Olivia történetét még nem hallottam. Nem kis gondjai lehettek, ha 10 éves kora óta bántalmazta magát... Nekem ilyenkor eszembe sem jutott volna ilyesmi. Szinte minden embernek vannak gondjai, de (például) az enyémek semmik az ő gondjaikhoz képest, ha már élni sem akartak.
Amanda esetéről hallottam, és eléggé meg is rázott a dolog. Igen, elismerem, hogy van egy-két lány, akiket én is cikizek, de viccből, és csak olyan szinten, hogy ők is viccesnek találják. Addig biztosan nem mennék el, hogy tönkretegyem az életüket, vagy akár 'csak' a baráti kapcsolataikat. Amanda videóját is láttam, és elsírtam magam rajta. Már az is nagy gonoszság, ha cikizel, csúfolsz, bántasz, mindenki előtt megversz valakit, de ha a halálát kívánod, az már mindennek a legalja. Főleg, ha egy öngyilkossági kísérlete után írogatod neki, hogy próbálja meg még egyszer. Az ilyen emberek nyugodtan ássák el magukat, mert igazán megérdemelnék..
Ez a szerény véleményem..
Nyugodjanak békében.
Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül
2012. október 15. 20:22
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Nyugodjanak békében!
Igen, minezért a társadalom, de legfőbbként maguk az emberek, mi vagyok a hibásak! Sokszor ha rossz kedvünk van másokon töltjük ki, nem gondolva arra hogy neki ekkor csak egy-két kedves szóra lett volna szüksége, helyette sértéseket kapott. Engem személy szerint csak a szeretteim véleménye érdekel, másokéra magasról teszek. Én Amanda helyében nem mutattam volna meg a melleim egy idegen férfinak, sőt mi több, webkamerás beszélgetésbe sem kezdtem volna vele, mivel nem ismerem. Elszomorít e két lány története, de cseppet sem lep meg. Mégis mit várhatnánk az embertársainktól? Oké, nem lehet mindenkinek mindig kivétel nélkül jó napja, de ha magánéleti gondjai vannak az illetőnek, vagy bármi más, de ahhoz az adott személyhez semmi köze, akkor miért rajta tölti ki a dühét? Számtalan ilyennek tanúja voltam, és tapasztaltam is már. Én is tettem ilyet, de utána mindig megbánom. De ezzel az a gond, hogy előbb beszélünk, aztán gondolkozunk. Nem lehet mindenki szuper modell alkatú? És ha valaki kövér? Akkor mivan? Az a férfi pedig egy pedofil állat, az ilyennek elmegyógyintézetben a helye, nem a nyílt utcán!
Igen, minezért a társadalom, de legfőbbként maguk az emberek, mi vagyok a hibásak! Sokszor ha rossz kedvünk van másokon töltjük ki, nem gondolva arra hogy neki ekkor csak egy-két kedves szóra lett volna szüksége, helyette sértéseket kapott. Engem személy szerint csak a szeretteim véleménye érdekel, másokéra magasról teszek. Én Amanda helyében nem mutattam volna meg a melleim egy idegen férfinak, sőt mi több, webkamerás beszélgetésbe sem kezdtem volna vele, mivel nem ismerem. Elszomorít e két lány története, de cseppet sem lep meg. Mégis mit várhatnánk az embertársainktól? Oké, nem lehet mindenkinek mindig kivétel nélkül jó napja, de ha magánéleti gondjai vannak az illetőnek, vagy bármi más, de ahhoz az adott személyhez semmi köze, akkor miért rajta tölti ki a dühét? Számtalan ilyennek tanúja voltam, és tapasztaltam is már. Én is tettem ilyet, de utána mindig megbánom. De ezzel az a gond, hogy előbb beszélünk, aztán gondolkozunk. Nem lehet mindenki szuper modell alkatú? És ha valaki kövér? Akkor mivan? Az a férfi pedig egy pedofil állat, az ilyennek elmegyógyintézetben a helye, nem a nyílt utcán!
2012. október 15. 20:23
reilaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 178225 offline |
Idézet (Siistra @ 2012.10.15. 20:20)
Szerintem az sem egészséges, aki vagdossa magát, meg depressziós.
Mentálisan tényleg nem.De ezen már lehet segíteni.Egy halálos betegen pedig nem igazán.
1 felhasználónak tetszik:
Vegas
2012. október 15. 20:24
iloveu2ATL shawty ♥. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 2615 Csatolások: 0 Azonosító: 139671 offline |
Csak gratulálni tudok azoknak az embereknek akik ilyeneket tesznek... Remélem a lelkiismeretük üldözni fogja őket életük végéig.
Nyugodjatok békében Amanda és Olivia !
Nyugodjatok békében Amanda és Olivia !
2012. október 15. 20:27
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
@reilaa
én pedig ezt a kommentet egyáltalán nem "visszavágásnak" szánom, csak leírom, amit én gondolok, rendben? már elszoktam a nagy Starity-vitáktól, és már kedvem sincs hozzájuk.
szóval. én Amanda szemszögét hoznám most fel. mindenki ellene volt. mindenki... a cikkben is leírtam, hogyha lett volna mellette valaki, nyilvánvalóan nem öli meg magát. a videóban segítséget kért, de úgy tűnik nem kapott.. :/
a depressziós fiatalok nem tudnak reálisan gondolkodni! még a nem olyan depis tinik is képesek az öngyilkosságon gondolkodni, hogyha egyedül vannak pl. egy napig. nem érthetjük meg, mert nem éltük át azt, hogy mindenki az ő melleit nézte, hogy akárhova menekült, költözött, a pletyka csak terjedt és terjedt tovább. remélem a túlvilágon békére lel, ha már itt nem tudott...
én pedig ezt a kommentet egyáltalán nem "visszavágásnak" szánom, csak leírom, amit én gondolok, rendben? már elszoktam a nagy Starity-vitáktól, és már kedvem sincs hozzájuk.
szóval. én Amanda szemszögét hoznám most fel. mindenki ellene volt. mindenki... a cikkben is leírtam, hogyha lett volna mellette valaki, nyilvánvalóan nem öli meg magát. a videóban segítséget kért, de úgy tűnik nem kapott.. :/
a depressziós fiatalok nem tudnak reálisan gondolkodni! még a nem olyan depis tinik is képesek az öngyilkosságon gondolkodni, hogyha egyedül vannak pl. egy napig. nem érthetjük meg, mert nem éltük át azt, hogy mindenki az ő melleit nézte, hogy akárhova menekült, költözött, a pletyka csak terjedt és terjedt tovább. remélem a túlvilágon békére lel, ha már itt nem tudott...
2012. október 15. 20:29
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline |
nagyon sajnálom őket nyugodjanak békében <3
2012. október 15. 20:31
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 178225 offline |
Nezd,én se sértésnek írtam,elnézést is kértem.A cikk maga pedig jó lett,legalább felhívja a figyelmet,ezekre a problémákra is.Másrészt viszont,ha már így belemerülünk,én itt a szülőket is felelősségre vonnám.Azért ha figyelsz,a saját véredre,többnyire észreveszed,főleg ha már ennyire mélyen van.Sok tényezős a dolog.Sajnálom a lányokat,mert igaz,tényleg nem tudom átérezni,min mehettek keresztül,én csupán a dolgok "megoldásával" nem értek egyet.
1 felhasználónak tetszik:
Vegas
2012. október 15. 20:37
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
@reilaa
kérlek ne értsd félre, én sem "bántásnak" vettem az üzeneted... és igen, amikor olvastam erről a dologról, az első gondolatom az volt, hogy "hol vannak ilyenkor a szülők?"
el kellett volna vinniük pszichológushoz. vagy egy fél évre a hegyekbe, ahol sem térerő, sem internet. baszki, ez a XXI. század, mindenre képesek vagyunk. kivéve egy életet megmenteni?:S
kérlek ne értsd félre, én sem "bántásnak" vettem az üzeneted... és igen, amikor olvastam erről a dologról, az első gondolatom az volt, hogy "hol vannak ilyenkor a szülők?"
el kellett volna vinniük pszichológushoz. vagy egy fél évre a hegyekbe, ahol sem térerő, sem internet. baszki, ez a XXI. század, mindenre képesek vagyunk. kivéve egy életet megmenteni?:S
2012. október 15. 20:42
Sajnos ezen már nem tud változtatni senki sem.És igen igazad van,nagyban hozzájárul ezekhez a tettekhez,a XXI.század,csak nem jó értelemben.Lehet,hogy a világ fejlődése gyorsul,de az emberek nem feltétlenül tudják ezt követni.Sőt.Szó mi szó,a cikked tényleg tetszik,gratulálok hozzá.
2012. október 15. 20:44
Karina197 igen nagyon nehéz megérteni aki nincs benne.Én pontosan tudom mit éreztek ezek a lányok,mert ugyan ezt érzem én is.Rettentően fájdalmas az egész.Az én történetem is hasonló , általános 7.osztályától kezdve még most is tart holott már 11.-es vagyok.Ezt az érzést senkinek sem kívánom.Azt a percet várom hogy egyedül lehessek és begubózzak magamnak.Vagy rajzolok vagy zenét hallgatok.Gyűlölöm a felhajtást,és a társaságot a suliban.Itthon is azért vagyok egyedül mert csak a veszekedés megy.És van amikor az a kis "biztonsági zár" kikattan és jön az érzés hogy meg akarod ölni magad úgyse hiányoznál senkinek.Még eddig meg tudtam állni hogy ne tegyek kárt magamban,de nem tudom meddig bírom még idegileg.
2012. október 15. 20:51
Olivia történetéről még nem hallottam, Amanda videóját pedig szombat este láttam. Teljesen lesokkolt. El is sírtam magam rajta.
Hogy lehetnek ilyenek az emberek? Elkövetett egy hibát? Ki nem követ el? Emberek vagyunk! Csak ez a baj a mai világgal, akkor figyelnek fel valakire, ha már meghalt.
Nekem volt egy ismerősöm, akinek mindene megvolt, és mégis azt mondta, hogy ő mennyire "depressziós"
Nagyon jó lett ez a cikk, ennek kellene a fő hírek között lenni, nem a meztelen Taylor Momsennek.
R.I.P Amanda&Olivia ♥ :'(
Hogy lehetnek ilyenek az emberek? Elkövetett egy hibát? Ki nem követ el? Emberek vagyunk! Csak ez a baj a mai világgal, akkor figyelnek fel valakire, ha már meghalt.
Nekem volt egy ismerősöm, akinek mindene megvolt, és mégis azt mondta, hogy ő mennyire "depressziós"
Nagyon jó lett ez a cikk, ennek kellene a fő hírek között lenni, nem a meztelen Taylor Momsennek.
R.I.P Amanda&Olivia ♥ :'(
2012. október 15. 20:56
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Ha igaz barátai lettek volna szegényeknek, akkor még mindig élnének! Annyira sajnálom őket. Egyetértek @reilaa hol vannak a szülők?
2012. október 15. 20:59
Igazából eddig csak Amanda történetét ismertem. Láttam a videóját amiben elmeséli mik történtek vele. Engem nagyon megdöbbentett ez az egész , SENKI nem érdemli meg azt hogy így bántalmazzák. Tönkretették szegény lány életét csak azért mert szórakozni volt kedvük. Szörnyű hogy milyen mocskosak és rosszindulatúak tudnak lenni az emberek.
2012. október 15. 21:00
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Ez egy tényleg nagyon értelmes, és tartalmas cikk. Én mondjuk letojom a társdalmat, és felvidítom azt, aki szomorú, de komolyan. Szegények, sajnálom őket. Olyan bunkó emberek vannak, sajnos még lesznek is...
2012. október 15. 21:02
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ez szörnyű,hogy mik történnek meg...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.