Malek Miklós barna Marilyn Monroe-nak nevezi, több szépségversenyt is nyert, és kétségkívül az egyik legcsinosabb versenyző az X-Faktor 3. évadában. Ám a rosszindulatú hozzászólások már-már zaklatásnak is nevezhetőek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Erotikus megjegyzésekkel zaklatják Csobot Adélt
2012. október 19. 08:28
és kétségkívül az egyik legcsinosabb versenyző az X-Faktor 3. évadában. Ha ő a legszebb, akkor milyen a többi? Hagyjuk már ezt a dolgot, hogy így szép úgy szép. Bűn ronda, mit képzel mégis magáról? Nevetséges.
2012. október 19. 08:43
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Barna Marylin Monroe? Szegény M.M., most foroghat a sírjában. Legalább lenne valami plusz ebben a csajban, kisugárzás, akkor megérteném a felhajtást, de nincs benne semmi.
2012. október 19. 09:31
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline |
A magyar Marilyn Monroe ?! WTF?
2012. október 19. 09:31
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline |
Vagy magyar.. na, barna XD
Marilyn Monroe és ő két külön pólus.
Marilyn Monroe és ő két külön pólus.
2012. október 19. 10:04
twiggy7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.30. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 106607 offline |
Igenis hasonlít Marilyn Monroe-ra!!!!!!!Nem pont az arca,hanem a gesztusai,mozdulatai!!!!Nyugodtan kérdezzétek meg a szüleiteket!!!És ő legalább küzd az álmaiért(igen tudom hogy meghívták az x-faktorba,de szerintem ezzel is azt bizonyítja h mindent megtesz).És kedves hozzászólok lehet hogy valaki számára ti is ugyanolyan idegesítőek vagytok mint nektek ő!!!Nem kéne mindenkit lemondani...
1 felhasználónak tetszik:
Vegas
2012. október 19. 10:32
edundiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 178664 offline |
talán azért van annyi kritika mert eddig egy számot tudott elénekelni na jólvan kettőt mert már kétszer ki kelett volna esnie, hiszen az elődöntőben két szám is volt amit nem tudott normálisan elénekelni.
A viselkedése meg hát... szerintem valami baja van a nyakával annyira rángatja a fejét.
REmélem hamar kiesik mert irritál de nagyon
A viselkedése meg hát... szerintem valami baja van a nyakával annyira rángatja a fejét.
REmélem hamar kiesik mert irritál de nagyon
2012. október 19. 11:10
petruskaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 164013 offline |
Én nekem az egyik kedvencem az X-faktor 3. szériájából a hangja tetszik és szerintem szép lány de ezzel nem akarok szembe szállni senkivel ez az én véleményem
2012. október 19. 11:25
"kétségkívül az egyik legcsinosabb versenyző az X-Faktor 3. évadában." --> ide is kéne a szemüveg.... Adél nekem unszimpatikus, nem is néz ki jól, a hangja hamis.......
2012. október 19. 11:41
Marilyn Monroe-t nem is tudom, hogy merte a szájára venni ennek a nőnek a személyében. Nem ismerem, csak néhányszor hallottam, de a külleme és a hangja rettenetesen irritál-az utánzás pedig mint tudjuk, senkinek nem áll jól. Marilyn egy egyedi nő volt, ahogy a beállása, mosolya és külseje is. Gyönyörű vonásokkal rendelkezett egész életében, míg Adél (szerintem) eléggé messze áll a szép jelzőtől.
2012. október 19. 11:51
Mivel ismert lett, sajnos számolnia kell az ilyesmivel is.
2012. október 19. 12:03
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline |
mondjuk én annyira nem követem nyomon ezt az x faktort, de láttam már az előadását egyszer-kétszer, és őszintén szólva nekem sem túl szimpatikus, de nem foglalkozom vele különösebben:D szerintem sem kifejezetten szép, de mindenkinek más a szép! sőt számomra kicsit irritáló a feje, de lehet hogy csak a viselkedése miatt! amúgy csak szerintem hasonlít Südi Iringóra?
2012. október 19. 12:38
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline |
a szépségbe (szerintem) nem csak a külső számít, hanem a viselkedés is. ahogy adél viselkedik, attól hányingerem van. persze úgysem fog kiesni, mert fő a nézettség (és énekelni is tud). bár lehet hogy a show végére megunják a mentorok, hogy mindig caro emerald-dalokat énekel. tavaly is estek ki azért emberek, mert mindig ugyanazt adták elő.
amúgy meg olyanokat írni, hogy utálom, bűn ronda, meg ilyesmiket egy ismeretlen emberre nem túl szép dolog. maximum nem túl szimpatikus, kicsit irritál, vagy nem túl önbizalomhiányos. lehet szépen is fogalmazni, látjátok?
amúgy meg olyanokat írni, hogy utálom, bűn ronda, meg ilyesmiket egy ismeretlen emberre nem túl szép dolog. maximum nem túl szimpatikus, kicsit irritál, vagy nem túl önbizalomhiányos. lehet szépen is fogalmazni, látjátok?
2012. október 19. 12:38
Nos, látjátok? Mindennap ő róla van cikk! Ez lesz veletek is, ha az ikszfaktorba mentek!!
2012. október 19. 12:40
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Ha nem lennének olyanok, akik így tekintenek rá (emiatt szeretik, ha valaki még van olyan naiv, hogy elhiszi, hogy más miatt), akkor kiesett volna az első adásban, szóval inkább adjon hálát, mint hogy eljátsza a szokásos "jaaj olyan rossz, hogy jó csajnak tartanak" maszlagot. Egyébként meg, ha ennyire nem érdekelnék az ilyesmik, akkor nem erre építené fel az egész megjelenését és az előadásait.
Amúgy pontosan mit is jelent az "utálkozó rajongó" kifejezés? Én még nem hallottam ilyenről
Amúgy pontosan mit is jelent az "utálkozó rajongó" kifejezés? Én még nem hallottam ilyenről
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. október 19. 12:46
Idézet (janet7 @ 2012.10.19. 12:40)
Ha nem lennének olyanok, akik így tekintenek rá (emiatt szeretik, ha valaki még van olyan naiv, hogy elhiszi, hogy más miatt), akkor kiesett volna az első adásban, szóval inkább adjon hálát, mint hogy eljátsza a szokásos "jaaj olyan rossz, hogy jó csajnak tartanak" maszlagot. Egyébként meg, ha ennyire nem érdekelnék az ilyesmik, akkor nem erre építené fel az egész megjelenését és az előadásait.
Az olyan lehet, mint a magasztaló hater.
2012. október 19. 13:03
Csinos? Jó, hagyjuk, nem húzom fel magam rajta.. Egyébként Petra12, ott a pont!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.