Starity

Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül

32 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 17. 07:09 #261
Misiss_Candy
Misiss_Candy
visszatérő vendég

Státuszhttp://onlyyouexist.blog.neon.hu/ NÉZZETEK BE ÉS PONTOZZATOK! :))))
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 140
Csatolások: 0
Azonosító: 178749
Paloca, én teljesen normálisan viselkedtem másokkal, mégis szekáltak. Pedig csak a barátnőimmel voltam, tanultam és éltem az életem. Sajnos vannak emberek akik ok nélkül, szimplán a külsődbe vagy a mosolyodba kötnek bele-az ilyenek rettenetesen sérültek érzelmileg. A terrorizálók pedig a gyengékre buktak, viszont Amandának is lett volna más lehetősége. Például lelkiismeret furdalás nélkül szólhatott volna a szüleinek vagy az iskola igazgatójának, a magántanulói státusz pedig nagyon könnyen megoldható lett volna. A kép pedig egy kisebb hiba volt-tartja a mondás, hogy amit főztél, azt edd is meg. Amanda nem volt elég magabiztos ahhoz, hogy legyintsen egyet és tovább álljon, ősidők óta rágódott a problémáin. Őszintén? Amanda nem szép. Már elnézést, hogy így fogalmazok, nem akarom őt sértegetni, csak annyian írjátok, hogy "ha kövér lenne és csúnya", pedig se szép nem volt, se csinos. Én nem tudom sajnálni, mert 15 éves létére csak úgy, minden próbálkozás nélkül eldobta magától az életet-mások viszont mindent megadnának azért, hogy még élhessenek. Biztos nem a mennybe jutott..
2012. október 17. 07:38 #262
- törölt felhasználó -    
én csak azt nem értem, hogy egyesek mit találnak abban élvezetnek, hogy piszkálják, sértegetik, csúfolják a másikat, bármilyen gyengesége is legyen. Én az ilyeneket legszívesebben fejbe lőnném. Bántani bárkit, olyan gyerekes és buknó viselkedés. Azon röhögnék a legjobban, ha majd az a valaki kapja vissza attól, akit ő bántott, szóljon vagy tegyen bármit, s ha az ő sértésnek veszi, akkor legyen nagy a pofája.

Tudom, mert általánosban engem is piszkáltak.

De most komolyan, ha soha nem szólok senkihez se egy rossz vagy sértő szót, akár ismerem az illetőt, akár nem, annak mi a f..ért kell kavarnia? Sokakat tényeg az öngyilkossághoz vezet ez.
2012. október 17. 07:39 #263
- törölt felhasználó -    
ilyen ez a mai világ - tele van seggfejekkel és szarkavarókkal.
2012. október 17. 08:35 #264
FantasticGirl.
FantasticGirl.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 355
Azonosító: 183249
már elnézést, lehet nem adtok igazat, de én azért leírom... szerintem teljesen más formái vannak a piszkálódásoknak. az is egy más dolog ha valaki elmondja a véleményét a másikról akár neten akár máshol, pl szerinte csúnyák a fogai, vagy utálja xy zenéjét stb. ezek egyéni vélemények. és megint teljesen más, ha valakinek azt mondod hogy bár meghalna, legközelebb ügyesebb legyen, stb. az ilyenek már nem tartoznak az ember kategóriájába, ezek már nem emberek... és én úgy mondom ezt hogy kicsi korom óta bántottak az alakom miatt... nekem soha nem mondták hogy kössem fel magamat. csak hogy dagadt vagyok kövér meg undoító, és mikor 8.ban engem még nem dugott meg senki, eltituláltak leszbikusnak. ez megint más, mintha valaki odajött volna, hogy ki vagy te senkinek nem kellesz, minek vagy még inkább öld meg magadat... ha ilyeneket kaptam volna, lehet énse itt lennék most, jóesetben diliházban... erről ennyit, adjatok igazat, vagy ne adjatok, de ennek a bántalmazásnak is több fajtája van... és amit amandával meg oliviával csináltak, túl ment a határon...
2012. október 17. 10:48 #265
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
es nem csak ez a 2 lany sad.gif nagyon sok ilyen eset volt, h osztarsak vagy internetes dolog.
nem tudom mivezette az elso lanyt a a vagdosashoz, de az h nem volt kire tamaszkodnija meg ilyenek. Es mi az h senki sem segitett nekik??? Hogy ennyi ember van aki szemet es gonosz? huh..remelemmost mar nem olyan az eletuk mint volt..hanem h hozza jarultak egy ilyen szornyuseghez.
2012. október 17. 11:00 #266
Paloca
Paloca
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 187817
Nekem akkor is az a véleményem, hogy önzőség az öngyilkosság. Nem gondolt a családjára sem senkire.
Rengeteg más dolgot is lehetett volna tenni.
Mint ahogy már írták, lehetett volna szólni a szülőknek, az igazgatónak vagy ha ez sem segített volna (nem tudom használt e volna valamit) akár a rendőrségnek zaklatás miatt.
Nagyon sok ember él át hasonlókat nap mint nap. persze biztos akad közöttük is olyan aki öngyilkos lesz, de nagyobb számban vannak akik tovább lépnek valahogy.
2012. október 17. 11:21 #267
FantasticGirl.
FantasticGirl.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 355
Azonosító: 183249
Paloca egyrészt egyet értek, másrészt viszont.. mondták már neked hogy kösd fel magad? legyél ügyesebb hátha legközelebb ki tudod nyírni magad? szüleiről meg annyit, hogy vagy olyanok voltak akik sz*rnak magasból mi van a gyerekükkel (ismerek ilyen szülőket, most meg pislognak hogy 15 évesen szült a lányuk, nem értik hogy történhetett ilyen, mikor 7.ben hajnal kettőkor mászott ki a srác az ablakon a házból..) vagy pedig drogos alkoholista barmok akik azt se veszik észre ami előttük van... ha egyszer már olyan szinten bedepizik valaki mint ők, hogy képes megölni magát, akkor már nem azon gondolkodik az ember/gyerek hogy hogy kéne kimászni belőle és felépülni, hanem hogy hogy vessen véget a leghamarabb az egésznek... és ez a legegyszerűbb, megölni magát... a depresszió betegség, és ha vannak tuti kis szüleid, akik semmit se vesznek észre, akkor bizony szinte lehetetlen belőle felépülni... erről ennyit...
2012. október 17. 11:45 #268
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Nem tudom felfogni hogy az emberek hogy lehetnek ennyire gonoszok és szívtelenek. Bele se képzelik magukat annak a helyzetébe akit piszkálnak/bántalmaznak, bele se gondolnak hogy a piszkálódásaiknak mi lehet a következménye. Remélem hogy akik sírba juttatták ezt a két lányt (és a hasonló sorsúakat) alaposan megkapják a magukét az élettől és megtanulják a leckét. És teljes mértékben egyetértek FantasticGirl.-lel.
2012. október 17. 12:28 #269
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Kajak sajnálom őket, hogy senki nem segített nekik abban hogy újra önmaguk lehessenek, és hol vannak ilyenkor a szülők? Például mikor Amandának kiderült hogy fehérítőt ivott... akkor a kórházban magában volt? Mért nem figyeltek rá ezután a szülei? ...
2012. október 17. 13:49 #270
Misiss_Candy
Misiss_Candy
visszatérő vendég

Státuszhttp://onlyyouexist.blog.neon.hu/ NÉZZETEK BE ÉS PONTOZZATOK! :))))
Hozzászólás: 140
Azonosító: 178749
Teljesen megértem őket, hogy nehéz szólni a szülőknek vagy bárki másnak, aki segíthetne, de nem lett volna lehetetlen megakadályozni a szekálás útját. Csak az öngyilkosság könnyebbnek tűnt számára, ezért nem tudom sajnálni. Mert míg más, beteg emberek, akik küzdenek az életben maradásért, ő csak úgy eldobja magától az övét, 15 évesen - csak azért, mert nem volt mersze kinyitni a száját. Róla áradoztok, mennyire sajnáljátok, pedig nem ismertétek. De ha arról kérdeznék itt néhány embert, hogy Magyarország milyen vereségeket szenvedett az első világháborúban, már makogna.. Remélem, értitek az összefüggést. Persze tisztelet a kivételnek, vannak akik tudják, viszont sokkal fontosabb dolgok is léteznek az életben, amikkel érdemesebb lenne foglalkozni, mint két kislány hülyeségével. Mert ez nem volt más, csak hülyeség és gyengeség.
2012. október 17. 14:00 #271
Patricia33
Patricia33
visszatérő vendég

Státusz~ "La vida es como una caja de bombones, nunca sabes lo que hay fuera de él." ~
Hozzászólás: 366
Csatolások: 1
Azonosító: 162171
Szegények:( R.I.P
2012. október 17. 14:12 #272
- törölt felhasználó -    
szegények sad.gif sad.gif
2012. október 17. 14:15 #273
hanna1998
hanna1998
visszatérő vendég

Státusz<3
Hozzászólás: 235
Azonosító: 178151
Sajnálom őket:(
2012. október 17. 14:36 #274
nindzsa
nindzsa
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 187825
Hátha olvassa olyan, aki most van kétségbe esve. A legfontosabb dolog, hogy azonnal kezdd el szeretni önmagad! Röviden, minél több értéket fedezel fel magadban, annál jobban fogod magad szeretni! Ha a teljes egész életet nézzük, egy dolog állandó: .Te!! Magaddal élsz együtt, magadat nem tudod elhagyni! Vagy szereted magad, vagy nem. Te döntöd el! CSAK egy döntésen múlik! Akkor már nem jobb szeretni magadat? Legyen először csak a szemed, vagy a szád. Vagy a hajad. Minél több dolgot szeretsz meg magadon, annál jobban érzed majd magad és így nő vele az önbizalmad is. Ez egy út, amin haladva egyre boldogabb vagy. Ezt jártam be én is és hidd el nekem: minél jobban szereted önmagad, annál jobban nem fog érdekelni, mit gondolnak mások rólad! Ez egy csodálatos út, érdemes megélni! smileeee.gif
2012. október 17. 14:51 #275
- törölt felhasználó -    
nyugodjanak békében sad.gif szegények az ilyen olyan rossz dolog ...
2012. október 17. 15:00 #276
Reb.Cole
Reb.Cole
visszatérő vendég

Státusz'inconformista
Hozzászólás: 250
Csatolások: 14
Azonosító: 185569
azért ez már durva. persze mindenkinek voltak olyan húzásai, amit így visszagondolva kitötölne az életéből, de ha valaki enyire zaklat egy embert, hogy öngyilkos lesz miatta, na az beteg. És nem bírom elképzelni hogy senki nem sajnálta meg és egy árva szót nem szólt hogy "ne csinálj butaságot, jelentsd fel a férfit" vagy " legyük barátok.." na ennyi.
2012. október 17. 15:00 #277
Reb.Cole
Reb.Cole
visszatérő vendég

Státusz'inconformista
Hozzászólás: 250
Csatolások: 14
Azonosító: 185569
sad.gif nyugodjanak békében! sad.gif
2012. október 17. 15:03 #278
Adrii Styles
Adrii Styles
visszatérő vendég

StátuszHa már itt jársz,megköszönném,ha szavaznál !! :))
Hozzászólás: 216
Csatolások: 44
Azonosító: 186046
Ez nagyon szörnyű!!Sajnálom mind a két lányt.Nyugodjatok békében sad.gif(
2012. október 17. 15:04 #279
Adrii Styles
Adrii Styles
visszatérő vendég

StátuszHa már itt jársz,megköszönném,ha szavaznál !! :))
Hozzászólás: 216
Csatolások: 44
Azonosító: 186046
Egyszerűen nem tudom felfogni hogy-hogy lehet ilyen egy közösség sad.gif
2012. október 17. 15:13 #280
lyzácskaztcsőő
lyzácskaztcsőő
visszatérő vendég

StátuszDean, Sam, Castiel. Crowley.♥
Hozzászólás: 279
Azonosító: 167050
szegények.:c
én nagyon sajnálom őket..://
és remélem felfogták az ilyen buta emberek hogy nem jó szavakkal "játszani"..kétszer meg kell gondolni mit is mondunk a másiknak és hogy mit is teszünk!
Nyugodjanak békében.sad.gif
32 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!