Félig tudom szerencsétlenek mit éreztek. Kerek 8 évig bántalmaztak az osztálytársaim. Én meg túl naiv voltam, hogy szóljak bárkinek is. Bárcsak létezne valami megoldás ezek ellen. Én csak Amanda történetéről hallottam, de mikor a videót láttam, zokogva ültem az ágyamon. Eddig soha életemben nem hatott ennyire meg. De nem is az, hogy meghatott, inkább nagyon a lelkemre ment. Valószínűleg, mert én is átmentem ezeken a dolgokon...
Remélem, most ahol vannak, nincs több gondjuk. Nyugodjanak békében.
Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül
2012. október 21. 15:13
2012. október 21. 15:30
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline |
Igen most mondhatnánk,főleg Amanda esetében,hogy ez az ő hibájuk is!!!!De könyörgök,annyira nagy pofával tudunk itélkezni mások fölött szerintem ha megtörténik egy ilyen eset akkor nem még százszor el kell mondani hogy milyen hülye voltál tudja azt az az ember már nagyon jól akkora hanem segíteni kell!!!Ilyenkor sokan jönnek hogy:Mit segítsek???...Hát igen ezt a legkönnyebb mondani de mindig tudsz segíteni MINDIG!!!!
Oliviáról csak annyit tudok mondani,hogy ezt elsősorban a szülőknek kellett volna észrevenni és elvinni őt egy orvoshoz ebben az esetben nem biztos hogy a társadalom a fő bűnös!!!!De Amanda esetében igenis a társadalom a bűnös fel nem tudom fogni hogy tehetnek ennyire tönkre egy embert!!!!!Baromira össze tudunk ám fogni ilyenkor kár hogy a hasznos ügyek érdekében meg nem!!!!!!
Szerintem nézzünk magunkba mielőtt bárki mást leszólnánk mert mi is hibázunk és pontosan tudjuk hogy milyen rossz az!!!!!!!De ez csak az én véleményem!!!
Oliviáról csak annyit tudok mondani,hogy ezt elsősorban a szülőknek kellett volna észrevenni és elvinni őt egy orvoshoz ebben az esetben nem biztos hogy a társadalom a fő bűnös!!!!De Amanda esetében igenis a társadalom a bűnös fel nem tudom fogni hogy tehetnek ennyire tönkre egy embert!!!!!Baromira össze tudunk ám fogni ilyenkor kár hogy a hasznos ügyek érdekében meg nem!!!!!!
Szerintem nézzünk magunkba mielőtt bárki mást leszólnánk mert mi is hibázunk és pontosan tudjuk hogy milyen rossz az!!!!!!!De ez csak az én véleményem!!!
2012. október 21. 15:50
ChristieMaloneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 185638 offline |
Nyugodjanak békében.
2012. október 21. 16:26
Nyugodjanak békében!
De ez természetesen az Ő hibájuk is, de mostmár csak sajnálom szegényeket!
De ez természetesen az Ő hibájuk is, de mostmár csak sajnálom szegényeket!
2012. október 21. 16:28
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Hát Amanda videóját nézve elkapott a sírás... valahogy annyira visszataszítóak az embereke.
Miért jó az hogy egyetlen hiba miatt már az egész életét tönkre kell tenni?? És akik abból élnek h a testüket mutogatják illetve árulják azokat ennyi bántalmazás nem éri mint szegény lányt. R.I.P. Amanda
A másik lányról még nem halottam idáig de az Ő története is elég érdekes.. nem tudom milyen sérült agyú emberek mondták rá hogy kövér, csúnya. Általában azokkal van baj akik ezt mondják a másik emberre. R.I.P Olivia
Miért jó az hogy egyetlen hiba miatt már az egész életét tönkre kell tenni?? És akik abból élnek h a testüket mutogatják illetve árulják azokat ennyi bántalmazás nem éri mint szegény lányt. R.I.P. Amanda
A másik lányról még nem halottam idáig de az Ő története is elég érdekes.. nem tudom milyen sérült agyú emberek mondták rá hogy kövér, csúnya. Általában azokkal van baj akik ezt mondják a másik emberre. R.I.P Olivia
2012. október 21. 16:59
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline |
Istenem... Tényleg. Amanda elkövetett egy-két súlyos hibát, ez való igaz. De mindenki követ el kisebb-nagyobb hibákat, de senki nem érdemli meg, hogy ezért a társadalom kiközösítse. Ha én az ismerőse lettem volna, egészen biztos, hogy melléállok és megvédem. És akik ezt tették szegényekkel, azok meg szégyelljék magukat, és én mélységesen megvetem őket!
Olivia meg nem tudom, melyik látás- és/vagy agykárosult f*szfejek szemében csúnya. Szerintem nagyon szép, és nem tudom, miért jó valakinek, ha másokba belerúghat.
Olivia meg nem tudom, melyik látás- és/vagy agykárosult f*szfejek szemében csúnya. Szerintem nagyon szép, és nem tudom, miért jó valakinek, ha másokba belerúghat.
2012. október 21. 18:52
Bár Amandával a felelőtlen viselkedése miatt történt ez ettől függetlenül nyugodjanak békében.
Akik pedig bárkit gúnyolni vagy bántalmazni mernek (mind szóban, mind tettlegesen) azok mélységesen szégyelljék el magukat. Mégis mi a fenéért kell ezt csinálni? Törődj a saját életeddel és gondolkodj el azon, hogy milyen lenne ha a te életedet tenné pokollá valaki, mielőtt még ezt csinálnád. És ilyenkor még kérdezik tőlem, hogy miért vagyok antiszociális... Azért kérem szépen, mert undorító, gusztustalan társadalomban élünk és alig van pár ember, aki tényleg megbízható és nem árul el később. Nem tudom hogy jutottunk ilyen mélyre, de hatalmas szégyen.
Akik pedig bárkit gúnyolni vagy bántalmazni mernek (mind szóban, mind tettlegesen) azok mélységesen szégyelljék el magukat. Mégis mi a fenéért kell ezt csinálni? Törődj a saját életeddel és gondolkodj el azon, hogy milyen lenne ha a te életedet tenné pokollá valaki, mielőtt még ezt csinálnád. És ilyenkor még kérdezik tőlem, hogy miért vagyok antiszociális... Azért kérem szépen, mert undorító, gusztustalan társadalomban élünk és alig van pár ember, aki tényleg megbízható és nem árul el később. Nem tudom hogy jutottunk ilyen mélyre, de hatalmas szégyen.
2012. október 21. 20:44
Ally24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.21. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 188071 offline |
Amanda videóját láttam és nem értem, hogy a családtagjai miért nem segítettek neki? A nagymamájához költözött, tehát a szülei is elfordultak tőle. Nyugodjanak békében! R.I.P
2012. október 21. 21:22
Látszik hogy tinédzserekre hat a legjobban a társadalom...erre a legegyszerűbb példa én és az osztálytársaim...azért mert tanulnom kell és mert tanulok is már elsőtől kezdve ki lettem közösítve...pedig akkor még mit kellett tanulni...az abc-t nagycucc mert nem akarok analfabéta lenni?...és még a rajzolás...azért mert nincs kedvem állandóan tv-t nézni mert engem ez nyugtat meg (a rajzolás) máris stréber lettem...most meg nincs 100.000 Ft-os telefonod,nincs 15.000-res nadrágod, 20.000res niked, 15.000res EdHardy pólód megha nem vagy segg hülye,meg nem iszol nem cigizel nem drogozol akkor már a szarnak se kellesz...meg a facebook...attól már hányingerem van...de ők nem fogják megérteni hogy nekem a tanulás az egyetlen esélyem ha nem akarom halálra gürcölni magam egész életembe...nem fogadják el hogy nem vagyok eleresztve lóvéval mert nem gazdag családba születtem bele...könnyen beszélnek hogy dédijeimnek van pénze...de minket nem a dédi tart el...ha muszáj lesz se fogunk kéregetni senkitől sem...de ha ők nem érzik a gerincüket azért ne én legyek már a hibás ...és persze hogy nem vagyok egy nàdszál és rögtön jött a tehénezés és had ne soroljam...pedig nincs 100 kiló a súlyom csak max 60 de nem értik hogy az az én magasságomnak kell...és persze könnyü a szüleimnek is azt mondani hogy szarjak le mindent amikor nem őket piszkálják...nem őket bántják a semmiért hanem engem és most akkor én kire hallgassak? De most komolyan...amúgy se eszem sokat hogy felszedjek 2 plusz kilot jó az a kettő túlsúly de ez nem is lenne feltűnő ha nem én lennék a közkdvenc...és persze a szüleim meg le se szarják pedig azt mondták ha bármi gond van szóljak...na és persze semmilyen tanácsot nem adtak úgyhogy a gúnyolódást veszem figyelembe...és a szüleim persze meglepődnek ha a kis gyerekük elájul azért mert nem eszik...könnyű azt mondani hogy szardle amit mondanak amikor ők se segítenek...aztán meg a tanulás miatt szemüveges lettem ...na az is jólesett mondhatom...na és mi ennek az eredménye?
Elbújás a szobádba hogy senki se lásson...a suli óta egy fénykép se készült rólam miattuk és már tükörbe nézni is utálok miattuk...az evést is megutáltam...már csak kényszerből eszem mert kell nem azért mert akarok
Csalódtam mindenkiben...a szüleimben ès mindenkiben..
Elbújás a szobádba hogy senki se lásson...a suli óta egy fénykép se készült rólam miattuk és már tükörbe nézni is utálok miattuk...az evést is megutáltam...már csak kényszerből eszem mert kell nem azért mert akarok
Csalódtam mindenkiben...a szüleimben ès mindenkiben..
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2012. október 21. 22:04
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline |
én sem vagyok szent néha beszólógatok ha rossz napom van, de nagyon hívő és lelkiismeretes is... mindig támogatom az embereket mostantól még jobban odafigyelek a közösségre és arra hogy még jobban toleráljuk egymást
2012. október 22. 11:32
Mivel nem találom a korábbi hozzászólásomat leírom még egyszer.. Amandát én egyáltalán nem sajnálom. A saját maga hibája volt. Tizenéves mutogatni magát, komolyan? ez szánalmas. De az a még rosszabb, hogy nem egyszer művelte ezt. Oliviát tényleg sajnálom, de amandát nem.
2012. október 22. 13:43
CatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.01. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 186968 offline |
Ha így folytatja a társadalom, akk kb. 100 év múlva majd csak 10 ember lesz a világon?? Ezek telljesen megőrültek? Vagy csak egy kis jó bulinak tartották, mi?
Most márt igazán rákéne jönniük az embereknek, hogy ezzel nem oldanak meg semmit. Sőt!...Csak rontják a helyzetet.
Amúgy...a lányokat igazán sajnálom, DE minek kellett ezt tenni saját magukkal???
Őrület...
De vegyük pl. Oliviát.. Blog?? Hát enek telljesen elment az esze? Blooog??? MInek kell blogot vezetnie arról, h ő szenved?
(Ebben amúgy én monjuk a szüleiket is iiigen okolom, mert ezek szerint nem nevelték valami jól őket. Nem igaz h nem látták, hogy a gyerekük szenved. Hát milyen szülők ezek?? ) Basszus..és ezzel fizetett.
Úgy gondolom, hogy egyeseknek komolyan elkéne gondolkodniuk, mielőtt cselekszenek. Hát...Sajnos vannak ilyenek.
Most márt igazán rákéne jönniük az embereknek, hogy ezzel nem oldanak meg semmit. Sőt!...Csak rontják a helyzetet.
Amúgy...a lányokat igazán sajnálom, DE minek kellett ezt tenni saját magukkal???
Őrület...
De vegyük pl. Oliviát.. Blog?? Hát enek telljesen elment az esze? Blooog??? MInek kell blogot vezetnie arról, h ő szenved?
(Ebben amúgy én monjuk a szüleiket is iiigen okolom, mert ezek szerint nem nevelték valami jól őket. Nem igaz h nem látták, hogy a gyerekük szenved. Hát milyen szülők ezek?? ) Basszus..és ezzel fizetett.
Úgy gondolom, hogy egyeseknek komolyan elkéne gondolkodniuk, mielőtt cselekszenek. Hát...Sajnos vannak ilyenek.
2012. október 22. 18:04
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline |
lucaa96 mindenki hibázhat. mit szólnál, ha téged is valaki évekig zaklatna EGY HIBA miatt?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.