VV Éva megtépte VV Anikót közös fellépésük után
2012. október 17. 15:55
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Az Évát felismerik,Anikót nem... Ez még nem unja az életét?Mert én már igen.
1 felhasználónak tetszik:
kozi
2012. október 17. 18:11
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Azért én örülök hogy megtépte Anikót
Hát elég viccesek
Hát elég viccesek
2012. október 17. 18:36
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
Na hát ez az Éva már tényleg teljesen abnormális!!!
Nem értem, Anikó hogy tűri ezt a szégyentelent, ha az ő helyébe lettem volna, most a börtönbe téphetné a cellatársait.
Nem értem, Anikó hogy tűri ezt a szégyentelent, ha az ő helyébe lettem volna, most a börtönbe téphetné a cellatársait.
kozi
2012. október 17. 18:39
Ez rosszabb mint Lady Gaga xd.
de amúgy most elképzeltem ahogy mondta a riporterne kissé szakadási roham de se baj, és neki tessék félre érteli Lady gagásat mert úgy mondva én is szeretem. ><'
de amúgy most elképzeltem ahogy mondta a riporterne kissé szakadási roham de se baj, és neki tessék félre érteli Lady gagásat mert úgy mondva én is szeretem. ><'
2012. október 17. 18:50
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline |
Mindenesetre VV Éva már csomagol és költözik!
Azért akart Anikóból több pénzt "kiverni", szó szerint, mert albérleti díjat se fizetett és a szomszédai kirúgták a lakóházból.
Megunták a balhéit a lakótársak...
Azért akart Anikóból több pénzt "kiverni", szó szerint, mert albérleti díjat se fizetett és a szomszédai kirúgták a lakóházból.
Megunták a balhéit a lakótársak...
kozi
2012. október 17. 19:53
Ó Istenem
Először is, számomra az a legszomorúbb az egészben hogy ők ketten a semmiért százhúszezret kapnak , más emberek meg 1 hónap alatt nem keresnek ennyit rendes munkával. Évának meg nyilvánvalóan gondjai vannak önkontroll terén,ha annyira pénz kell neki keressen magának egy normális munkát. Szégyen ez az egész történet..
Először is, számomra az a legszomorúbb az egészben hogy ők ketten a semmiért százhúszezret kapnak , más emberek meg 1 hónap alatt nem keresnek ennyit rendes munkával. Évának meg nyilvánvalóan gondjai vannak önkontroll terén,ha annyira pénz kell neki keressen magának egy normális munkát. Szégyen ez az egész történet..
2012. október 18. 14:47
És most komolyan ezeknek az elmebeteg idiótáknak van sztáradatlapjuk,és még cikket is írnak róluk?!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.