Taylor Momsen meztelenül pózol új videójában
2012. október 15. 22:02
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Igazság szerint nekem ezzel a legnagyobb bajom az, hogy nem érzem az összhangot a felmondott szöveg és a videó között. Amúgy nem látom, mire a nagy felháborodás.
2012. október 16. 02:59
Nem értem miért kell Taylort támadni. Kezdjük ott hogy nyilván nem ő kérte meg az Amp Rock TV-t hogy hadd pózoljon meztelenül a videóban. A másik meg az, hogy nem is látszódik semmi provokatív.
A harmadik és legfontosabb pontom meg az, hogy rohadtul nem értem miért kell egyből azt feltételezni hogy anorexiás. Gyerekek, arra nem gondoltok hogy esetleg gyorsabb az anyagcseréje mint az átlagembernek? Mindannyian különbözőek vagyunk, mindenkinek más a testalkata. Taylor világéletében ilyen vékonyka volt, és szerintem ő lenne az utolsó ember aki azért éheztetné magát hogy másoknak megfeleljen. De azt bírom a legjobban hogy ha meg pár kilóval több lenne, akkor meg jönnétek hogy "fúj, mit mutogatja a hájait ez a kövér disznó"? Duplastandárdokat állítotok, és észre sem veszitek. Nevetséges.
A harmadik és legfontosabb pontom meg az, hogy rohadtul nem értem miért kell egyből azt feltételezni hogy anorexiás. Gyerekek, arra nem gondoltok hogy esetleg gyorsabb az anyagcseréje mint az átlagembernek? Mindannyian különbözőek vagyunk, mindenkinek más a testalkata. Taylor világéletében ilyen vékonyka volt, és szerintem ő lenne az utolsó ember aki azért éheztetné magát hogy másoknak megfeleljen. De azt bírom a legjobban hogy ha meg pár kilóval több lenne, akkor meg jönnétek hogy "fúj, mit mutogatja a hájait ez a kövér disznó"? Duplastandárdokat állítotok, és észre sem veszitek. Nevetséges.
2012. október 16. 07:48
Mindenki fel van háborodva az anorexia szó hallatán, de abba senki nem gondol bele, hogy az anorexia nem csont-bőr kinézettel kezdődik? Előjönnek az evészavarok és hiába szép alakja van, elkezd lefogyni. Nem egyből csont és bőr lesz. Mielőtt mindenki kiakad gondolkodjon már egy kicsit. Egyébként is ez beteges vékonyság. anyagcsere, nem anyagcsere ez nem egészséges.
2012. október 16. 08:05
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline |
most anorexiás, ha két kilóval több lenne, már hájas lenne. nem veszitek észre, milyen röhejes ez az egész? amúgy semmi botrányos nincs benne. neki az a stílusa és kész. pont.
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2012. október 16. 08:08
Idézet (Blade Dancer @ 2012.10.16. 07:48)
Mindenki fel van háborodva az anorexia szó hallatán, de abba senki nem gondol bele, hogy az anorexia nem csont-bőr kinézettel kezdődik? Előjönnek az evészavarok és hiába szép alakja van, elkezd lefogyni. Nem egyből csont és bőr lesz. Mielőtt mindenki kiakad gondolkodjon már egy kicsit. Egyébként is ez beteges vékonyság. anyagcsere, nem anyagcsere ez nem egészséges.
Igen, és Taylornak mióta is van ilyen alakja? Körülbelül 7-8 éve, mióta elérte a serdülőkort, de kisgyerekként sem volt soha egy dömper. Nem gondolod hogy ennyi idő elég lett volna hogy előjöjjenek az anorexia komolyabb tünetei, hogy drasztikusan lefogyjon? De igen.
Ez beteges vékonyság?? Ezek szerint még nem láttál betegesen vékony embert, mert Taylor egyáltalán nem az. Igen sovány, de magas is. Nekem teljesen egészségesnek tűnik az alakja, és messze nem anorexiásnak.
2012. október 16. 08:14
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.10.16. 08:08)
Igen, és Taylornak mióta is van ilyen alakja? Körülbelül 7-8 éve, mióta elérte a serdülőkort, de kisgyerekként sem volt soha egy dömper. Nem gondolod hogy ennyi idő elég lett volna hogy előjöjjenek az anorexia komolyabb tünetei, hogy drasztikusan lefogyjon? De igen.
Ez beteges vékonyság?? Ezek szerint még nem láttál betegesen vékony embert, mert Taylor egyáltalán nem az. Igen sovány, de magas is. Nekem teljesen egészségesnek tűnik az alakja, és messze nem anorexiásnak.
Egy szóval sem írtam, hogy anorexiás, csak annyit, hogy nem lehet-e. Az anorexia nem korfüggő, bármikor előjöhet. Az csak egy dolog, hogy általában serdülőkorban jelentkeznek a tünetek. És lehet, hogy tényleg szimplán vékony, de akkor ne mutogassa magát, ha ilyen alakja van. Enyhén szólva éheztetett hatást kelt.
2012. október 16. 08:36
Idézet (Blade Dancer @ 2012.10.16. 08:14)
Egy szóval sem írtam, hogy anorexiás, csak annyit, hogy nem lehet-e. Az anorexia nem korfüggő, bármikor előjöhet. Az csak egy dolog, hogy általában serdülőkorban jelentkeznek a tünetek. És lehet, hogy tényleg szimplán vékony, de akkor ne mutogassa magát, ha ilyen alakja van. Enyhén szólva éheztetett hatást kelt.
Mivan? Mikor mondtam én, hogy az anorexia korfüggő? Egyáltalán hogy jön ez ide? Én csak azt mondtam, hogy 7-8 év bőven elég idő arra hogy meglátszódjanak rajta a tünetek. De mivel ez nem történt meg, ezért nyugodt lélekkel feltételezhetem, hogy Taylor-nak semmiféle evészavara nincs. De ha lenne sem az volna a megoldás hogy hozzávágjuk hogy fúj, milyen undorítóan sovány. Ha pedig szerinted ez a fotó "éheztetett hatást kelt" ajánlom a figyelmedbe a fotókat amiket a Google Images dob ki ha rákeresel az anorexia szóra. Egy anorexiás lány teste így néz ki és nem így.
An_d_a
2012. október 16. 16:18
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline |
Attól még,hogy vékony,nem kell feltétlenül az anorexiára gondolni. Nektek is biztos van olyan ismerősötök,aki nádszál vékony,közben meg rendesen eszik. Vagy még talán többet is,mint mások,mégse hízik. Genetika és kész.
num1Kolosszus
2012. október 16. 19:53
b+... pont ugyanilyen alkatom van, nevezzetek anorexiásnak, de rendesem eszem, nem látom magam kövérnek.nem értem, hogy lehet ezen kiakadni. kövezzetek halálra, ha nem így van...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.