Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül
2012. október 17. 17:10
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Oliviáról nem tudtam. Az a videó amit Amanda készített,azoknak kellene megnézni akik ezt tették vele,és a többi lánnyal/emberrel! Nagyon sajnálom őket,részvétem!
2012. október 17. 17:14
mollyka80000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 178109 offline |
AMANDA TODD nyugodjon bekeben !! reszvetem szamara
2012. október 17. 17:15
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 178109 offline |
en lattam amanda videojat eskuszom h elsirtam magam rajtan
2012. október 17. 17:15
Sajnálom őket nagyon Elég felkapott lett mostanában Amanda Todd,megnéztem a videót.Bár nem hatódtam meg,nem vagyok az olyan típus,ezért nem okolom a mondatokat(valahogyígy)
2012. október 17. 17:16
Amúgy,hogy hogy van a melléről kép?? o.o
Nem értek itt sok mindent...Lécci negatív hozzászólást ne írjatok nekem..köszönöm
Nem értek itt sok mindent...Lécci negatív hozzászólást ne írjatok nekem..köszönöm
2012. október 17. 17:20
de en megertem es aki bantotta amanda todd ot legszivesebben az osszes buzi gexinek bevernek egy akkorat h elrepulne..en nagyon sajnalom es aki meg nem latta a videot nezze meg mert nagyon meghato:http://www.youtube.com/watch?v=j60XKRfoUVM es akki pedig negativ komit irt az kapja be!!
2012. október 17. 17:28
en lattam amanda videojat eskuszom h elsirtam magam rajtan de oszinten en jobban sajnalom amanda t mind a msikat! sokkal jobban
2012. október 17. 17:32
es szegyeljek magukat akik bantottak amanda todd ot
2012. október 17. 17:50
MarsGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 135555 offline |
Szánalmas,hogy az emberek nem tudnak arra rájönni,hogy minden amit mondanak igenis bántó,sőt nagyon is megmarad egyes emberekben,és lehet hogy nagyon nagy sebet okoz nekik.És az,hogy valakit addig szekálnak míg nem öngyilkosságot elkövet,ez egyszerűen borzasztó.Manapság olyan sok gerinctelen ember van,aki tökéletesnek hiszi magát,és más életét tönkreteszi,de mégis mi jogon? Ez az emberiség..és egyre rosszabb lesz..borzasztó.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. október 17. 17:54
Liwiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 187707 offline |
Én is láttam Amanda videóját..sírtam is rajta..
Szánlamasak az emberek, miért kel piszkálni a ásikat?!
Mindenkinek lehetnek hibái, senki sem tökéletes.
De mindenkit úgy kell elfogadni, ahogy van..
És attül, hogy valaki viccnek szánt valamit, az illetőnek nem biztos hogy vicc volt..
Felnőhettnének már az utálkozók is.!
Szánlamasak az emberek, miért kel piszkálni a ásikat?!
Mindenkinek lehetnek hibái, senki sem tökéletes.
De mindenkit úgy kell elfogadni, ahogy van..
És attül, hogy valaki viccnek szánt valamit, az illetőnek nem biztos hogy vicc volt..
Felnőhettnének már az utálkozók is.!
2012. október 17. 17:56
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hogy őszinte legyek, bennem a cikk vegyes érzéseket váltott ki.
Olivia, a fiatal kislány esete persze, természetesen szomorú, hiszen egy 10-12 éves kislány más kiutat ne találjon, mint az öngyilkosság. Ez egy komoly pszichés probléma, ugyanis van, aki kevésbé és van aki jobban hajlamos rá. Egyszerűen számomra felfoghatatlan, érthetetlen az, hogy a saját anyja nem vette észre a gyermeke frusztráló viselkedését, mert biztos vagyok benne, hogy volt valami előjele a dolognak - pláne, hogy fehérítőt is ivott. Anyucinak nem esett le, hogy a gyerekkel valami nem kóser? Egyenesen a bitófára küldeném azt az édesanyát és édesapát, akik ennyire, de ennyire nem figyelnek a saját gyerekeikre. Akkor minek szült gyereket - hogy egyel több embert számlálhassanak az adott országban? Olivia valószínűleg mentálisan nem volt rendben, hiszen már tíz éves korában halálvágya volt, tehát a problémák nagyon korán kezdődtek, és elképzelhető a családban sem volt minden rendben. Erről a szülők tehetnek, és nem a kislány. Fiatal volt még, nagyon gyermeteg, és hihetetlenül a lelkére vette azokat a bántásokat, amiket a társai vágtak hozzá valószínűleg napi 8 órában. Nagyon is igaz az a mondás, hogy a gyermekek kegyetlenek tudnak lenni egymással, mert bizony azok. Más az, hogy valaki elmondja azt neked, hogy "Wazze, öltözz át, mert sz*rul nézel ki!", és más az, amikor valakit azért piszkálnak, mert mondjuk barna a haja és nem szőke. Ez egy lecke lehetne a leendő anyukák számára, hogy igen is figyelni kell a saját gyermekedre, mert a saját véred, és te felelsz érte. Ha nem törődsz vele, nem szereted, eltaszítod magadtól, és a végkimenetel az öngyilkosság, akkor egy életen át azzal kell együtt élned, hogy a saját kislányod inkább a halálba menekült, minthogy megbeszélje veled. Nem szörnyű? Szerintem az.
Amanda meg hát, hogy is mondjam, hogy ne tűnjek p*rasztfalvinak és érzéketlen bunkónak? Magának kereste a bajt. Nem tudom ki hogyan van vele, de én nekem soha eszembe nem jutott sem 10, sem 12, 15, vagy akár most 21 évesen az, hogy idegen f*sziknak mutogassam a mellem, aki valószínűleg a gép előtt rárántott erre. Ilyenkor jut az eszembe, hogy az ilyen lányok normálisak? Undorítóak az ilyen egyének, akik a perverzitásukat az interneten töltik ki, többek között én is ezért kerülöm és kerültem mindig is a chatet és társaikat, de aki hülye, hogy leálljon ilyen nyomorék retardált képződményekkel beszélgetni, hát ne haragudjatok, az sem százas. Ami felkerül az internetre, az kiirthatatlan - lásd, Napisz*r. Mindig ment a cirkusz körülötte, és gyomorforgató egy oldal, de ezzel tükröt tart a magyar társadalom elé, hogy tele vagyunk bunkókkal és nem kis r*bancokkal, akik meztelenül felrakják magukat Facebookra. Most lehet, hogy érzéketlen leszek, de az ilyenek nem tudnak meghatni. A kiscsaj valószínűleg nem volt egy szende szűz kislány, de az azért nekem is feltűnt, hogy a melleit tudta mutogatni idegen csávóknak, de a szüleinek nem tudott szólni, hogy valami gebasz van. Azért legyen már meg egy határ - ő saját magának kereste bajt, és az emberek azért kezdték el cikizni és verbálisan bántalmazni, mert elkövetett egy hibát. Persze ez újabban ráfogható szerény kis társadalmunk eltorzulására, de akinek van egy csöppnyi maradék esze, az nem csinál ilyesmit, mint amit ő. Valakinek a halálát kívánni... hát az sem teljesen komplett, az biztos. Találkoztam már nem egy szemét, gerinctelen aljadék patkány embörkével, de soha senkinek sem voltam képes a halálát kívánni. Aki ezt tudja tenni, akkor annak nincs is empatikus képessége, és jobb, ha vágóhídra vagy sintértelepre megy dolgozni, mert élvezni is fogja. Én úgy gondolom, hogy 15 évesen már kell lennie egy fiatal kislányban annyira, hogy ezeket lesz*rja. Engem általános iskolában piszkáltak és aláztak meg, de a legdurvább szintén. Nem csak a verbális terrorizálás ment, de többször előfordult olyan, hogy széket húztak ki alólam, rajzszögbe akartak ültetni, csak ott az volt a szerencsém, hogy észrevettem, értékeimet, ruháimat tették tönkre meg ilyenek. Ám 14 éves voltam, amikor elballagtam, és úgy indultam neki a giminek, hogy emberré fogok válni velük ellentétben.
Ember lettem? Igen, az vagyok, míg azok, akik piszkáltak, hét hosszú év elteltével fele annyira sem vitték, mint én. Van olyan, aki gyereket szült, van aki kiállt inkább a sarokra csak tanulni és dolgozni ne kelljen, mások pedig még az érettségit sem tették le. Örülök annak, hogy volt bennem annyi erő, hogy ezen igen is túl tudtam magamat tenni és bíztam egy jobb jövőben. Most sem mondom azt, hogy olyan hú, de sok barátom van, mert nincs, de lényegesen kiegyensúlyozottabban és boldogabban élek, mint ahogyan 12-14 évesen én azt tettem. Az iskolai piszkálódások engem személy szerint csak erősebbé tettek, és nem legyengítettek. Ezért sem értem, hogy hogyan lehet valaki csak ezáltal öngyilkos. Volt nekem is egy olyan sötét korszakom, amikor megéltem ezt meg azt, de iskolai bántalmazások hatására valahogy sosem merült fel bennem az öngyilkosság gondolata, pedig aztán velem is műveltek cifrábbnál cifrább dolgokat. Ilyenkor részben a szülő hibája is a dolog, hiszen nem figyel eléggé a gyermekére, aki igényelné ezt, de valahol a gyerek hibája is, mert 15-16 évesen az ember lánya már azért nem olyan kicsi. Sajnálom Amandát, de egy részről nem csakhogy önmagának csinálta, de leült a sarokba bőgni és sajnálta magát ahelyett, hogy felállt volna és azt mondta volna, hogy "Én leszek a suli legf*szább csaja, és mindenkit lesz*rok magam körül!". Ezt kellett volna tennie, de nem - ő mit csinált? Internetes blogon keresztül várta a sült galambot a szájába. A problémák így nem oldódnak meg sajnos, bárcsak megoldódnának! Ez az ő részéről már inkább átcsapott önsajnáltatásba, végül bekattant és megölte magát. Most erre mit mondjak? Másoknak sokkal nagyobb problémáik vannak, de ő a bolhából elefántot csinált, bár ki tudja, hogy ott is mi volt az öngyilkosság és annak a hajlamának való hátterében.
Köszönöm szépen a cikket, elgondolkodtató, bár annyira nem érintette meg a szívemet, mint az előző cikk, ahol egy diáklányból lett bálkirálynő. Ott éreztem az élni akarást, a kitartást és az erőt, valamint a harcot az emberi társadalom elnyomásával szemben. Olivia esete egy tanulság a leendő anyukák számára, Amandáé pedig nekünk fiataloknak, hogy bizony az internet az öl, butít és tönkretesz.
Olivia, a fiatal kislány esete persze, természetesen szomorú, hiszen egy 10-12 éves kislány más kiutat ne találjon, mint az öngyilkosság. Ez egy komoly pszichés probléma, ugyanis van, aki kevésbé és van aki jobban hajlamos rá. Egyszerűen számomra felfoghatatlan, érthetetlen az, hogy a saját anyja nem vette észre a gyermeke frusztráló viselkedését, mert biztos vagyok benne, hogy volt valami előjele a dolognak - pláne, hogy fehérítőt is ivott. Anyucinak nem esett le, hogy a gyerekkel valami nem kóser? Egyenesen a bitófára küldeném azt az édesanyát és édesapát, akik ennyire, de ennyire nem figyelnek a saját gyerekeikre. Akkor minek szült gyereket - hogy egyel több embert számlálhassanak az adott országban? Olivia valószínűleg mentálisan nem volt rendben, hiszen már tíz éves korában halálvágya volt, tehát a problémák nagyon korán kezdődtek, és elképzelhető a családban sem volt minden rendben. Erről a szülők tehetnek, és nem a kislány. Fiatal volt még, nagyon gyermeteg, és hihetetlenül a lelkére vette azokat a bántásokat, amiket a társai vágtak hozzá valószínűleg napi 8 órában. Nagyon is igaz az a mondás, hogy a gyermekek kegyetlenek tudnak lenni egymással, mert bizony azok. Más az, hogy valaki elmondja azt neked, hogy "Wazze, öltözz át, mert sz*rul nézel ki!", és más az, amikor valakit azért piszkálnak, mert mondjuk barna a haja és nem szőke. Ez egy lecke lehetne a leendő anyukák számára, hogy igen is figyelni kell a saját gyermekedre, mert a saját véred, és te felelsz érte. Ha nem törődsz vele, nem szereted, eltaszítod magadtól, és a végkimenetel az öngyilkosság, akkor egy életen át azzal kell együtt élned, hogy a saját kislányod inkább a halálba menekült, minthogy megbeszélje veled. Nem szörnyű? Szerintem az.
Amanda meg hát, hogy is mondjam, hogy ne tűnjek p*rasztfalvinak és érzéketlen bunkónak? Magának kereste a bajt. Nem tudom ki hogyan van vele, de én nekem soha eszembe nem jutott sem 10, sem 12, 15, vagy akár most 21 évesen az, hogy idegen f*sziknak mutogassam a mellem, aki valószínűleg a gép előtt rárántott erre. Ilyenkor jut az eszembe, hogy az ilyen lányok normálisak? Undorítóak az ilyen egyének, akik a perverzitásukat az interneten töltik ki, többek között én is ezért kerülöm és kerültem mindig is a chatet és társaikat, de aki hülye, hogy leálljon ilyen nyomorék retardált képződményekkel beszélgetni, hát ne haragudjatok, az sem százas. Ami felkerül az internetre, az kiirthatatlan - lásd, Napisz*r. Mindig ment a cirkusz körülötte, és gyomorforgató egy oldal, de ezzel tükröt tart a magyar társadalom elé, hogy tele vagyunk bunkókkal és nem kis r*bancokkal, akik meztelenül felrakják magukat Facebookra. Most lehet, hogy érzéketlen leszek, de az ilyenek nem tudnak meghatni. A kiscsaj valószínűleg nem volt egy szende szűz kislány, de az azért nekem is feltűnt, hogy a melleit tudta mutogatni idegen csávóknak, de a szüleinek nem tudott szólni, hogy valami gebasz van. Azért legyen már meg egy határ - ő saját magának kereste bajt, és az emberek azért kezdték el cikizni és verbálisan bántalmazni, mert elkövetett egy hibát. Persze ez újabban ráfogható szerény kis társadalmunk eltorzulására, de akinek van egy csöppnyi maradék esze, az nem csinál ilyesmit, mint amit ő. Valakinek a halálát kívánni... hát az sem teljesen komplett, az biztos. Találkoztam már nem egy szemét, gerinctelen aljadék patkány embörkével, de soha senkinek sem voltam képes a halálát kívánni. Aki ezt tudja tenni, akkor annak nincs is empatikus képessége, és jobb, ha vágóhídra vagy sintértelepre megy dolgozni, mert élvezni is fogja. Én úgy gondolom, hogy 15 évesen már kell lennie egy fiatal kislányban annyira, hogy ezeket lesz*rja. Engem általános iskolában piszkáltak és aláztak meg, de a legdurvább szintén. Nem csak a verbális terrorizálás ment, de többször előfordult olyan, hogy széket húztak ki alólam, rajzszögbe akartak ültetni, csak ott az volt a szerencsém, hogy észrevettem, értékeimet, ruháimat tették tönkre meg ilyenek. Ám 14 éves voltam, amikor elballagtam, és úgy indultam neki a giminek, hogy emberré fogok válni velük ellentétben.
Ember lettem? Igen, az vagyok, míg azok, akik piszkáltak, hét hosszú év elteltével fele annyira sem vitték, mint én. Van olyan, aki gyereket szült, van aki kiállt inkább a sarokra csak tanulni és dolgozni ne kelljen, mások pedig még az érettségit sem tették le. Örülök annak, hogy volt bennem annyi erő, hogy ezen igen is túl tudtam magamat tenni és bíztam egy jobb jövőben. Most sem mondom azt, hogy olyan hú, de sok barátom van, mert nincs, de lényegesen kiegyensúlyozottabban és boldogabban élek, mint ahogyan 12-14 évesen én azt tettem. Az iskolai piszkálódások engem személy szerint csak erősebbé tettek, és nem legyengítettek. Ezért sem értem, hogy hogyan lehet valaki csak ezáltal öngyilkos. Volt nekem is egy olyan sötét korszakom, amikor megéltem ezt meg azt, de iskolai bántalmazások hatására valahogy sosem merült fel bennem az öngyilkosság gondolata, pedig aztán velem is műveltek cifrábbnál cifrább dolgokat. Ilyenkor részben a szülő hibája is a dolog, hiszen nem figyel eléggé a gyermekére, aki igényelné ezt, de valahol a gyerek hibája is, mert 15-16 évesen az ember lánya már azért nem olyan kicsi. Sajnálom Amandát, de egy részről nem csakhogy önmagának csinálta, de leült a sarokba bőgni és sajnálta magát ahelyett, hogy felállt volna és azt mondta volna, hogy "Én leszek a suli legf*szább csaja, és mindenkit lesz*rok magam körül!". Ezt kellett volna tennie, de nem - ő mit csinált? Internetes blogon keresztül várta a sült galambot a szájába. A problémák így nem oldódnak meg sajnos, bárcsak megoldódnának! Ez az ő részéről már inkább átcsapott önsajnáltatásba, végül bekattant és megölte magát. Most erre mit mondjak? Másoknak sokkal nagyobb problémáik vannak, de ő a bolhából elefántot csinált, bár ki tudja, hogy ott is mi volt az öngyilkosság és annak a hajlamának való hátterében.
Köszönöm szépen a cikket, elgondolkodtató, bár annyira nem érintette meg a szívemet, mint az előző cikk, ahol egy diáklányból lett bálkirálynő. Ott éreztem az élni akarást, a kitartást és az erőt, valamint a harcot az emberi társadalom elnyomásával szemben. Olivia esete egy tanulság a leendő anyukák számára, Amandáé pedig nekünk fiataloknak, hogy bizony az internet az öl, butít és tönkretesz.
2012. október 17. 18:05
Láttam Amanda videóját és sírtam is rajta. :'( Nagyon sajnálom mind a kettőjüket!Nyugodjanak békében.Felháborító,hogy az emberek milyen messze el tudnak menni...döbbenjenek már rá,hogy ezzel már 2 vagy több ember életémek már véget is vetettek!
2012. október 17. 18:07
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Annyira szomorú,hogy az emberek azért bántanak másokat mert hibázott az illető...vagy esetleg azért mert kövér,sovány magas és még sorolhatnám.Biztos jó buli,hogy 5-6 ember összegyűlik és szétszekálják a másikat,ez egy embernek akkora törést okozhat ami halállal is járhat itt vannak a példák rá.Remélem,hogy akik ezeket a lányokat piszkálta 2-szeresen visszakapja majd az élettől,másnak egy kis vicc volt de ezeknek a lányoknak az életükbe került.Ébredjetek fel SENKI SEM TÖKÉLETES!
2012. október 17. 18:09
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Olyan szánalmasok az ilyen emberek.. törődjenek a maguk dolgával, ne pedig másokat piszkáljanak. Ha minden ember nem ítélkezne ok nélkül, nem lenne ez.. Komolyan mondom már kiborító az ilyen..
2012. október 17. 18:22
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline |
Akkor sem kell valakit terrorizálni, mert anorexiás, kövér vagy csúnya. Ez nem indok arra, hogy a másik lelki állapotát teljesen padlóra vágjuk.
2012. október 17. 18:31
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline |
Amanda videóját még a suliban (órán) láttam. Az egyébként eléggé szemtelen és nemtörödöm stílusú osztálytársaimra is nagy hatással volt ez a majd 9 perces kisfilm. Szörnyű, hogy vannak ilyen rosszakaratú emberek. És én is megkérdezném: Hány embernek kell még meghalnia ahhoz, hogy a társadalom rájöjjön, hogy ez így nem helyes?!
2012. október 17. 18:55
OneDirectionForeverZúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 185139 offline |
AMANDA FOREVER.........
2012. október 17. 19:00
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline |
Nyugodjanak Békében!
2012. október 17. 19:02
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Épp most mondták az RTL Klub híradójában, hogy az Anonymus nyilvánosságra hozta Amanda zaklatójának nevét és a neten meg lehet nézni, de a rendőrség nem tudja letartóztatni, mert nem lehet rá semmit sem bizonyítani. Aham. Na és azok az ismerősök, akik zaklatták? Ő velük mi van?
Álszent népség.
Álszent népség.
2 felhasználónak tetszik:
janet7,
Black Hearth2
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.