Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül
2014. május 16. 22:50
Tamynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 325 Csatolások: 0 Azonosító: 163822 offline |
http://kepfeltoltes.hu/140516/Screenshot_2014-05-04_14.45.22_www.kepfeltoltes.hu_.png Az, hogy mit tettek ezzel a 2 lánnyal, undorító és elképesztően féreg dolog. Hasonló utat járok, mint Olivia. Vagdosniugyan nem vagdosom magam, mert csak november környékén kezdődtek ezek a dolgok. Mára szuicid gondolatokhoz, és viágfájdalomhoz vezettek. http://tok8.blogspot.hu/2014/05/stay-strong.html Itt részletesen kifejtettem a véleményem, kérek minde olyan lánykát vagy fiút, akit bántanak, hogy olvassa el!
2014. június 30. 14:24
Cheralvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 429 Csatolások: 24 Azonosító: 213214 offline |
Ez borzalmas.Amanda és Olivia története nagyon szomorú.És tényleg van a szavaknak súlya.Nem szabad másokat rosszal bántani..Borzalmas emberek vannak ebben a világban.
2014. augusztus 15. 21:04
PuppySasha34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 230957 offline |
Nagyon sajnálom mindkettő lányt hogy lehet valaki ennyire k*csög, hogy két ártatlan lánynak tönkreteszik az életét
2014. november 10. 00:45
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline |
Mindenki érdemes az életre, a szeretetre!
Akinek elmeséltem, mind ledöbbentek.
Nyugodjatok békében!
Akinek elmeséltem, mind ledöbbentek.
Nyugodjatok békében!
2015. március 13. 18:04
Vircsiii001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 210278 offline |
Már hallottam a lányokról, végigzokogtam a videókat
2015. május 06. 19:05
Klau 5SOSúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 227592 offline |
Ez a mai társadalom. Nagy tönkretevője a világnak. És most ezek az emberek jól érzik magukat? Tulajdonképpen megölték a lányokat. Borzasztó. Amanda, Olivia és az összes ilyen idióta miatt áldozattá vált lány nyugodjon békében! Sokkal jobb ott nekik fönt.
2015. május 07. 21:37
Timi lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 369 Csatolások: 95 Azonosító: 218390 offline |
Szegények! Engem is rengetegen piszkálnak a suliban, mert első tanuló vagyok és ezért irigyek rám. Csúfnak, kövérnek, önzőnek és haszontalannak hívtak. Hetekig, sőt, hónapokig sírtam. De végül rájöttem, hogy semmi nem igaz abból, amit állítottak, bár még most sem hiszem el magamról, hogy szép vagyok, de azt igen, hogy átlagos. És azt hiszem, hogy 170 cm magassághoz az 50 kg nem számít kövérnek. Szerencsére én még messze álltam az öngyilkosság gondolatától, de bár segíthettem volna rajtuk. Nyugodjanak békében!
2015. június 30. 21:15
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline |
Mindkettejuket nagyon sajnalom! Komolyan a konnyeimmel kuszkodtem amikor olvastam ezt a cikket. Remelem minden fiatal megerti miert veszelyes az internet.
2015. augusztus 07. 09:01
Amanda Todd történetét láttam már kb 2 évvel ezelött is, de akkor még szinte fel se fogtam komolyan a dolgot...Jó valahol ő is hibázott mert neten egy idegen embernek mondjuk nem kéne "mutogatni" magát, de nem is őt hibáztatom mert akik ezt tették vele ők is bűnösök, sőt ha úgyvesszük ők kicsit jobban mert Amanda ha úgyvesszük nem tett semmi rosszat, nem ártott nekik...
Most pedíg Olivia...nem tudok mit mondani...éjfélkor néztem mindkettő videóját én elbőgtem magam nem bírom, hogy ennyire egy idióta társadalomban élünk, esküszöm én szégyellem magam... Talán ha feltöltötte vólna a videót, de nem lett volna öngyilkos akkor talán felnyitotta volna mindneki szemét és máshogy tekintettek volna rá, de kitudja. Nem tudom mit mondjak.. Őszinte részvétem mindkettőjükért.
Most pedíg Olivia...nem tudok mit mondani...éjfélkor néztem mindkettő videóját én elbőgtem magam nem bírom, hogy ennyire egy idióta társadalomban élünk, esküszöm én szégyellem magam... Talán ha feltöltötte vólna a videót, de nem lett volna öngyilkos akkor talán felnyitotta volna mindneki szemét és máshogy tekintettek volna rá, de kitudja. Nem tudom mit mondjak.. Őszinte részvétem mindkettőjükért.
2015. szeptember 23. 17:36
Prettylittle9876visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 249079 offline |
Ez nagyon szomorú hogy ilyet tesznek másokkal és még észre sem veszik hogy nem esik jó neki és ez öngyilkossághoz is vezet
2015. október 07. 18:10
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Sajnálom őket, hogy csak az öngyilkosságban láttak megnyugvást!
De ez nemcsak a társadalom hibája, hanem a 2 lány is tehet róla.
"több, mint 900 bejegyzése illetve képe volt az ő depressziójáról."-nem értem, minek kell megosztania a depresszióját az interneten. Ez a szánalmat fejezi ki, ha a netre pakolod fel a depis képeidet és bejegyzéseidet(én így gondolom).
Amanda a másik! Könyörgök, minek kell megmutatni egy szinte idegen embernek a mellét? Főleg videókamerán keresztül!!! Belegondolhatott volna a következményekbe!
Az emberek lételeme a piszkálódás. A kiszemelt ember pedig vagy tűri vagy feladja.
Az ilyen embereknek, akik a bántalmazásba/piszkálódásban lelik örömüket, mélyen magukba kéne nézniük azért, hogy a másik mit érezhet, vagy nekik is át kellene érezniük, hogy ők mit csinálnak a másikkal!
Nyugodjanak békében!
De ez nemcsak a társadalom hibája, hanem a 2 lány is tehet róla.
"több, mint 900 bejegyzése illetve képe volt az ő depressziójáról."-nem értem, minek kell megosztania a depresszióját az interneten. Ez a szánalmat fejezi ki, ha a netre pakolod fel a depis képeidet és bejegyzéseidet(én így gondolom).
Amanda a másik! Könyörgök, minek kell megmutatni egy szinte idegen embernek a mellét? Főleg videókamerán keresztül!!! Belegondolhatott volna a következményekbe!
Az emberek lételeme a piszkálódás. A kiszemelt ember pedig vagy tűri vagy feladja.
Az ilyen embereknek, akik a bántalmazásba/piszkálódásban lelik örömüket, mélyen magukba kéne nézniük azért, hogy a másik mit érezhet, vagy nekik is át kellene érezniük, hogy ők mit csinálnak a másikkal!
Nyugodjanak békében!
2015. október 25. 09:35
Nem látom sok értelmét az öngyilkosságnak, legalábbis én nem nagyon (nem nagyon) tudnék mondani olyan dolgot, vagy sosem tudnék úgy kibukni,hogy öngyilkos legyek... De persze én más vagyok, mint ők, viszont az öngyilkosság sosem jó megoldás. Nagyon sajnálom őket, részvétem.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.