Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül
2012. október 20. 16:15
Igen, a videót nem október 10-én csinálta. Akkor halt meg. Szeptember 7-én csinálta. És láttam egy külföldi híradót: Amandát egy folyóból húzták ki hullazsákban. Egyébként jó cikk :/
2012. október 20. 16:38
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Nyugodjon békében mindkettő!
2012. október 20. 18:16
Trespasserúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 186458 offline |
Nyugodjanak békében !!
2012. október 20. 18:31
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
a cikk remek lett
2012. október 20. 18:51
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Az Amandás dologhoz szolnék hozzá..
Sajnálom persze, hogy meghalt. DE!
Én is megvetem azokat, akik melltartóban fényképezik le magukat, vagy kirakják a mellüket a webkamerában, és ezek társai. Magának kereste a bajt. Akkor cipelhette volna a hátán a terhet, de ne adja fel. Könnyebb volt öngyilkosnak lenni, mint mondjuk nemet mondani annak a férfinak?
Sajnálom persze, hogy meghalt. DE!
Én is megvetem azokat, akik melltartóban fényképezik le magukat, vagy kirakják a mellüket a webkamerában, és ezek társai. Magának kereste a bajt. Akkor cipelhette volna a hátán a terhet, de ne adja fel. Könnyebb volt öngyilkosnak lenni, mint mondjuk nemet mondani annak a férfinak?
2012. október 20. 19:12
hát ebből az esetből most mindenki tanulhat!egyrészt abból hogy ne mutogasd magad ismeretlen embereknek a világhálón.másrészt hogy emiatt még nem kell szó szerint halálra szekálni egy embert mert mindenki követ el hibát! és biztos vagyok abban hogy akik elítélik őket azok is hibáztak már és ezek miatt nem kell halálba küldeni a másikat! a barátaikról meg annyit hogy az nem barát aki ilyen nehéz helyzetben cserben hagyja a barátját!
2012. október 20. 19:18
Beyla ezt nem is tudtam...azt hittem hogy csak az az egy kép miatt volt...azt hittem h átverték...hát tévedtem...akkor már nem is értem miért lett öngyilkos...de olyat is láttam egy kommentben hogy egy folyóból húzták hullazsákban...akkor most ez tényleg öngyilkosság volt? Mert egy hulla nem tudja magát bezárni egy hullazsákba és bedobni magát egy folyóba...meg amilyen képet rakott fel magáról azt magáról csinálta nem az a férfi akit előbb átkoztam... Ha ez igaz miért is tette volna? És ha a videókat más töltötte fel...lehet nem is tudott a kameráról...nem is tudom hova rakni ezt már...hát már ez elég binyolult nekem mert nem tudom mi is történt igazából
2012. október 20. 19:22
Ên igazabol NEM vetem meg Amandat. Igazi mai tini volt. Jo hibazott, de egy 2. Esely mindenkinek jar!! Van aki ennel durvabbat muvel. Szoval.. nem csak ot lehetne bantani.
2012. október 20. 19:25
Izzy.Demon. En ugy ertettem h a folyoban halt meg es a buvarok mar a hullazsakban hoztak ki.
Bocs ha felreertheto volt.
Bocs ha felreertheto volt.
2012. október 20. 19:26
És hogyha a z osztálytársai megnézték akkor miért bántották? Eléggé elutasítom azt aki ilyeneket néz...ez még kínosabb szerintem mint akkiről videó készül de ezt mindenki maga dönti el
2012. október 20. 19:38
Igazad van Izzy. Semmi baj. En irtam felreerthetoen de igazabol nem csak Amanda volt a hibas ebben. ://
2012. október 20. 19:43
Hát nem tudom most már...eddig azt gondoltam tényleg csak ez a kép volt az ok h öngyilkos lett...de most meg kiderül hogy több is van a háttérbe...de ettől függetlenül is odafigyelhettek volna a szülei
2012. október 20. 20:14
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
nyugodjanak békében!
Amanda történetét ismertem csak, és nem tudom elfelejteni.. : rengeteget sírtam e miatt, nagyon megérintett. :| ránézek a képeire és nem tudom elhinni, hogy ez a lány már nem él.. RIP <3
Amanda történetét ismertem csak, és nem tudom elfelejteni.. : rengeteget sírtam e miatt, nagyon megérintett. :| ránézek a képeire és nem tudom elhinni, hogy ez a lány már nem él.. RIP <3
2012. október 20. 21:11
aida12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 182080 offline |
Remélem hogy az életben a társadalom rádöbben már végre hogy a szavai igen nagy hatással befolyásollyák az életet.
Sajnálom hogy még egy eset megtörtént .
nyugodjanak békében!!
Sajnálom hogy még egy eset megtörtént .
nyugodjanak békében!!
2012. október 20. 22:23
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Nyugodjanak békében! Sajnos nekem is volt egy ismerősöm, aki ugyanebben a cipőben járt, de nem mutatta ki, mennyire megviseli a dolog. Aztán egyik pillanatról a másikra kiderült, hogy öngyilkos lett. Persze akik az embereket a halálba kergetik sosem bánják meg efféle borzalmas tetteiket.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.