Starity

Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül

32 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 16. 15:39 #121
Demiley00
Demiley00
visszatérő vendég

StátuszKeep calm and wear mustache ...! (y) :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 280
Csatolások: 0
Azonosító: 150025
Nem tudom elhinni, hogy az emberek ennyire, retardáltak .... Hogy lehet valaki olyan, hogy egy öngyilkolási kisérletből( hipó ivás) viccet, csinál...? itt most célzok azokra aki feltettek Hipós képeket a netre amin megjelölték szegény...!!! Nagon undorítónak tartom azt is, hogy a közeli barátai elfordultak ezért tőle...GUSZTUSTALAN EMBEREK vannak... ezért elítélni valakit?!!!!! Mindenkinek vannak/voltak hibái...Bezzeg a saját hibájukkal nem foglalkoztak, inkább azt a szerencsétlen lány piskálták, és megverték...UNDORÍTÓ. Én azonnal feljelentettem volna őket..Rohadjon meg ott ahol van egyaránt az aki megzsarolta, és a képet terjesztette, egxyaránt az is aki bántotta őt emiatt, és hogy senki nem állt ki mellette. szánalmas hogy az emberiség értelmi szintje ekkorát csökkent.Helyben rohadjanak meg az ilyenek, remélem ugyanígy elbánik velük a sors, akik bántalmazták Amandát...!!!Nagyon sajnálom.
2012. október 16. 15:40 #122
IamPrincess
IamPrincess
Beautiful rose in the dark.

Státusz夢 ☂
Hozzászólás: 1917
Azonosító: 176523
Én csak Amandáról tudtam .. sad.gif láttam a videóját magyar fordítással és hát .. csak ezért ért nem hagytam volna őt egyedül ..
2012. október 16. 15:46 #123
MycySmiley
MycySmiley
♥Dean Winchester♥

StátuszNézz az égre,a legszebb fényre,láss egy álmot,s harcolj érte.♥
Hozzászólás: 2390
Csatolások: 7014
Azonosító: 150055
Idézet (Glamster @ 2012.10.16. 12:02)
A világon naponta több ember lesz öngyilkos - akik sokkal nagyobb fájdalmakat és szenvedéseket élnek át. Mármint elvesztik a gyerekeket, a saját apjuk erőszakolja meg, rettegésben élnek, megalázások között... Soroljam a példákat az igazi fájdalomról? Nem vagyok szívtelen, nem akarok annak tűnni, de szerintem visszataszító, hogy ezt a két lányt, főleg Amanda-t így gyászolja a világ, miközben általános problémái voltak. Nagyon is sok mindenkit zaklatnak és tesznek ki rossz képeket róla az osztálytársai... 
Amanda Todd? Igen, ez egy tragédia, tényleg rossz, de rengeteg fiatal esik áldozatul... Miért kell ennek facebook oldalt csinálni? Miért kerül be a híradóba? Csak nem azért, mert jól néz ki? Valószínűleg azért... kíváncsi vagyok, akkor is ekkora gyászt kapna, ha fele ennyire lenne szép... Oh, Istenem. 
A tettek továbbra is undorítóak - mármint a zaklatások. Aki hasonlót csinál, sürgősen nézzen tükörbe és köpje szembe magát.
A véleményemért pedig lehet támadni, de én valahogy nem tudtam ezzel azonosulni. Szerintem lett volna másik megoldás, nem élték át a világ legnagyobb tragédiáját.

Van igazság abban amit írtál,de vannak olyan emberek akik nem gondolnak bele abba,hogy ennél rosszabb is lehetne.Gondolom ők is ezek közé az emberek közé tartoztak és ezért döntöttek így.
2012. október 16. 15:47 #124
Kathy122
Kathy122
visszatérő vendég

StátuszCsak várj.. várd ki, míg rájön, hogy rád van szüksége. Mert rá fog jönni!
Hozzászólás: 347
Csatolások: 27
Azonosító: 175358
R.I.P cray.gif cry.gif tudom milyen érzés ez tapasztaltam ha ezekre az emberekre gondolok ,akik ilyet csinálnak egy emberrel fel fordul a gomrom...komolyan? meddig fajulhat ez??? Mi rosszat tetek ok nekik? sad.gif Pedig mind a 2gyonyoru lányok voltak foleg Amanda sad.gif gondoljanak már bele ,hogy milyen érzés lehet ha veluk teszk meg!!! legszívesebben gyomron rúgnám oket!!!Dee ok ezek a gerinctelen férgeg nem is gondoltak bele ,hogy a másiknak mekkorra fájdalmat okoznak egypicit gondolkozzanak el már ...persze mindenkinek vannak hibáji és mások is kovettek el ilyen hibákat és nem lett semmi bajuk akkor veluk miért igaz nem irmsertem oket de szerintem kedves jo emberek lehettek +a video alapján Amanda az is és szerintem Olivia is nem normális az a világ!!Már kezdem azt hinni ,hogy Hitler ezek mellett érzobb normálissab konyoruletesebb ember volt mint 1-2 féreg!!! Még egyszer nyugodjanak békében sad.gif
2012. október 16. 15:48 #125
Kathy122
Kathy122
visszatérő vendég

StátuszCsak várj.. várd ki, míg rájön, hogy rád van szüksége. Mert rá fog jönni!
Hozzászólás: 347
Csatolások: 27
Azonosító: 175358
Idézet (IamPrincess @ 2012.10.16. 15:40)
Én csak Amandáról tudtam .. sad.gif láttam a videóját magyar fordítással és hát .. csak ezért  ért nem hagytam volna őt egyedül ..

én sem sad.gif
2012. október 16. 15:51 #126
- törölt felhasználó -    
Szörnyű hogy mikre képesek az emberek..Másokat piszkálni addig amíg az meg nem öli magát.Utána meg már sajnos semmit nem lehet tenni.Kár hogy ezekre nem az elején gondolnak hanem amikor már megtörténtek a "balesetek." sad.gif
2012. október 16. 15:51 #127
avenged
avenged
visszatérő vendég

StátuszBefore the story begins is it such a sin...
Hozzászólás: 236
Azonosító: 177635
ez aztán a legnagyobb genyóság ooo.gif bántani olyan embereket akik legkevésbé érdemelnék meg és lealázni, megverni, öngyilkosságra bíztatni!! ez most komoly??? furesz.gif egyszzerűen szánalmas és ez a lkegnagyobb gyengeság grrr.gif komolyan mondom ettől nagyon ideges lettem főleg ha megnézitek amanda todd videóját youtubeon cray.gif
2012. október 16. 15:51 #128
Rebíí97
Rebíí97
Hozzászólás: 699
Csatolások: 8
Azonosító: 155442
Siralmas mi van a mostani világban. Senki sem lehet elég jó ahhoz, hogy teljes mértékben elfogadják úgy ahogy van. Ezeknek hangot adnak, nem is sejtve, mik a következmények. Amanda és Olivia is épp olyan tinik voltak mint mi most.
R.I.P. sad.gif
2012. október 16. 15:52 #129
- törölt felhasználó -    
volt osztálytársam, akiről volt barátja feltett egy meztelen képet facebookra, az egész suli látta (tanárokkal együt), mégis sikerült rajta túllépnie, és merem mondani, hogy most már senkinek-engem is beleértve-nem az jut eszébe róla,ha előszőr meglátja. másik barátnőmet, meg 1 évid rettegésben tartotta egy pasi, mert ugyan úgy járt, mint Amanda Todd. és mégis élnek, túlléptek rajta. és szerintem nekik is sikerült volna, ahelyett hogy oly sokat elfutnak/elmenekülnek a problémáik elől, szembe kéne nézni velük, talán nem is olyan megoldhatatlanok egyesek problémái.
Persze nagyon sajnálom, hogy így kellet végződnie az életüknek, nem sok embernek kívánom a halálát, viszont ismerek olyan történetet, ami ezeknél sokkal súlyosabb volt, és volt köztük nem egy, aminek nem ez lett a vége. Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell.
2012. október 16. 15:58 #130
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6857
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Ha valakit megbántanak két emberen áll a vásár mert valaminek ki kellett váltani azt, és itt meg is volt. Nem akarok csúnya lenni meg minden, de ez akármennyire is rossz a saját hibája miatt került ilyen helyzetbe. Ha nem teszi meg azt amit egy IDEGES kér tőle az INTERNETen keresztül webkamerán akkor folytatódik ugyanúgy az élete, úgy mond; saját magát ölte meg ezzel a tettével.
2012. október 16. 16:03 #131
- törölt felhasználó -    
az előttem lévőkkel egyet értek!! reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif cray.gif ezt a genyóságot elegem van belőle.
Az osztályomba van egy fiú akit BOX zsáknak használtak de még most is! vava.gif box2.gif
2012. október 16. 16:08 #132
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Sosem fogom megérteni az embereket...pedig minden pénzt megadnék azért, hogy beleláthassak azoknak a fejébe, akik "örömüket lelik abban", hogy másoknak árthatnak. Komolyan, bele se gondolnak, hogy akikre csúnyákat mondanak, azok legbelül teljesen összetörnek és minden délutánjukat/estéjüket végigsírják, mert néhány agysebész idióta azt hiszi, hogy annyira vicces. Szerintem ha valaki piszkálni merné ezeket a nagyon "bölcs" embereket, akkor még ők lennének felháborodva és azt hallgatnánk, hogy ők mennyire rossz sorsúak és hogy mennyire borzalmas életük van...és ez a két áldozat mit mondjon? Csakis azért halt meg Amanda, mert elkövetett egy hibát és ezért feltétlenül el kellett, hogy ítélje mindenki. Most úgy őszintén: állítsatok ide elém egy olyan embert, aki még sohasem követett el hibát és teljes mértékben tökéletes!! Jaa, hogy nincs is olyan... szerintem mindenki foglalkozzon a saját kis életével, ne unja már ennyire magát. Mindenki követ el hibákat és ez nem azt jelenti, hogy meg kell keseríteni az életét. Könnyebb az embereket bántani, mint megpróbálni belelátni a fejükbe és átérezni a fájdalmukat. Belegondoltak egyáltalán abba, hogy amikor beszóltak neki ők mit érzeztek? Egyszerű a válasz, csak elszomorító: NEM. Ez azért van, mert a mai világban szinte mindenki saját magával van elfoglalva. Egyszerűbbnek vélik másokban meglátni a hibát, minthogy inkább magukban, egyszerűbbnek gondolják azt, hogy másoknak szóljanak be, minthogy saját magukat kritizálják, mivel egyes "nagymenőknek" annyira bazi nagy egojuk van, hogy észre sem veszik, hogy tele vannak csúnya és kijavítandó (márha ki lehet azokat javítani...) hibákkal...
Ha ránézek a mai társadalomra, sírni tudnék, annyira borzasztó, hogy az emberek nagy részen csak azon van, hogy hogyan tud a másiknak ártani.
Nyugodjon békében mindkét lány! sad.gif Remélem most már boldogok ott, ahol vannak. sad.gif
2012. október 16. 16:08 #133
fanni elena gilbert
fanni elena gilbert
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 187510
és ha velük lenne ilyen?? Remélem nem lesz több ilyen dolog nagyon csúnya dolog pizskálni a másikat!! Hisz senki sem tökéletes!! sad.gif Remélem Megbánják nagyon de sajnos ettől nem jönnek vissza!! sad.gif
2012. október 16. 16:10 #134
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2012.10.16. 15:52)
volt osztálytársam, akiről volt barátja feltett egy meztelen képet facebookra, az egész suli látta (tanárokkal együt), mégis sikerült rajta túllépnie, és merem mondani, hogy most már senkinek-engem is beleértve-nem az jut eszébe róla,ha előszőr meglátja. másik barátnőmet, meg 1 évid rettegésben tartotta egy pasi, mert ugyan úgy járt, mint Amanda Todd. és mégis élnek, túlléptek rajta. és szerintem nekik is sikerült volna, ahelyett hogy oly sokat elfutnak/elmenekülnek a problémáik elől, szembe kéne nézni velük, talán nem is olyan megoldhatatlanok egyesek problémái.
Persze nagyon sajnálom, hogy így kellet végződnie az életüknek, nem sok embernek kívánom a halálát, viszont ismerek olyan történetet, ami ezeknél sokkal súlyosabb volt, és volt köztük nem egy, aminek nem ez lett a vége. Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell.

Úgy vélem, nem akartak elmenekülni a problémáik elől, csupán nem állt melléjük senki. A te ismerőseid esete azért más, mert ott voltak a barátaik, akikre számíthattak a bajban, legalábbis feltételezem. Ha viszont mindenki támadja az adott embert, senki sem áll mellé, akkor érhető, hogy úgy érzi, senkinek nem számít semmit, jobb lenne, ha meghalna.
Tudom, nehéz ezt megérteni, de ne higgye azt senki, hogy ezek a lányok nem voltak elég erősek és egyszerűen feladták. Évekig tűrték a piszkálódásokat, de sosem értek véget. És ugye mindig van egy pont, mikor az ember azt mondja, "elég!" és megpróbál végeleges megoldást keresni a problémájára. Úgy tűnik, hogy az ő esetükben az egyetlen megoldás, amely megszüntette a szenvedéseiket, a halál volt...
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Blaze, Meoww
2012. október 16. 16:10 #135
FantasticGirl.
FantasticGirl.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 355
Azonosító: 183249
engem ovis korom óta bántottak mert kövér volt, meg az is vagyok. nem egyszer volt hogy fizikailag is bántani akartak, csak nem jött össze. húgom úgyan így járt, annyi különbséggel, hogy őt kővel dobálták, arcon köpték, egyebek, az ő társainak sikerült... neki szakember kellett hogy segítsen, már nem bírt iskolába járni.. mindez azért mert kicsit mások vagyunk, mellesleg nem tehetünk róla, genetikai probléma... én már túl tettem magamat rajta, húgom még nem, de egyikünk sem tervezett öngyilkosságot... egyrészt megértem hogy a szemét emberek miatt olivia és amanda ennyire kikészült, másrészt viszonr, főleg amanda történeténél, azt kell hogy mondjam, könnyen elkerülhette volna a bántalmazást, ha kicsit használja az eszét.. normális esetben minden kislánynak elmagyarázza az anyukája, hogy ne mutogassa magát idegen bácsiknak. de ha nem, akkor is, logikus... ha kicsit gondolkodott volna, nem húzza fel a pólóját, és most nem lenne halott. félre ne értse valaki, nem őt okolom, hülyeséget mindenki csinál, de ez elkerülhető lett volna. pár éve megismerkedtem egy pesti sráccal a neten, azt mondta 17 éves, anyjával él, informatika tagozatra jár, stb. ő is kérte többször is hogy mutassam meg neki valamimet... eszembe se jutott hogy megcsináljam, és milyen jól tettem, kiderült hogy az illető húszon éves, gépészmérnök, rég nem anyucival él, és komoly kapcsolata van... sose tudhatja az ember ki ül a kamera másik oldalán, hatalmas hülyeség bármit is megmutatni a másiknak ami a ruha alatt van... erről ennyit. nyugodjanak békében. A még élő fiatalok meg használják az eszüket, hogy ne kerüljenek ilyen helyzetbe sad.gif
2012. október 16. 16:11 #136
grétaa98
grétaa98
Hozzászólás: 620
Azonosító: 160576
Én ma néztem meg Amanda videóját, és nagyon szörnyű dolgokon ment keresztül, borzalmas hogy milyen emberek vannak a világban, hogy azt kívánják hogy a következő öngyilkossági-kísérleténél ügyesebb legyen...Hát az ilyen embereknek kellene kiállni azt a szenvedést amin Amanda ment keresztül.R.I.P.:'(
2012. október 16. 16:16 #137
Nikaaa
Nikaaa
team free will
Hozzászólás: 1941
Csatolások: 2268
Azonosító: 124647
Idézet (wiky96 @ 2012.10.16. 15:52)

Látom te rohadtul nem érted ezt az egészet. Talán Amandának is sikerült volna túllépnie a dolgon, ha az emberek hagyják. DE zaklatták, és nem csak az interneten, hanem az iskolában is. Rengeteg olyan üzenetet kapott, hogy "remélkem elolvasod ezt, és megölöd magad", vagy "megérdemeltél mindent, amit kaptál, dögölj meg". A barátnőidnek valószínűleg ott voltál te is, Amandának nem volt senkije. Egyébként is, a depresszió egy betegség. Nem olyan könnyű túllépni úgy, hogy tiszta szívből gyűlölöd magadat. Gondolkodj egy kicsit, mielőtt írsz, mert ez egy rohadt nagy baromság volt.
1 felhasználónak tetszik: Blaze
2012. október 16. 16:17 #138
egnesC
egnesC
visszatérő vendég

StátuszBUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Hozzászólás: 112
Azonosító: 184961
hát engem is bántottak mert kicsi voltam/vagyok!!!
De levannak szarva!!!
2012. október 16. 16:18 #139
- törölt felhasználó -    
Amanda... Nyugodj békében, ott már nem bánthat senki!
Egyszerűen szánalmas, hogy milyen emberek vannak. Nem látnak magukba, nem gondolnak bele más ilyenkor mit érez? Ássák el magukat. Kíváncsi vagyok, hogy mit éreztek Amanda halála után, örülnek vagy nem? A halál nem vicces dolog, nem szabad szórakozni vele. Mit tett Amanda velük, mi rosszat, hogy utálni kell?
Attól, hogy megmutatta a melleit 15 évesen, nem rib*nc, csak könnyen vezethető, hiszékeny.
Én azt nem értem, hogy ha a rendőrség bekopogott azzal, hogy a fotóról mindenki tudd, akkor azzal a férfival miért nem csináltak semmit? Miért nem kapták el és állították bíróság elé? Miért nem jelentették föl?
Az igaz, hogy ha csúfolnak valakit nem lesz öngyilkos, meg minden, de az , hogy ő megtette, az a depresszió miatt van. A depresszió az oka mindennek elsősorban. A Life Networkon volt nyáron az Öngyilkos gyerekek, ahol 10-17 éves fiatalokat mutattak be, akiknek sikerült a depressziót "leküzdeni" és akiknek nem. Szomorú.
Egyszerűen nem bírom ép ésszel felfogni, hogy milyen szívtelen emberek vannak...undorító az ilyen.
2012. október 16. 16:19 #140
Fozi Dodi
Fozi Dodi
ForthePolarbears

StátuszThe Scout
Hozzászólás: 1396
Csatolások: 224
Azonosító: 133896
_ToTo_ egyet értek,de azért mondjuk Amandát nem egy és nem kis dolgokkal "piszkálták". Piszkálták? Inkább fenyegették,zaklatták,bántalmazták,és mikor öngyilkos akart lenni,nem hogy segítették volna,vagy legalább békén hagyták volna...tovább zaklatták és terjesztették a rossz hírét.
32 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!