Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül
2012. október 17. 15:24
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline |
Istenem... Én láttam a videót. Amiben amanda elmondja a sztoriját. És láttam a csuklóját is,,,, hat ez nemmigazság. Miért kell ezt? Ez nem Fair. Es amanda esetében meg hát... Ahelyett az, hogy ez Amanda es a férfi dolga akkor a többiek miért csináljak? Most komolyan ez mire jó? Sz**etek
2012. október 17. 15:43
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Jesszusom :c Amanda Todd-ról már hallottam de Olivia történetéről még nem. Ez szörnyű!:C Akit érdekelne Amanda videója itt van: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j60XKRfoUVM <-- ebben a videóban mindent elmond, azaz leír. majdnem elsírtam magam mikor végignéztem. :c
2012. október 17. 15:53
Valóban sajnálatos dolog. Őszinte részvétemet nyilvánítom, tényleg nagyon fiatalok voltak, és nem így kellett volna végződnie az esetnek. De. Egyrészt: Manapság már rengeteg embert piszkálnak és bántanak,(történjen az testi, vagy más okból kifolyólag) de mégsem kezdik el magukat rögtön vagdosni. A problémákra igenis van más megoldás is! Senki ne mesélje be azt nekem, hogy egy kiegyensúlyozott gyerek/kamasz egyik napról a másikra depresszióba és önbántalmazásba süllyed, mert csúnyán bántak vele vagy hasonlók. Másrészt: Én azt értem, hogy Olivia-nak a szülei nem tudtak a blogos dologról, de melyik anya vagy épp apa nem veszi észre azt, hogyha a gyerekével nem 2-3 napon, hanem hónapokon, akár éveken keresztül valami nem stimmt? Ha nem mennek a mélyebb, komolyabb beszélgetések, akkor orvoshoz kell fordulni, mert emögött már állhat nagyon súlyos dolog, vagy akár-mint a két lány esetében- halál is.
Sajnálom őket, teljes szívemből, de azt nem akarom elhinni, hogy senkihez nem tudtak fordulni. Az embernek oké hogy vannak barátjai, de ott van még a család is.
Érdekes, elgondolkodtató dolgok, és kétség kívül igaz, hogy a szavaknak nagy ereje van/tud lenni.
Sajnálom őket, teljes szívemből, de azt nem akarom elhinni, hogy senkihez nem tudtak fordulni. Az embernek oké hogy vannak barátjai, de ott van még a család is.
Érdekes, elgondolkodtató dolgok, és kétség kívül igaz, hogy a szavaknak nagy ereje van/tud lenni.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. október 17. 16:00
Olivia gyönyörű és vékony volt,nem értem,miért piszkálták folyamatosan. Amanda valóban követett el hibát,de ki nem?...Annak a pasinak aki rávette erre,és megkeserítette az életét,remélem hogy hosszú és kegyetlen halála lesz,és élje át amit Amanda is...A videón én konkrétan elsírtam magam. Szörnyű ez a mai világ. Hol voltak a lányok szülei ? Az állítólagos barátaikról is megvan a bizonyítvány.
2012. október 17. 16:02
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Nos, nem tudom, először is a mai világban óvatosnak kell lenni. Nem tudni ki osztja a következő lapot. Kevés embert engedj közel magadhoz! Én bizalmat csak a családomnak és a nagyon közeli barátaimnak, barátomnak adok. Mindig a dolgok mögé kell látni és a legrosszabbat is meg kell látni egy olyan személyben, aki elsőre kedvesnek tűnik. Amanda esetében, nem tudom mire számított, csak az interneten "ismerte" azt a férfit, de idegen volt számára, akkor miért tette? Miért mutatta meg neki egy intim testrészét? Rájött a kapuzárási pánik, szüksége volt valakire vagy mi? Én, én nem tudom megérteni. Bele kellett volna gondolni a következményekbe. Remélem a korosztálya tanul az esetből.
Olivia depressziós történetét már értem, szörnyű érzés, mikor azt érezzük senki nincs mellettünk és az egész világ utál. Talán a blogján keresztül keresett társaságot, megnyugvást vagy nem tudom.
Olyan értelmetlen ez az egész, miért kell az embereknek ilyen gonosznak lenniük? Visszaélnek mások kedvességével. Amanda elküldhette volna a jó fenébe azt a pasast! De itt a sok ha ezt történt volna, ha nem teszi, ha... de megtörtént. R.I.P!
Szívesen segítenék az ilyen embereknek, szívesen látnám el őket tanáccsal, sokszor vagyok én is összetörve, de aztán magamba vonulok és elképzelem, hogy egy népszerű ember vagyok, akit millióan szeretnek és még a legnagyobb álmaimat, szerintem elmondhatom magamról, hogy erős önbizalmam van és ebből szívesen adnék másoknak!
Olivia depressziós történetét már értem, szörnyű érzés, mikor azt érezzük senki nincs mellettünk és az egész világ utál. Talán a blogján keresztül keresett társaságot, megnyugvást vagy nem tudom.
Olyan értelmetlen ez az egész, miért kell az embereknek ilyen gonosznak lenniük? Visszaélnek mások kedvességével. Amanda elküldhette volna a jó fenébe azt a pasast! De itt a sok ha ezt történt volna, ha nem teszi, ha... de megtörtént. R.I.P!
Szívesen segítenék az ilyen embereknek, szívesen látnám el őket tanáccsal, sokszor vagyok én is összetörve, de aztán magamba vonulok és elképzelem, hogy egy népszerű ember vagyok, akit millióan szeretnek és még a legnagyobb álmaimat, szerintem elmondhatom magamról, hogy erős önbizalmam van és ebből szívesen adnék másoknak!
2012. október 17. 16:06
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline |
Nyugodjanak békében!!!SZÖRNYŰ EZ A MAI VILÁG!!!!!!
2012. október 17. 16:18
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Megnéztem a videót, a sírás határán voltam. Annyira sajnálom Amandát! Őszintén leírja a történetét. Fontos, hogy ezt megosztotta, mert már értem min ment keresztül. Miért élvezet másokat bántani? Ez a facebook szintje -.- Nem azért mondom, de régen nem történt ilyen, nem történt ennyi öngyilkosság, mert nem volt internet és internet kapcsolat, borzasztó mikre képes! Azért akart meghalni, mert azt gondolta mindenki utálja! Hol voltak a szülei? Ők miért nem tudtak erről? A facebook és az egyéb ilyen közösségi oldalak tették tönkre őt! Ezért sem szeretem a face-t. Ezek után végképp nem.
2012. október 17. 16:29
Pepa1DHarryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 181738 offline |
uristen szegények:|Nyugodjanak békében
2012. október 17. 16:38
Lovas csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 187041 offline |
Meg szeretném hallgatni mégegyszer csak a zenét, mert nem bírom sokszor végignézni, mindig sírok a videón. Hol tudnám letölteni, vagy meghallgatni a videót? hogy ezzel is örökre emlékezzek rájuk! :'(
2012. október 17. 16:39
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
nagyon sajnálom Őszinte részvétem...
2012. október 17. 16:46
Maite Perroni1983új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 184044 offline |
öszinte részvétem mind a két családnak. :'(
2012. október 17. 16:48
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Egészségére! -.- Hogy már a viláőgban vannak ilyen bunk@ emberek!
2012. október 17. 16:48
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline |
Sajnalom oket de szerintem ami amandaval tortent arrol fokepp o tehet mert 13 evesen egy idegen idosebb fervinak
Miert mutogassa a mellet amikor gondolhatta volna hogy bisztos nem csak 1x megnezi az a fiu es annyi hanem kepet csinal rola es felrakja a netre
Miert mutogassa a mellet amikor gondolhatta volna hogy bisztos nem csak 1x megnezi az a fiu es annyi hanem kepet csinal rola es felrakja a netre
2012. október 17. 16:54
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Hát igen... idáig fajultunk.az ilyen rohadék f*sz lényeket nem lehet embernek nevezni!! Abba sose gondolnak bele hogy a sok bántás halálba is vezethet..utánna meg mint az ártatlan barikák: én nem csináltam semmit, nem tehetek róla.Ugye elhiszed anyuciii...? Fúh
Nyugodjanak békében!
Nyugodjanak békében!
2012. október 17. 16:58
sophie_tothúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 183102 offline |
de ez is csak rá tartozik... és nem jelenti azt h k*rva. másrészt sokan csodálkoznának hány olyan lány van aki ugyanezt megteszi nap mint nap..
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.