Taylor Momsen meztelenül pózol új videójában
2012. október 15. 19:37
Ez - még - szerintem sem gáz vagy provokatív. Csak tovább ne menjen.
2012. október 15. 19:50
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Még ha Selena Gomezről lenne szó, még megérteném a felháborodást egyeseknél, de pont Taylornál durva ez a videó?!
Ne legyünk már ennyire álszentek. Semmi durva nincs ebben a videóban, szerintem rohadt jó lett. Az alakjával sincs semmi baj, ha husibb lenne, az lenne a baj
Ne legyünk már ennyire álszentek. Semmi durva nincs ebben a videóban, szerintem rohadt jó lett. Az alakjával sincs semmi baj, ha husibb lenne, az lenne a baj
2012. október 15. 19:57
Ez nagyon kell a címlapra
Szerintem ennek a csajnak a viselkedése nagyon szánalmas, és az imidzs egy dolog. Nem így kéne viselkednie egy 19 éves lánynak. Egyértelmű, hogy nagy bajok vannak vele minden téren. :S Lehet a szülei rontották el, ki tudja De 19 évesen meztelenkedni egy klipben... :/
Szerintem ennek a csajnak a viselkedése nagyon szánalmas, és az imidzs egy dolog. Nem így kéne viselkednie egy 19 éves lánynak. Egyértelmű, hogy nagy bajok vannak vele minden téren. :S Lehet a szülei rontották el, ki tudja De 19 évesen meztelenkedni egy klipben... :/
2012. október 15. 19:59
Én már tegnap láttam a videót..., hogy őszinte legyek én inkább azon "akadtam ki", hogy mennyire vékony...Ha így érzi jól magát akkor örülök neki, de szerintem tennie kéne valamit...
2012. október 15. 20:05
zivi1996 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 537 Csatolások: 763 Azonosító: 80774 offline |
Nekem tetszik a videó és szerintem is picit vékony Taylor,de semmi esetre sem anorexiás.A videó amúgy nem durva vagy ízléstelen,nem értem mit kell ezen ennyire kiakadni
2012. október 15. 20:12
azért vicces hogy ez valakinek nem provokatív, csak úgy mondom hogy még a mai világban is ha nézzük, igen is az, és ilyenkor nem azt kell nézni sztem hogy tőle már megszoktuk ezt a stílust
lehet hogy homályos de elég sok minden látszik, én biztos nem vállaltam volna be ezt, nem mutogatnám magam, és engem felháborít hogy már egyre inkább ebből akar mindenki megélni, még az is aki nem szorulna rá, az utolsó képkockákat kivéve am meg nagyon jó, és sorry de ez a véleményem, lehet velem van a baj ha ez már túl sok nekem, de én nem nézem jó szemmel ha egy nő már ilyen szintén közszemlére teszi magát, akárki ről is legyen szó
lehet hogy homályos de elég sok minden látszik, én biztos nem vállaltam volna be ezt, nem mutogatnám magam, és engem felháborít hogy már egyre inkább ebből akar mindenki megélni, még az is aki nem szorulna rá, az utolsó képkockákat kivéve am meg nagyon jó, és sorry de ez a véleményem, lehet velem van a baj ha ez már túl sok nekem, de én nem nézem jó szemmel ha egy nő már ilyen szintén közszemlére teszi magát, akárki ről is legyen szó
2012. október 15. 20:14
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline |
azigen:O
már mindenki vetkőzik.. nem meglepő...
bár a GG miatt nem néztem volna ilyennek
már mindenki vetkőzik.. nem meglepő...
bár a GG miatt nem néztem volna ilyennek
2012. október 15. 20:43
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
már tényleg mindenki vetkőzik...
2012. október 15. 20:44
Ebben a videóban szerintem semmi polgár pukkasztó nincs. Taylor-tól ez már a megszokott stílus,szerintem nagyon jó lett a videó. Taylor pedig ilyen vékony alkató,már kisebb kora óta.
2012. október 15. 21:02
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Sztem nagyon klassz lett a videó
2012. október 15. 21:40
Ez a Tőle megszokott, ahogy Lady Gagát úgy kell őt is szeretni ahogy van.
Szerintem, nem is várhattunk volna mást Tőle, majd pont Taylor Momsen lesz az aki a klipjeiben a tengerparton,kézen fogva sétálgat.. Ez Taylor,és én így szeretem.
Szerintem, nem is várhattunk volna mást Tőle, majd pont Taylor Momsen lesz az aki a klipjeiben a tengerparton,kézen fogva sétálgat.. Ez Taylor,és én így szeretem.
2012. október 15. 21:42
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
nagyon vékony:O
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.