Ha valaki, hát Tom Hanks tényleg nem tartozik Hollywood rosszfiúi közé, ám egy pénteki reggeli műsor élő interjújában véletlenül olyan szó hagyta el a száját, amit azonnal meg is bánt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Élő adásban káromkodott Tom Hanks
2012. október 20. 10:59
2012. október 20. 11:03
hú, és akkor most hova szarjak? ez bárkivel meg eshet, még a tanáraim száját is elhagyja egy-egy cifra szó néha.
2012. október 20. 11:05
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
ééés? ő is ember...tényleg nem értem miért csinalnak ekkora hű-hót.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. október 20. 11:05
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Nem ő az egyetlen ember vagy sztár aki káromkodik.
2012. október 20. 11:11
Ez aztán a hír Nagyon bírom, amikor egy-egy újság így felkap egy olyan dolgot, ami bárkivel előfordul. Amúgy meg ha javították is, minek kell ekkora hűhót csapni körülötte? :S Ő is mondta, h valószínűleg káromkodni fog, és még bocsánatot is kért. Inkább ezt adnák le hírben, nem azt, h káromkodott :S (és ez nem a cikkíró ellen irányul!)
2012. október 20. 11:16
Idézet (Chelsy @ 2012.10.20. 11:11)
Ez aztán a hír Nagyon bírom, amikor egy-egy újság így felkap egy olyan dolgot, ami bárkivel előfordul. Amúgy meg ha javították is, minek kell ekkora hűhót csapni körülötte? :S Ő is mondta, h valószínűleg káromkodni fog, és még bocsánatot is kért. Inkább ezt adnák le hírben, nem azt, h káromkodott :S (és ez nem a cikkíró ellen irányul!)
Szerintem azért, mert Tom Hanks annyira vegytisztán jó ember imidzsü, hogy eddig azt sem tudták, hogy ismer ilyen szavakat. Egyébként szerintem inkább aranyos volt, semmint botrányos.
2012. október 20. 11:26
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Chelsy @ 2012.10.20. 11:11)
Ez aztán a hír Nagyon bírom, amikor egy-egy újság így felkap egy olyan dolgot, ami bárkivel előfordul.
Szeressük az amcsi médiát és mentalitást. Manapság már mindenki fákkozik és biccsezik, régen úgymond nem sértő már a fuck és a bitch szó sem, de azért mégis ügyet csinálnak belőle. Szánalom a köbön. Szegény Tom, a külföldi oldalakon úgy állítják be hogy szegény gyerekek most hallották, mi lesz akkor velük. Nem győz bocsánatot kérni pedig ez mindenkivel megesik de mindegy.
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. október 20. 11:27
Idézet (kiruus. @ 2012.10.20. 11:22)
Nem szólok bele,de szerintem fölösleges volt cikket írni olyan témával,aki mindenkivel előfordul..
Te talán mindennap szoktál a tévében káromkodni, nézők milliói előtt?
2012. október 20. 11:31
Idézet (ophely88 @ 2012.10.20. 11:26)
Szeressük az amcsi médiát és mentalitást. Manapság már mindenki fákkozik és biccsezik, régen úgymond nem sértő már a fuck és a bitch szó sem, de azért mégis ügyet csinálnak belőle. Szánalom a köbön. Szegény Tom, a külföldi oldalakon úgy állítják be hogy szegény gyerekek most hallották, mi lesz akkor velük. Nem győz bocsánatot kérni pedig ez mindenkivel megesik de mindegy.
Mondjuk szerintem nem Tom Hankstől fogják eltanulni a csúnya szavakat a kölkök, hanem anyutól és aputól, de persze könnyebb a médiára fogni, mint bevallani, hogy a szülőktől tanulták.
2012. október 20. 11:34
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline |
Még úgy is imádom, hogy káromkodik
2012. október 20. 11:39
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Siistra @ 2012.10.20. 11:31)
Mondjuk szerintem nem Tom Hankstől fogják eltanulni a csúnya szavakat a kölkök, hanem anyutól és aputól, de persze könnyebb a médiára fogni, mint bevallani, hogy a szülőktől tanulták.
És a média folytatja a hülyeségeit. Mindjárt megírom cikkbe amit reggel olvastam. Ész megáll. Én kérek elnézést de fájni fog annak, aki elolvassa.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.