ez szomorú ;o;
mennyi gerinctelen féreg él ebben a szánalmas világban...
Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül
2012. október 16. 19:49
gabikafcúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 187813 offline |
Hát én csak amanda történetét láttam a youtube-on hát mit mondjak őszintén nem egy érzékeny típus de a könnyem kicsordult a videó alatt . és ez nem szégyen szerintem és én mindent meg tettem volna a két lányért ha ismertem volna aki meg ilyet mert tenni valakivel hogy haláláig kínozza zaklatja mint szegény Amandát és Oliviát azt én személy szerint agyonverném :'( engem nem érdekelnek más hülye véleményei. és ha tudtam volna akkor segítettem volna mind a két lányon ! Nyugodjanak békében ! <3 <3
2012. október 16. 19:49
azok az emberek akik másokat bántalmaznak, bele sem gondolnak szavaik következményébe!! kegyetlen világot élünk, ez nem tagadás
2012. október 16. 19:53
Mrs.Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 177836 offline |
ha én írtam volna nekik ilyeneket, most annyira bűntudatom lenne, hogy miattam haltak, meg hogy magam lennék öngyilkos hogy bocsánatot kérhessek....de mivel nem bántottam egyiküket sem...mégis én szégyellem magam, hogy ilyen emberek vannak a világon...erről ennyit.. R.I.P.♥ akkor kellett volna ennyi emberre számítaniuk mielőtt öngyilkosok lettek volna...már késő...
2012. október 16. 19:55
Hanililozaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.05. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 185531 offline |
boybelieber01 írta:
Tényleg nem bántásból, de az ide írók hány százaléka büdös b**izta le Justint, SPt vagy Fluort? Hányan írtak ki ilyeneket, hogy isten adja vissza 2Pacet, és megkapja Justint? Az igazság az, hogy sokan úgy írnak ide, hogy ezeket mind mentették, és nem, attól nem más a helyzet, hogy ők híresek... A cikkre térve pedig: engem is piszkálnak, dagadtoznak, de én tudom, hogy azért csinálják, mert menők akarnak lenni, és így már már megsajnálom őket...
Igen, tényleg igazad van, viszont nem hinném, hogy Justin, SP vagy Fluor önértékelési problémákkal küzdene. Meghát, vegyünk mondjuk Justint, ha neki bármi ilyen problémája lenne, nem hiszem, hogy Selena, vagy a barátai nem segítenének neki. Sokszor egy barát is elég...sajnos ezek szerint Oliviának és Amandának nem voltak barátai...meg senki más, akikre támaszkodhattak volna...
Tényleg nem bántásból, de az ide írók hány százaléka büdös b**izta le Justint, SPt vagy Fluort? Hányan írtak ki ilyeneket, hogy isten adja vissza 2Pacet, és megkapja Justint? Az igazság az, hogy sokan úgy írnak ide, hogy ezeket mind mentették, és nem, attól nem más a helyzet, hogy ők híresek... A cikkre térve pedig: engem is piszkálnak, dagadtoznak, de én tudom, hogy azért csinálják, mert menők akarnak lenni, és így már már megsajnálom őket...
Igen, tényleg igazad van, viszont nem hinném, hogy Justin, SP vagy Fluor önértékelési problémákkal küzdene. Meghát, vegyünk mondjuk Justint, ha neki bármi ilyen problémája lenne, nem hiszem, hogy Selena, vagy a barátai nem segítenének neki. Sokszor egy barát is elég...sajnos ezek szerint Oliviának és Amandának nem voltak barátai...meg senki más, akikre támaszkodhattak volna...
2012. október 16. 19:55
Szerencsére engem nem bántanak a suliba,mert visszavágok,de őket sajnálom...Aki azt mondja hogy " engem is bántottak már suliban,miélrt kellett magát megölni? " Lehet hogy én sem tudom mit éreztek akkor mikor őket bántották,de azok sem tudják,akik azokat írják.Szerintem rosszabb amikre ti gondoltok,csak részletesebben nem számolt be hogy hogy bántották meg.De ha nem lett volna nagyon nagy probléma,nem ölték volna meg magukat..Ez nem olyan,mintha beszólnak neked hogy "hülye" ez rosszabb
2012. október 16. 19:56
Almáspitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 141311 offline |
Egyszerűen nem értem hogy lehetnek az emberek ilyen mocskosak !!???? az afiú nem értem miért volt ilyen..hát szerintem nem volt 100-as...de rosszabak voltak az ismerősei akik nem segítettek neki......és szerintem nem is rondák a lányok ...
tényleg ROHADTUL nehéz és az öngyilkosság nem megoldás...dehát az ő helyzetében....ez azoknak a hibája akik segíthettek volna de nem tettég..sőt akik tovább szívatták őket..
tényleg ROHADTUL nehéz és az öngyilkosság nem megoldás...dehát az ő helyzetében....ez azoknak a hibája akik segíthettek volna de nem tettég..sőt akik tovább szívatták őket..
2012. október 16. 20:04
ehhez nem lehet semmit hozzáfűzni, csak annyit, hogy sajnos ilyen a mai társadalom... R.I.P.
2012. október 16. 20:14
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Amanda eseténél mindenki hibás. A szülők, a webcamos csávó, az állítólagos barátai és Amanda is. A szülők hogy hagyhatják ennyire magára a lányukat? Valószínűleg nem nagyon foglalkoztak szegénnyel. Nem veszik észre a gyereken a sebeket? Vagy nem látják, hogy állandóan le van törve? A barátainak segíteni kellett volna, nem még egy lapáttal ráadni a gondra, mert ezzel, hogy elpártoltak mellőle, csak olajat öntöttek a tűzre. Én nem akarnék ilyen barátokat. Ha baj van, sehol senki. Szokásos... De Amanda is hibás ebben. Hogy miért? Ezért: Szóbaáll idegenekkel és még mutogatja is magát nekik? Ha tőlem neadjisten' ilyet kérne valaki úgy elküldeném a bús p.-ba, hogy többet hozzám sem mer majd szólni. Nem számolt a következményekkel, tipikus tinédzser. Oké, én is az vagyok még, de mindenkinek kell, hogy legyen egy kis hang a fejébe, hogy "Hé, ne mutogasd már magad minden pszichopata kérésére"... Jó, tényleg sajnálom a lányt, de használhatta volna az eszét is.
Olivia pedig nem volt sem csúnya, sem kövér. És itt sem értem, hogy hova lettek a szülők. Ha én egy kicsit is bánatosan jönnék haza, anyum addig kérdezget, még ki nem húzza belőlem, hogy mi a bajom és aztán közös erővel kiagyalunk egy megoldást.
Olivia, Amanda, nyugadjatok békében. Nem ezt éremeltétek volna. Ezt senki sem érdemelné. Itt (is) látszik, hogy mennyire el van cseszve az emberiség.
Olivia pedig nem volt sem csúnya, sem kövér. És itt sem értem, hogy hova lettek a szülők. Ha én egy kicsit is bánatosan jönnék haza, anyum addig kérdezget, még ki nem húzza belőlem, hogy mi a bajom és aztán közös erővel kiagyalunk egy megoldást.
Olivia, Amanda, nyugadjatok békében. Nem ezt éremeltétek volna. Ezt senki sem érdemelné. Itt (is) látszik, hogy mennyire el van cseszve az emberiség.
1 felhasználónak tetszik:
Blaze
2012. október 16. 20:18
Zendayafan12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 21 Csatolások: 2 Azonosító: 182939 offline |
Csak bambulok..
Nehéz felfogni milyen emberek vannak a világon.
Mindenkit zaklatnak, bántanak testileg, lelkileg.
Amanda Todd..
Szép lány. És kreatív. Láttam a búcsú videóját. Nem tudom felfogni. Azt értem hogy vannak depressziós emberek akiknél egy rossz szó elég hogy felakasszák magukat, de ki képes arra hogy addig bántsa rossz szavakkal, tettekkel amíg ő készteti rá hogy öngyilkos legyen. Egy perc néma csend érte és Olivia Penprazért.
Nehéz felfogni milyen emberek vannak a világon.
Mindenkit zaklatnak, bántanak testileg, lelkileg.
Amanda Todd..
Szép lány. És kreatív. Láttam a búcsú videóját. Nem tudom felfogni. Azt értem hogy vannak depressziós emberek akiknél egy rossz szó elég hogy felakasszák magukat, de ki képes arra hogy addig bántsa rossz szavakkal, tettekkel amíg ő készteti rá hogy öngyilkos legyen. Egy perc néma csend érte és Olivia Penprazért.
2012. október 16. 20:25
nagyon szomorú történetek! ....nyugodjanak békében!!! ...
2012. október 16. 20:25
gabikafcúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 187813 offline |
nonaa akik a halálát kívánták és mondogattak neki tipekket és bíztatták annak én is csak a halálát tudom kívánni h ilyen rohadékok amanda meg amúgy is nagyon szép lány. nem tudom h hogy lehettek ilyen rohadékok inkább örülnének h ilyen szép lány szóba állna velük!!! nyugojanak békében <3
2012. október 16. 20:28
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline |
"Az Internet egy veszélyes játékszer"
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. október 16. 20:40
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Ez sok szempontból lehet nézni.
Én is sajnálom őket, hisz én is hasonlón mentem á, mint ők. Sokáig azért piszkáltak engem, mert egy kis apró dolgto elkövettem, ami nem nőies. viszont túl tettem magam rajta. Az igazság az, hogy ilyenkor nem elmenekülni kellet volna, hanem semmibe nézni a problémáinkkal. De Amanda egyszerűen csak elfutott a bajaitól. És innen mutatkozik be az, hogy még jobban lenézik őt, mert olyan bátortalan volt, hogy még nem akart megküzdeni se velük. Én is átestem azon hogy, gúnyolnak de eszembe se jutott volna öngyilkos lenni. Minek? Azért, hogy ne tapasztaljam meg az egész életet?
A másik, hogy ahhoz persze bátor volt Amanda, hogy megmutassa a kebleit egy ismeretlenek, de ahhoz már nem volt olyan nagy bátorsága, hogy vállalja a következményeket.
és igen a közösség is hibás, gúnyolták amiatt, mert naiv gondolatokkal szállt bele egy beszélgetésbe.De attól, mert egy kis hibát követett el nem azt jelenti, hogy a szemébe mondom, hogy ,bárcsak meghalnál". Az emberek gonoszak ezt mindenki megtapasztalhatja, de ilyenkor nem csak olyanokról beszélek akik tényleg olyanok, hanem mindenkiről, kivétel nélkül. Akik itt vannak mind a startityn bennük is van gonoszság.
Ehhez a tárgyhoz tudnám hasonlítani az ember:sakktábla
Egy sakktáblán sem lehetnek csak fehér négyzetek a feketék nélkül.
A szülőket meg sem említem.
És amúgy tényleg sajnálom a lányokat, de nem szabadott volna feladniuk az életet. De mondjuk ha már ezt a korszakot nem tudták kibírni akkor a MAGY világ nem kecsegtette volna őket.
Én is sajnálom őket, hisz én is hasonlón mentem á, mint ők. Sokáig azért piszkáltak engem, mert egy kis apró dolgto elkövettem, ami nem nőies. viszont túl tettem magam rajta. Az igazság az, hogy ilyenkor nem elmenekülni kellet volna, hanem semmibe nézni a problémáinkkal. De Amanda egyszerűen csak elfutott a bajaitól. És innen mutatkozik be az, hogy még jobban lenézik őt, mert olyan bátortalan volt, hogy még nem akart megküzdeni se velük. Én is átestem azon hogy, gúnyolnak de eszembe se jutott volna öngyilkos lenni. Minek? Azért, hogy ne tapasztaljam meg az egész életet?
A másik, hogy ahhoz persze bátor volt Amanda, hogy megmutassa a kebleit egy ismeretlenek, de ahhoz már nem volt olyan nagy bátorsága, hogy vállalja a következményeket.
és igen a közösség is hibás, gúnyolták amiatt, mert naiv gondolatokkal szállt bele egy beszélgetésbe.De attól, mert egy kis hibát követett el nem azt jelenti, hogy a szemébe mondom, hogy ,bárcsak meghalnál". Az emberek gonoszak ezt mindenki megtapasztalhatja, de ilyenkor nem csak olyanokról beszélek akik tényleg olyanok, hanem mindenkiről, kivétel nélkül. Akik itt vannak mind a startityn bennük is van gonoszság.
Ehhez a tárgyhoz tudnám hasonlítani az ember:sakktábla
Egy sakktáblán sem lehetnek csak fehér négyzetek a feketék nélkül.
A szülőket meg sem említem.
És amúgy tényleg sajnálom a lányokat, de nem szabadott volna feladniuk az életet. De mondjuk ha már ezt a korszakot nem tudták kibírni akkor a MAGY világ nem kecsegtette volna őket.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.