Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül
2013. március 06. 14:46
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline |
Én nem vagdostam magam.Csak egyszer.Akkor jöttem rá,hogy nem bírom a vér látványát.
2013. március 06. 15:43
Hogy hol vannak a barátaik? Ma már nagyon ritka az igaz barát és csak nagyon keveseknek van IGAZ barátjuk. Akikre vlóban igaz a nem tudnak egymás nélkül élni és kitartanak egymás mellett jelzők. Mellesleg sajnálom őket, engem is piszkálnak nem keveset, de igyekszem figyelmen kívül hagyni és sosem vagdosnám magam.
2013. március 06. 15:44
Semelyik ember (főleg az olyanok akik csak kritizálnak) nem ér annyit, hogy bántsd magad miatta...
2013. március 10. 18:48
Lili822új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 197491 offline |
Találtam egy másik cikket amiben szerepel http://kockagolyo.hu/nyugodj-bekeben-amanda-todd/Szegény...Nyugudjon békében!!!
2013. április 14. 15:53
l0rykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 186 Csatolások: 4 Azonosító: 129773 offline |
nekem a szüleim mindig azt mondták h biztos csak képzelem,h nem is akarnak bántani,nem nekem szólnak a megjegyzések...sose hittek nekem... egyetlen ember van ezen a földön aki tudja mi történt...akiket addig barátaimnam hittem,kiderült h mind benne voltak ebbe az egészbe...és a szemembe pedig tették a szépet...akikről sose gondoltam volna h ilyet tesznek azok voltak a főkolomposok...azóta is harcolok...
2013. április 15. 14:01
Hát, én komolyan mondom amikor megláttam Amanda Todd videóját elsírtam magam. Komolyan hogy lehetnek ilyen szörnyű, és elmebeteg emberek??? Komolyan mondom, hogy nem normálisak. Ráaldásul, még öngyilkos is lett. én nem mernék ezek után a tükörbe nézni, amit Amandával tettek.
És Olívia esete sem olyan szuper. Annyira szomorú, hogy vannak ilyen emberek
És Olívia esete sem olyan szuper. Annyira szomorú, hogy vannak ilyen emberek
2013. augusztus 02. 18:20
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline |
Szegények,nagyon sajnálom őket!Elsírtam magamat.A mai napig nem értem meg,hogy miért vannak ilyen utálkozók.Akik akár egy szóval összetörik egy ember önbizalmát és tönkreteszik őt és az életét is.
Nyugodjatok békében Amanda és Olivia!
Nyugodjatok békében Amanda és Olivia!
2013. augusztus 10. 17:48
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline |
Szegények,nagyon sajnálo őket,a sírással küszködök. :sir:
2013. november 13. 19:50
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Ezt a cikket még ennyi idő után is szívszorító látni. Mindenkit figyelmeztetek, hogy ne adjatok ki magatokról túl sok bizalmas információt az interneten mert ehhez hasonló rossz vége lehet. Tavaly ismertem egy embert aki fél év után csak úgy konkrétan "Amanda Todd-ot" akart csinálni belőlem azután még egy hónapig zaklatott, alig bírtam levakarni. Szerencsére semmi ellenem felhasználható bizonyítéka nem volt ezért simán megúsztam de akkor is szánalmas, hogy milyen emberek vannak... Szörnyű belegondolni hogy ez a cikk egyeseket bántalmazásra bátorít és nem pedig elrettent vagy felvilágosítja őket a tetteik következményeiről és szörnyűségeiről.
2014. február 15. 23:27
Ez annyira szomorú, de sajnos teljes mértekben így van...
2014. március 10. 20:48
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline |
Szánalmasak az emberek.Miért j az nekik hogy másnak rossz valami?Ha vbalaki utál mást azzal nem kell foglalkozni.Vagy csak szívatni meg valamivel........de nem úgy hogy az egész világ lássa!
2014. április 25. 16:37
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Ez annyira borzalmas... És tényleg... Kinek kell még meghalnia ahhoz, hogy az emberek rájöjjenek arra, hogy ez nem játék. Amikor sértegetünk valakit, akár személyesen, akár interneten, csak egy percig gondoljunk már bele. Olyan szörnyű, pedig már rengeteg helyen olvastam ezekről a sztorikról, amikor még friss volt, de ezt még mindig emésztenem kell.:/ Mindenki követhet el hibákat, nyilván Amandának sem kellett volna webcamerázni, chatelni idegenekkel, de nem ezt érdemelte... Hogy lehet valakinek olyat kívánni, hogy haljon meg? Ez SZÁNALMAS!!!!!!! Az ilyenek nem emberek.... Nyugodjatok békében lányok!
2014. április 29. 18:01
Mindkét eset borzalmas.Azok akik bántották mind megérdemelnék a börtönt vagy egy jó kis pénzbírságot.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.