reklámnak készült, nekem tetszik. Olyan kis könnyed, laza nem nagy szám, de azért humoros. Összességében olyan helyes kis videó lett szerintem...
Amúgy nem nagyon iszom ilyen szénsavas üdítőket, de ha már iszom, akkor is inkább Cola-t ittam, mint pepsit, ez nem fog amiatt meg változni, mert úristen (!) a 1D van a reklámvideójukban...
Visszatérve ehhez a videóhoz: eltekintve attól, hogy ez Pepsi reklámnak készült, nekem tetszik. Olyan kis könnyed, laza nem nagy szám, de azért humoros. Összességében olyan helyes kis videó lett szerintem...
2012. október 11. 14:37
Eddig is kerültem én is az ilyen szénsavas cuccokat,de ahogy porcica is úgy én sem fogok ilyet inni főleg ha még a flakonon is rajta lesznek ezek az öt nyikorgó alvázak...maradok aminél eddig is voltam: víííííz.
2012. október 11. 14:40
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (MadHatter @ 2012.10.11. 14:32)
Manapság az igényes zene hallgatása eléggé kiment a divatból. Szerintem az ilyen díjosztások nem valami reálisak, mert nem minden esetben az a legjobb, legtehetségesebb, amit sokan szeretnek. Általában nem a valóságot tükrözi, hanem azt, hogy a tinilányok kit tartanak 'cukibbnak'.
Hát sajnos igen... Oké, hogy vannak díjátadók, ahol a rajongók választják ki ki legyen a legjobb, de szerintem a többségnél inkább egy hozzáértő zsűrinek vagy mittomén minek kéne választania és maximum a fele pontokat tegyék ki a rajongói szavazatok...
MadHatter
2012. október 11. 14:42
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
Hát... jónak tartom az ötletet!!!
2012. október 11. 15:10
bia 013visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 156811 offline |
De jó lett! Imádom! Azt egyébként még mindig nem értem hogy aki nem szereti a 1D-t az mi a tökömnek nyitja meg a róluk szóló híreket. Ha én nem szeretek valakit arról általában nem olvasok semmit de ezek szinte mindhez odavágnak valami gúnyos hozzászólást. Eezelőtt a Pepsi-t a focistákkal reklámozták. Bevallom utálom őket nem tudom miért de nem jönnek be mégsem mondtam egyfolytában hogy jajj többet nem iszok meg veszek Pepsi-t mert a focisták vannak rajta sőt az a reklám még kifejezetten tetszett is. Szerintem ez is nagyon jó ha meg nem tetszik semmi és senki sem kötelez arra hogy egyfolytában ezt nézzétek. Ennyi! x
2012. október 11. 15:11
OneDirectionForeverZúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 185139 offline |
Szerintem kutyajólett.:$$
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.