Két lány, két különböző történet, egy ok. Mindegyik történet halállal végződik, mindez az unatkozó, szerintük vicces jelzők, bántalmazások miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül
2012. október 15. 19:07
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
15 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
ItsLénaa,
Vampiregirl1,
Lady Suzy,
olsenfan..,
Alishon.,
Törpemókus,
Twilight6,
Blaze,
SmileyZ,
MadHatter,
An_d_a,
WhiteRosee,
Luckie,
Lucky5
2012. október 15. 19:14
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Nyugodjanak békében... de sajnos bármennyi cikk, felhívás, szívszorító történet jelenik meg, mindig lesznek olyan szívtelen, ostoba bunkók, akik nem hagyják abba mások zaklatását, megbántását.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. október 15. 19:15
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Jó cikk,de tizenötödike van
2012. október 15. 19:16
hányingerem van az emberektől, épp ezért van csak 6 ismerősöm fészbukon, senki másra nem vagyok kíváncsi. Amandának is ez kellett volna, beállíthatta volna, hogy csak ismerősök írhatnak neki levelet, megkímélte volna magát pár dologtól szerintem. a másik meg, hogy akármennyire nagy a csábítás, hogy elolvassam azt, hogy mit írnak rólam, tudni kell nemet mondani.
nagyon sajnálom mindkét lányt Amanda videóját láttam:(
gusztustalan, hogy milyenek a népek
nagyon sajnálom mindkét lányt Amanda videóját láttam:(
gusztustalan, hogy milyenek a népek
2012. október 15. 19:19
Pont tegnap olvastam egy cikket Amandáról, a videót is megnéztem.... Engem világéletemben taszított az ilyen emberi viselkedés. Részvétem, és nyugodjanak békében
2012. október 15. 19:22
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline |
Én sohasem értettem azt, hogy egyes embereknek miért jelent ez ilyen szintű örömet. Az egyik osztálytársam és én is 1. óta ki vagyunk pécézve, minden egyes nap bántanak, csúfolnak, lenéznek minket. És hogy ez miért jó nekik? Nem tudom. A vagdosás, és az önbántalmazásról azt gondoltam, segíteni fog, de nem segített. Csak arra volt jó, hogy az éppen aktuálisan érzett lelki sérelmeimet levezessem. Addig a fél-egy óráig sikerült is, mivel a fizikai fájdalommal foglalkoztam, amit magamnak okoztam. De ettől nem lesz jobb. Sőt... Egy idő után szükséget érzel arra, hogy árts saját magadnak, amivel szint lehetetlen leállni. Néha azt hittem, igazuk van, biztos van valami okuk arra, hogy így megalázzanak, és bántsanak minden egyes nap. Nekem sem volt senkim. A legjobb barátnőm korábban kifejtette a vagdosásról és az egyéb önbántalmazásról véleményét, ami mondjuk úgy, negatív volt. Egyszer lebuktam a csuklómon lévő vágással. Kiröhögtek. Sőt, még tippeket is adtak rá, hogy kell azt csinálni. Onnantól tudtam, hogy nincs semmi, ami megállíthat. Az egyetlen dolog, ami miatt már nem vagdosom magam, az az, hogy tudom, a szüleimnek milyen fájdalmat okoznék azzal, ha valaha is rájönnének, mit műveltem magammal. A vagdosás nem megoldás! Olyan mint a drog, nehezen lehet róla leszokni! Ha bármi problémátok van, szóljatok kérlek valakinek, akiben megbíztok, hogy veletek ne legyen ilyen. Csak azért mondtam ezt itt el, hogy mások tudjanak belőle erőt venni, itt úgyse tudja senki, ki vagyok. Maradjatok erősek!
2012. október 15. 19:22
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Szomorú,hogy az emberek mikre képesek
2012. október 15. 19:25
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Nyugodjanak békében. Undorító emberek élnek.. azt kívánják hogy bárcsak meghalna valaki, és ha tényleg meghal, utána már visszasírná az életbe..
2012. október 15. 19:26
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline |
Szerintem azok közé a kevés emberek közé sorolnám magukat akik véletlen módján akadtak rá Amanda videójára, még mikor élt. Akartam írni pár vigasztaló szót, de végül elgondolkoztam. Bárki csinálhat ilyet, mi van ha kitalálta? Mikor megtudtam mi történt dühös voltam magamra, nem azt mondom, hogy pont az én lelkesítő youtube kommentem segített volna rajta de akkor is. Oliviáról még nem hallotam, de mindenesetre : R.I.P. Ő is és Amanda is. Nem érdemelték volna meg ezt.
2012. október 15. 19:29
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
én erről a Todd-ról olvastam valamit a Youtubun és nagyon sajnáltam!! És jaj... szürnyűűű
2012. október 15. 19:31
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
Mért csinálják ezt az emberek??
2012. október 15. 19:31
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
fogalmam sem volt arról, mit fogtok szólni ehhez a cikkhez, kicsit féltem, hogy nem fog nektek tetszeni... úgy éreztem, muszáj megírnom, mert nagyon a lelkemig hatolt ennek a két szegény lánynak a története.
tumblr-ön rengeteg poszt van róluk, de már késő... Rest In Peace Amanda Todd & Olivia Penpraze!
tumblr-ön rengeteg poszt van róluk, de már késő... Rest In Peace Amanda Todd & Olivia Penpraze!
2012. október 15. 19:32
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Undorító hogy milyen emberek vannak, az olyanok akik mások piszkálásában és megalázásában lelik örömüket mélyen megvetem. Nyugodjon békében minden olyan lány/fiú aki ilyeneknek esik áldozatául :/
2012. október 15. 19:32
wildgirl26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 183242 offline |
felháborító hogy vannak olyan amberek akik más halálát kívánják....és még csak nem is ismerete az illetőt csak a neten látta..abba nem gondol bele hogy a szavaknak következményei lehetnek...megkell gondolni miket mondunk a másikra különben ez lesz a vége..NYUGADJANAK BÉKÉBEN <3
2012. október 15. 19:33
JustAMuffin__új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 37 Csatolások: 9 Azonosító: 187658 offline |
Ez szörnyű, hogy milyen emberek élnek ebben a világban. :s Nyugodjanak Békében!
2012. október 15. 19:35
Ez olyan szar.Sokan trollkodnak meg kitudja,és ezt viccesnek,jófejnek tartják.Csak azt nem veszik figyelembe,hogy ezzel valakinek az életét teszik tönkre.
2012. október 15. 19:35
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
úgy sajnálom hogy nem tudtak rajtuk segíteni. az a baj hogy nagyon sokan összetévesztik a bunkóságot a jófejséggel.. emberek, a kettő nem ugyanaz..
1 felhasználónak tetszik:
GreggMNT
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.