Amanda videóján sírtam. Nagyon megérintett, hogy hogyan bántak vele. Az ő esetében a szülők nem is vették észre, mi van a lánnyal? Annyira tehetetlennek érzem magam. Ha egy kicsivel hamarabb látom a videót, akkor tudtam volna segíteni! Mint mások is! Ha lett volna segítség, Amanda még most is élne! Nem szégyelli magát, aki szidja, és lek_rvázza őt? Fenyegették! Hát mit csinált volna??!! Rest In Paradise, darling! Good night, sweet dreams
Olivia-ról nem hallottam. De ő is.. egyszerűen borzasztó. Sajnálom, hogy még hallucinált is hozzá. Szép álmokat, jó éjszakát
De mindketten jó helyen vannak. Jobb helyen. A mennyország 2 szépséges angyalt kapott. R.I.P., Olivia!
Nyugodjatok békében, szépségek! Good night! Sweet Dreams!
Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül
2012. október 19. 22:03
2012. október 20. 08:37
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline |
nagyon sajnálom mindkét lányt. amana youtubos videóját végignéztem, és borzasztó, hogy miken kellett keresztül mennie.
2012. október 20. 09:08
melikecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 2 Azonosító: 185342 offline |
szegény nagyon sajnálom őket
2012. október 20. 09:21
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline |
nem értem miért is jó egyeseknek, hogy másokat bántanak? engem is sokan bántottak általánosban, és nem hiszem, hogy minden rendben van azokkal akik másokat bántanak! csak azért bántanak akárkit, mert féltékenyek arra ami nekik van. egy hamis kéoet mutatnak a bántalmazottaknak és ezáltal a porig tiporják az önbecsülésüket, önbizalmukrók már ne is beszéljek.
ez a két lány szerintem nagyon is szép volt, nem kellett volna ennyien bántani őket. az ilyen bántalmazásokban a féltékenység az ami a legnagyobb szerepet tölti be. én szintén nagyon sajnálom és ha vissza lehetne forgatni az időt, én szívesen melléjük álltam volna, büszkén és felemelt fővel
ez a két lány szerintem nagyon is szép volt, nem kellett volna ennyien bántani őket. az ilyen bántalmazásokban a féltékenység az ami a legnagyobb szerepet tölti be. én szintén nagyon sajnálom és ha vissza lehetne forgatni az időt, én szívesen melléjük álltam volna, büszkén és felemelt fővel
2012. október 20. 12:31
zsazsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 66 Csatolások: 122 Azonosító: 156146 offline |
Amanda Todd. Láttam a videot , annyira sajnáltam. Szörnyű dolog. Hogy az emberek mikre nem képesek, oknélkül valakit piszkálni... nem tudom megérteni. És amit magával csinált, nem érdemelte meg ezt a bánás modot. Nagyon nagyon sajnálom. !!!
2012. október 20. 12:34
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Minden a képmutatásról, és a látszatról szól. Csak az a probléma, hogy ezt sokan képtelenek beismerni.
Hogy mire is gondolok...?
Látszat: leírom az életem egy blogban, hogy az mennyire pocsék, hogy senki nem szeret, mennyire egyedül érzem magam. De azt nem látom be, hogy csak virtuális életet élek, mert mindent meg kell osztanom a világgal, minden fájdalmamat, és sajnáltatom, vagy legalábbis sajnáltatni próbálom magam. Mindezt ahelyett, hogy figyelembe sem venném, mit mondanak számomra tökéletesen ismeretlen emberek, akik semmit, az ég világon semmit nem tudnak arról, ki is vagyok valójában.
Képmutatás: egy közösségi oldalon követek egy olyan embert, akit nem ismerek, soha nem találkoztam vele, és nagy valószínűséggel soha nem is fogok, de azért csak követem, és csak beállok a birka-táborba, és belerúgok én is egy jó nagyot, csak azért, hogy bizonyítsam, én mennyire baromira felsőbbrendű, jobb vagyok nála. Hogy velem ilyen nem fordulhat elő.
És ezeken túl az emberek bár imádnak kommunikálni, csak beszélni nem. Mindent a lehető legszemélytelenebb módon, nehogy túl sok emberrel kelljen személyesen találkozni. Mert szép dolog, hogy valakinek van x ismerőse közösségi oldalakon, de az ilyen esetek azt is megmutatják, hogy csak addig mondhatod őket ismerőseidnek, amíg nem szorulsz a segítségükre, megértésükre, támogatásukra.
És akkor még nem is említettem az olyan elgondolkodtató dolgokat, amik már más hozzászólásban is felmerültek, miszerint hol voltak ezeknek a lányoknak a szülei, a közeli családja, vagy a tanárai. Csak egy esetben fordulhat olyan elő, hogy a szülők semmit nem tudnak a gyerekeikről, amikor a szülőt magát soha nem is érdekelte a gyereke. Amikor csak annyi volt a dolga, hogy megszülje, és a minimálisnál semennyivel sem tovább nevelje, utána meg majd csak lesz belőle valami.
Amandanak ""csak"" két dolgot kellett volna tennie. Az egyik az, hogy segítséget kér, akár a családjától, akár szakembertől, akár a hatóságoktól. A másik pedig az, hogy vállalja, hibázott, mert emberből van, gy hibázhat, és együtt él ezzel. Ehelyett ő, és a hozzá hasonló számtalan ember meg a világon mit csinál? Ismeretlen emberek szavát veszi készpénznek, ami soha nem segített még érdemben senkin, csak még nagyobb kárt okozott.
Azt viszont nyomatékosan kijelentem, hogy ezzel a hozzászólásommal nem ítélkezek felettük, sokkal inkább gondolkodóba estem. Azt már régen tudom, hogy baj van ezzel a világgal, de az még egyelőre megengedett, hogy a saját életemet én irányítsam, és ne ismeretlen, névtelen, arctalan, tudatlan birka-csorda.
Karina, remek cikk lett!
Hogy mire is gondolok...?
Látszat: leírom az életem egy blogban, hogy az mennyire pocsék, hogy senki nem szeret, mennyire egyedül érzem magam. De azt nem látom be, hogy csak virtuális életet élek, mert mindent meg kell osztanom a világgal, minden fájdalmamat, és sajnáltatom, vagy legalábbis sajnáltatni próbálom magam. Mindezt ahelyett, hogy figyelembe sem venném, mit mondanak számomra tökéletesen ismeretlen emberek, akik semmit, az ég világon semmit nem tudnak arról, ki is vagyok valójában.
Képmutatás: egy közösségi oldalon követek egy olyan embert, akit nem ismerek, soha nem találkoztam vele, és nagy valószínűséggel soha nem is fogok, de azért csak követem, és csak beállok a birka-táborba, és belerúgok én is egy jó nagyot, csak azért, hogy bizonyítsam, én mennyire baromira felsőbbrendű, jobb vagyok nála. Hogy velem ilyen nem fordulhat elő.
És ezeken túl az emberek bár imádnak kommunikálni, csak beszélni nem. Mindent a lehető legszemélytelenebb módon, nehogy túl sok emberrel kelljen személyesen találkozni. Mert szép dolog, hogy valakinek van x ismerőse közösségi oldalakon, de az ilyen esetek azt is megmutatják, hogy csak addig mondhatod őket ismerőseidnek, amíg nem szorulsz a segítségükre, megértésükre, támogatásukra.
És akkor még nem is említettem az olyan elgondolkodtató dolgokat, amik már más hozzászólásban is felmerültek, miszerint hol voltak ezeknek a lányoknak a szülei, a közeli családja, vagy a tanárai. Csak egy esetben fordulhat olyan elő, hogy a szülők semmit nem tudnak a gyerekeikről, amikor a szülőt magát soha nem is érdekelte a gyereke. Amikor csak annyi volt a dolga, hogy megszülje, és a minimálisnál semennyivel sem tovább nevelje, utána meg majd csak lesz belőle valami.
Amandanak ""csak"" két dolgot kellett volna tennie. Az egyik az, hogy segítséget kér, akár a családjától, akár szakembertől, akár a hatóságoktól. A másik pedig az, hogy vállalja, hibázott, mert emberből van, gy hibázhat, és együtt él ezzel. Ehelyett ő, és a hozzá hasonló számtalan ember meg a világon mit csinál? Ismeretlen emberek szavát veszi készpénznek, ami soha nem segített még érdemben senkin, csak még nagyobb kárt okozott.
Azt viszont nyomatékosan kijelentem, hogy ezzel a hozzászólásommal nem ítélkezek felettük, sokkal inkább gondolkodóba estem. Azt már régen tudom, hogy baj van ezzel a világgal, de az még egyelőre megengedett, hogy a saját életemet én irányítsam, és ne ismeretlen, névtelen, arctalan, tudatlan birka-csorda.
Karina, remek cikk lett!
2012. október 20. 13:53
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Tudom milyen érzés,ha valakit bántanak:/...nekem is csibáltak 1 utálkozó klubbot facebookon meg sértegettek meg akartak verni stb.És olyan dolgokkal miatt vádoltak amit el sem követtem na mind1...én is sokszor öngyilkos akartam lenni és próbálkoztam is vele nem 1×...de amióta lett párom meg 2-3 barátom akik velem vannak addig van miért/kiért/kikért élnem.
2012. október 20. 14:18
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Nagyon szomorú hogy ilyen emberek születnek a világra! Amanda Todd videóján besírtam.Nyugodjanak Békeben!
2012. október 20. 14:44
Ha otóber 9én csinálta a videót akkor ,h halt meg szeptember 16-án?De azért nyugodjanak békében
2012. október 20. 14:59
Amanda szeptember 7-én csinálta a videót,nem október 10-én,mert aznap halt meg. De ettől függetlenül nagyon jó cikk. Nyugodjanak békében
2012. október 20. 15:50
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline |
Szegények... annyira utálom az ilyen gonosz embereket! Nyugodjatok békében!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.