Ezúttal Nagy Feró egyik csapata, a P.J.Z. számára ért véget az RTL Klub tehetségkutatója.
A teljes cikkhez kattints ide!
A P.J.Z. az X-Faktor második kiesője
2012. október 21. 12:17
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
Szerintem nekik nem is volt haguk meg mikor reppeltek nem is lehetett érteni azt amit montak...
2012. október 21. 12:21
Végre!!!! Már múlt héten ki kellett volna esniük, sőt el se kellett volna eddig jutniuk.
2012. október 21. 12:23
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline |
Én is sajnálom,hogy kiestek,mondjuk igaz,hogy velük szemben Beának kellett továbbjutnia.Nagyon szerettem a
P.J.Z-t,mondjuk nem a hangjuk miatt,hanem azért mert adták a hangulatot,csinálták a showt.
P.J.Z-t,mondjuk nem a hangjuk miatt,hanem azért mert adták a hangulatot,csinálták a showt.
2012. október 21. 12:25
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Az igaz hogy Beához képest gyengék voltak. De én inkább Adélkát ejtettem volna ki, amit ő ott lenyomott az borzalmas volt. Viszont én Fehér Zoliért sme vagyok nagyon oda, nála százszor jobbak voltak, és őt vitték tovább.
Végre kiestek! Nekem nem is voltak szimpatikusak, de érteni sem lehetett mit reppelnek és énekileg se voltak túl jók.
Már azt sem értettem, hogy a mentorok házáig hogy jutottak el. Elnézést kérek azoktól, akik szerették őket, de tény és való, hogy egyáltalán nem voltak idevalóak. A dalokat rosszul választották - hiszen hallatszott rajtuk, hogy nem túl perfekt az angoltudásuk - és nem lehetett érteni a rapből semmit se.
ON: Hajrá Bea és Gergő!
ON: Hajrá Bea és Gergő!
1 felhasználónak tetszik:
Alishon.
2012. október 21. 12:30
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Tegnap kivételesen végignéztem az egész adást,és azt kell,h mondjam,igen gyenge a mezőny.Harmatgyenge.
A 11(mostmár 10) versenyző közül egy olyat ha tudok,akire azt tudom mondani,h van hangja.Nem tudom,h hogyan sikerült ilyen "énekeseket" összeválogatni,de viccnek tartom az egészet.A nagy része azért van ott,mert eladható,a többi meg azért,h meglegyen a létszám.1-2 ember meg aki tud is valamit,az meg véletlenül be lett választva a sok tehetségtelen mellé.
A P.J.Z vs Lass Bea vitába nem szándékozom beszállni,mindkét félről megvan a magam véleménye.Én személy szerint mindkettejüket kiraktam volna.
A 11(mostmár 10) versenyző közül egy olyat ha tudok,akire azt tudom mondani,h van hangja.Nem tudom,h hogyan sikerült ilyen "énekeseket" összeválogatni,de viccnek tartom az egészet.A nagy része azért van ott,mert eladható,a többi meg azért,h meglegyen a létszám.1-2 ember meg aki tud is valamit,az meg véletlenül be lett választva a sok tehetségtelen mellé.
A P.J.Z vs Lass Bea vitába nem szándékozom beszállni,mindkét félről megvan a magam véleménye.Én személy szerint mindkettejüket kiraktam volna.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2012. október 21. 12:32
Most csak azért esett ki két hapsi, mert, hogy Malek Miki ne mondja azt, hogy Ildikó csak a hapsiknak szurkol!!
2012. október 21. 12:34
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline |
Azért itt erősen érződik a bunda... Viszont Bea javára megy, hogy mi a fenéért kell egy Joan Jett számmal előállítani két rappert? Feró itt erősen mellélőtt. Szurkoltam a fiúknak, Beát sosem kedveltem, sosem volt igazán természetes, míg a srácok végig önmagukat adták. Na mindegy, majd kiesik ő is.
2012. október 21. 12:34
Acacia Clarkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.05. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 187189 offline |
Mondjuk elég bolondok de azér jó arcok sztem inkább a másiknak kellet volna mennie bár engem nem annyira zavar xd..
2012. október 21. 12:36
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
Na,végre kiestek.Szerintem a mentorok házánál ki kellett volna esniük.Amit énekeltek (ha ez a mélyhangon hadarás annak nevezhető) az borzasztó volt,meg minek kellett annak a gyereknek kifestenie magát,mint egy bohóc? Komolyan mondom,nevetséges.Örülök,hogy kiestek!
2012. október 21. 12:39
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Oláh Gergő maga a tökély. A Like is jó volt most, de nem annyira, mint amennyire Petra lehetne szólóban. A többi nekem semmilyen volt most is (Timi is).
A P.J.Z.-t viszont épp most kezdtem értékelni, nem mondom, hogy tök jók, de nem nekik kellett volna távozni. Ameddig Adél nem távozik, addig minden döntés igazságtalan
A P.J.Z.-t viszont épp most kezdtem értékelni, nem mondom, hogy tök jók, de nem nekik kellett volna távozni. Ameddig Adél nem távozik, addig minden döntés igazságtalan
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.