Starity

Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül

32 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 16. 13:02 #101
Cher Sugar
Cher Sugar
Rihanna Navy

Státusz*HA NEM INDOKLOD A BEJELÖLÉST,SZÍVFÁJDALOM NÉLKÜL ELUTASÍTOM!*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1869
Csatolások: 0
Azonosító: 165595
Annyira szörnyű,hogy az emberek nem veszik észre,hogy akár azzal a szóval,hogy dagadt vagy egy másik embernek a lelkébe tapos.
2012. október 16. 13:04 #102
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Én nem tartozom azok közé, akik szerint "csak maguknak csinálták", vagy akik elítélik az öngyilkosságot. Nyilván sokan mennek keresztül durvább dolgokon, de pontosan arról van szó, hogy az emberek különbözőek és különböző módon viselik a sok szart. Szóval, nem, nekem valami egészen mással van bajom. A világon mindennap öngyilkos lesz valaki, és nem egy, és nem kettő ember. -Most Amanda esetéről beszélve- ő miért más? Szörnyű ezt kimondani, de DIVATOT csináltak abból, hogy sajnálják ezt a lányt. Igen, szomorú, ami vele történt, de azért azt megnézném, hogy ha nem lett volna ilyen kis csinoska, akkor is ennyire empatikusok lennének-e vele. A másik meg, hogy a sajnálók igen nagy része tipikusan az, aki fészbúk előtt ülve leírja, hogy mennyire nagyon sajnálja, és milyen gonosz világ, és mennyire megvédte volna, aztán bemegy az iskolába, és ugyanezt csinálja másokkal, akik nem olyanok, mint ő/ők. Lehet, hogy nem ilyen "halj meg" szinten, de emellett nem is olyanokkal, akik idegen embereknek mutogatták magukat, foglalt pasival feküdtek le, és a drogba "menekültek", majd mindezt elmesélték Youtube-on. Amíg élt, senkit nem érdekelt, mindenki bántotta, tönkretették. Ha élne, ugyanez lenne. De most, hogy meghalt, hogy "szenzáció" lett a sztorija, hogy oldalak alakulnak a sajnálatára, hirtelen mindenki annyira együttérző és melegszívű lett. Ez csak nekem sántít egy kicsit? Ha egy ilyen dolog nyilvánosságra kerül és nagy port kavar, akkor valahogy úgy tűnik, hogy az egész világ hihetetlenül empatikus és kedves, sosem engednék, hogy valakivel, akit ismernek ez történjen. Akkor miért van az, hogy bárhova megyek, mást tapasztalok? Miért van az, hogy nap mint nap történnek ilyen esetek, hasonló okok miatt? Párhuzamos univerzum, vagy a sok álszent ember nem veszi észre, hogy mit művelnek, miközben fészbúkon siratnak valakit, akit nem is ismertek, és akihez hasonló cipőben elképzelhetetlenül sok fiatal jár? Mikor Whitney Houston (csak egy példa) meghalt, akkor a sok magát eszméletlenül okosnak képzelő idióta sorra írta ki a logikátlan hülyeségeket, miszerint miért sajnálják most, életében senkit sem érdekelt, és egyébként is, miért nem sajnáljuk az afrikaiakat, akikből isten tudja mennyien halnak meg naponta. Zavarja őket, hogy az egyik legsikeresebb énekesnőt sokan siratják, de az már nem zavarja őket, hogy valaki, akit életében TÉNYLEG mindenki bántott vagy leszart, azzal most tele van a világháló, tv, és mindenki úgy tesz, mintha legalábbis ő lenne az egyetlen ezzel az esettel. Nevetségesnek tartom ezeket az álszent embereket, ahelyett, hogy magukba néznének, és inkább azon segítenének, aki ott van mellettük, és akit vagy cikiznek, vagy láthatatlannak tekintenek, ezt inkább folytatják, és siratják fészbúkon az éppen aktuális áldozatot. Jellemző.

Egyébként ez a Youtube-ra felrakós, szomorú zenés, csinos lány, kiközösítés, drogba menekülés sztori, ANNYIRA tipikus, ezt arra értem, hogy valahogy mindig az ilyeneket sajnálják ennyien, ha valaki mondjuk nem nyomja fel Youtube-ra, és tegyük fel duci, és ronda a haja, az ilyen esetekből valahogy sosem csinálnak reklámot.
(Magamból kiindulva, ha tényleg ennyire szét lennék esve, akkor a legutolsó dolog lenne, hogy Youtube videót csinálok egy rakás ismeretlennek, akiket valószínűleg úgysem érdeklem, ameddig még élek.)
11 felhasználónak tetszik: Fruzsi26, Glamster, Vampiregirl1, Teora, Black Hearth2, Kelsey, MadHatter, Vegas, Jolie_77, Mia, An_d_a
2012. október 16. 13:21 #103
- törölt felhasználó -    
jujj szegények :/
2012. október 16. 13:27 #104
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
Genie137 igen ez sajnos így van. Mindenki a hibáiból vagy esetleg más hibáiból tanul..
2012. október 16. 13:49 #105
Misiss_Candy
Misiss_Candy
visszatérő vendég

Státuszhttp://onlyyouexist.blog.neon.hu/ NÉZZETEK BE ÉS PONTOZZATOK! :))))
Hozzászólás: 140
Azonosító: 178749
Nagyon sajnálom mindkettejüket, amiért ilyen mértkékű terrorizálásnak voltak áldozataik, de ezt akkor sem tudom megérteni.

Tény, hogy nem tudom beleképzelni magam abba a fájdalomba, amiben nap mint nap részesültek, viszont minden lelkiismeret furdalás nélkül el lehetett volna mondaniuk a szüleiknek, esetleg az adott iskola igazgatójának a dolgot. Hét évig voltam kemény szekálások áldozata, de SOHA nem fordult meg a fejemben, hogy öngyilkos legyek (pedig a szellemi bántalmazáson kívül voltak más problémáim is)! Persze mint ahogy janet7 is fogalmazott, minden ember másképp viseli el a rosszat, ám úgy gondolom, hogyha a hipóivásra, érfelvagdosásra és öngyilkosságra volt merszük, akkor nehogy már ne lett volna bátorságuk leülni anyuval vagy apuval, hogy figyeljetek ide, gáz van..
Az öngyilkosságnak hatalmas súlya van. Arra a szintre valahogy le kell süllyedni, bár nem értem, egy tizenöt éves lány előtt ott állt még az élet, miért kellett ilyen aljas módon véget vetni neki? Amanda esetében a fotó készítése nagy hiba volt, de ha én követtem volna el egy ilyen hibát, szinte biztos, hogy nevetek néhány sort és azt mondom: ,,Ha nincs jobb szórakozásod, nézegesd csak." Az iskolára is lett volna megoldás; elmehetett volna magántanulónak, ahol nyugodt környezetben élheti a mindennapokat. De nem, csak úgy eldobni maguktól az életet sokkal könnyebnek bizonyult. Gyenge dolog volt.

Nem vitás, rengeteg a paraszt természetű ember, akinek az EQ-ja és az IQ-ja a béka segge alatt van valahol. Fogalmam sincs, vajon mit érezhetnek most, hogy szó szerint halálba szekáltak egy lányt, de akiknek eddig nem volt lelkiismerete, most sem lesz. Talán hangyányit.
2012. október 16. 13:53 #106
WaDoC
WaDoC
új tag

StátuszEgyre több hülye van a földön. Ne állj ellen, csatlakozz! ;)
Hozzászólás: 4
Azonosító: 176036
Az Amandás el van írva... október 10-én halt meg, és szeptemberben csinálta a videót. De azért ez mélységesen felháborít. Hogy lehetnek ilyenek az emberek? Hogy fajult odáig a világ, hogy ember embert öl, vagy addig szekálja egy társát míg végül az nem lát más kiutat, mint a halál? Ez szörnyű. Ugyan annyi joga van élni, mint a másiknak. De már nem egyszer történt ilyen, és még mindig nem tanultak belőle, mert folytatják, és folytatják. Könyörgöm, még hány embernek kell ilyen sorsra jutnia, hogy végre felfogják??!!!
2012. október 16. 13:54 #107
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
ők az élő példák a mai társadalom áldozataira
2012. október 16. 14:09 #108
Tina98
Tina98
visszatérő vendég
Hozzászólás: 122
Csatolások: 137
Azonosító: 166124
Amanda videóján elsírtam magam. sad.gif R.I.P Olivia & Amanda
2012. október 16. 14:13 #109
Bolond13
Bolond13
visszatérő vendég

Státuszhttp://anathomsonmeetagain1d.blogspot.hu/
Hozzászólás: 171
Azonosító: 155978
14 éves vagyok, de még így is tudom, hogy az emberek egyre szörnyűbben bánnak más embertársaikkal. Én személy szerint, segíteni próbálok a problémákkal küzdő embereknek. Akár kisebb vagy nagyobb a problémája. az ilyen embereket pedig elítélem, akik másokat bántanak olyan szinten, hogy az ember arra kényszerül, hogy végezzen magával.
R.I.P Amanda, Olivia
2012. október 16. 14:28 #110
Kazu666
Kazu666
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 187794
Sose fogom megérteni az embereket, de tényleg. Igen, ezek a lányok buták voltak és a saját hibáik áldozatai lettek, de tényleg ők az egyedüli bűnbakok? Mi van az ilyen férfiakkal (vagy esetekben nőkkel), akik ebben lelnek élvezetet, hogy fiatalokat, szinte még gyerekeket tegyenek tönkre? Mi van a tanárokkal, tanulókkal, ,,barátokkal" és főképp a szülőkkel? Mert hát ugye tehettek volna a dolgok ellen. Egyébként elég körülnézni, nem csak Amerikában történhetnek ilyenek, itthon is. A tanárok ugyanúgy nem akarnak ilyesmibe belefolyni (tisztelet a kivételnek, aki még képes kiállni egy diákja mellett), az osztálytársak nem akarnak a sorsára jutni és vagy beszállnak, vagy becsukják a szemüket, a szülők pedig sok esetben nem veszik a dolgot komolyan, sőt még a gyerekre hárítanak mindent. Azt hiszem itt is ez történhetett, nem tartom kizártnak, hogy szólt (látni biztos látták, ha annyiszor iskolát váltott). A barátokról kár is mondani akármit, ezek nem voltak barátok, máskülönben kiálltak volna mellette. Az ilyen fajta lányok nem igazi barátokat szoktak maguk köré gyűjteni, nekik inkább az a lényeg, hogy hízelegjenek. Az a szomorú, hogy meg tudom érteni, mert csak szeretetre vágynak. Sajnos nem jó úton akarják megkapni. De ezért mutogatta magát Amanda, ezért esett bele abba a fickóba és tett meg neki mindent, ezért nem jelentette fel a támadóit és ezért kért segítséget még utoljára (az öngyilkosok kb 80%-a még segítségért kiált... ez a lány se meghalni akart, csak nem így élni...). Hülye volt, de valahogy nem tudom elítélni. Naív volt és olyanoktól kapta meg azt a néhány kedves szót akik csak ártani akartak neki. Emelje fel a kezét az, aki életében nem követett még el legalább egy nagy hibát (akármilyen természetűt). Tényleg le kéne nézni, vagy el kéne gondolkodni rajta, hogy mi miért történt? Néha egy percnyi megértés is megmenthet egy életet. Az, hogy terjesztik pedig egyáltalán nem baj, sőt. Ha csak egy 13 éves, bolt mögött cigiző, ,,menő" kislányt is gondolkodásra bír vajon miért nem kéne ilyeneket csinálnia, akkor már megérte.
1 felhasználónak tetszik: Meoww
2012. október 16. 14:28 #111
réé15
réé15
visszatérő vendég

StátuszI am confident, but I still have my moments
Hozzászólás: 143
Csatolások: 12
Azonosító: 177801
Én hasonló öntértékeléssel küzdő emberrel élek együtt pontosabban a nap majdnem nyolc óráját velük töltöm két oszt.társamról van szó megpróbálták ők is és mire mennek vele azok akik szépnek okosnak hiszik magukat és ráadásul az egojuk az eget verdesik még rájuk tesz6nek egy lapáttal.
Itt pedig két gyönyörű lányról beszélünk akik másokkal ellentétben ezt nem használták ki
(NAGYON JÓ CIKK) és figyelemre felkeltő és ez nagyon oda talált: Hány lánynak kell még megölnie magát ahhoz, hogy a társadalom rájöjjön, a bántalmazás öngyilkossághoz is vezethet?”
RIP Amanda Todd és OLivia Penpraze sad.gif
2012. október 16. 14:38 #112
Csillbab
Csillbab
visszatérő vendég

StátuszJust promise that you won't forget we had it all
Hozzászólás: 141
Csatolások: 1
Azonosító: 138512
Nyugodj békében Amanda és Olivia
Nem értem hogy egyesek miért lelik örömüket abban ha megkeserítik mások életét? Engem is szekáltak általánosba 5 éven keresztül de sose jutott eszembe az öngyilkosság, viszont sajnálom hogy nem árultam be őket azonnal hanem vártam 5 évig mire volt merszem elmondani anyáméknak..
2012. október 16. 15:23 #113
- törölt felhasználó -    
Ez borzasztó! Annyira rossz ez így, úgy sajnálom. Sajnos, ilyen világot élünk. És a legrosszabb az, hogy meggondolatlanul odavágunk valami sértőt más fejéhez és ennek kib*szottul örülünk. Igen, nagyon könnyű másokat kinevetni, meg lenézni, van amikor csupán irigységből! Nyugodjatok békében, lányok!
2012. október 16. 15:24 #114
Kitty27
Kitty27
új tag

StátuszDie Young.*.*<3
Hozzászólás: 48
Azonosító: 153362
a sok értelmetlen ember!
nyugodjanak békében!
egyébként nagyon jó cikk!
2012. október 16. 15:24 #115
crazygirl444
crazygirl444
új tag

StátuszYou Got Served 2 - Beat the World
Hozzászólás: 77
Azonosító: 131599
nugodj bekeben Olivia es Amanda!!!
2012. október 16. 15:28 #116
- törölt felhasználó -    
Ez szörnyű és pont. Egy biztos ha lányom lesz 18 éves koráig szűrni fogom az "ismerőseit" és valószínűleg tíltani is fogom az akármilyen eszközében a webcamot.
És miért is?!
1.(egy) Nem fog elribancosodni
2.(kettő) Hasonló szituációk kialakulása ellen.
Bizom benne, hogy a jövő gyerekei értelesebbek lesznek ennél (Nem kettőjükre gondolok, hanem a nagy általánosságra)
Saját tapasztalat: Én csak egyszerűen szeretem a magányt egy bizonyos fokig, bezárkozni a szobámba és zenét hallgatni, és a szüleim azt hiszik/hitték, hogy drogozom és hasonló dolgok.
Vagyis ha egy gyerek kerüli a szüleinek a társaságát az magára vonja a figyelmet, amelyik szülő meg nemfigyel fel a gyereke furcsa viselkedésére az meg vagy vak vagy hülye. És lányok 14 év alatt hazánkban a hasonló kérésnek még börtönbűntetés a következménye, a pedofilia nem vicc. Ha fölötte vagy és elküldöd, de ő erőszakoskodik, akkor meg szexuális zaklatás lesz belöle és nem biztos, hogy a tíltás a legjobb módszer, mert választ magának egy sebezhetőbb célpontot. Inkább a rendőrséget kellene értesíteni, de ezen a téren nem vagyok járatos.
2012. október 16. 15:31 #117
dfreak
dfreak
Hozzászólás: 1959
Azonosító: 129705
én tegnap néztem meg a magyar feliratú videót, nagyon sajnálom hogy így alakult... hogy lehet ilyen sok gerinctelen féreg a világon?!
2012. október 16. 15:32 #118
Remika
Remika

Státuszgumibaba-hárem xd
Hozzászólás: 944
Azonosító: 172008
szentem "csak" attól h rosszakat mondanak rá,egy átlag ember még nem lesz öngyilkos.ehhez alapvetően depressziósnak kell lenni.olyan világnézet és életérzés kell hozzá.szal ha hajlamos vki a depresszióra,nem elégedett magával és kap megjegyzéseket+magányos,akk jön össze.
2012. október 16. 15:34 #119
Timicsxp
Timicsxp
új tag

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=AbPED9bisSc
Hozzászólás: 17
Azonosító: 186555
R.I.P...sad.gif Nem tudok mit mondani...Zokogok, ha csak meglátom bárhol a képet...:""(
2012. október 16. 15:36 #120
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12522
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Szomorú és sajnálatos, de nem kell kizárólag a 'társadalomra' fogni, mert ha valóban csak ennyi oka lenne, hogy piszkáljnak valakit, beszólogatnak neki, akkor az emberiség fele elkezdhetné vagdosni magát.

Van köztetek olyan akinek még nem szóltak be, nem piszkálták, nem csúfolták vagy nem röhögték ki valami miatt? Mégis itt vagytok, és nem vagdossátok magatokat.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, MadHatter
32 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!