A P.J.Z. az X-Faktor második kiesője
2012. október 21. 12:44
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline |
nem nekik kellet volna kiesni
2012. október 21. 12:44
Sajnáltam őket amiért kiestek,de tényleg tegnap elég sz_r volt a produkciójuk a válogatón voltak a legjobbak.Továbra is hajrá Antal Timi
2012. október 21. 12:45
Sajnálom a fiúkat! Nem nekik kellett volna kiesniük! Ez így nem ér. Azért igazságtalan, hogy Lass Bea jutott tovább, mert ő színésznő, így tudnia kell énekelni. Ide azok kerüljenek be, akik nem ilyen munkát vállalnak. Úgy sokkal tisztességesebb lenne...
2012. október 21. 12:46
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4117 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline |
Csak nekem nem szimpatikus ez a két fickó? Már elnézést de szerintem semmi keresnivalójuk nem volt a döntőben.
Maga az egész mezőny is iszonyat gyenge...
Aki megérdemelné a győzelmet,az nem más,mint Oláh Gergő.
Hajrá Gergő!
Maga az egész mezőny is iszonyat gyenge...
Aki megérdemelné a győzelmet,az nem más,mint Oláh Gergő.
Hajrá Gergő!
2012. október 21. 12:47
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Őszinte vallomás kell? Hát akkor elmondom...
A csapatok idén borzalmasak. A Spirit a mostani produkcióját rettenetesen elcs*szte, elég kiábrándító volt. Zámbókáról, Szabó Dávidról, Fehér Zoliról (jó, most ő jó volt), Lass Beáról, Stoneról pedig ne is beszéljünk.
A csapatok idén borzalmasak. A Spirit a mostani produkcióját rettenetesen elcs*szte, elég kiábrándító volt. Zámbókáról, Szabó Dávidról, Fehér Zoliról (jó, most ő jó volt), Lass Beáról, Stoneról pedig ne is beszéljünk.
2012. október 21. 12:51
Nem vagyok rá büszke, de tegnap figyelemmel kísértem a műsort. Korábban már írtam, hogy inkább a reality kategóriába sorolnám, most viszont teljesen biztos vagyok benne, hogy az RTL Klub is elgondolkodik majd azon, hogy átkategorizálja a műsort. Egész végig arra gondoltam : 'Ez most komoly?!'
Én éreztem magam kínosan nézés közben, ez pedig eléggé ritka eset. Pláne egy tehetségkutató közben. Ez a két rappernek nevezett bohóc minősíthetetlen produkcióval állt színpadra, bár én már sikernek könyveltem el azt is, hogy érthetőbbek voltak egy fokkal mint múlt héten. A Kelta szövegen pedig nagyot nevettem (hála egy internetes oldalnak és az olvasóinak.)
A párbajdalok is szánalmasak voltak, persze hogy Lass Bea egy Pók számot énekelt, legalább volt ok a sírásra. A PJZ előadásánál pedig csak fogtam a fejem, mert tudtam hogy jövő héten nem nevethetek annyit mint eddig, és hogy ezentúl is a sírós Bea képét kell nézegetnem.
Gyanítom, hogy még évekig fog menni ez a műsor a +2 milliós nézettség miatt, viszont remélem, hogy az RTL is felismerte a színconalcsökkenést, és jövőre nem behívott énekeseket juttat a 12-be, hanem olyanokat akiknek tehetségük is van.
Én éreztem magam kínosan nézés közben, ez pedig eléggé ritka eset. Pláne egy tehetségkutató közben. Ez a két rappernek nevezett bohóc minősíthetetlen produkcióval állt színpadra, bár én már sikernek könyveltem el azt is, hogy érthetőbbek voltak egy fokkal mint múlt héten. A Kelta szövegen pedig nagyot nevettem (hála egy internetes oldalnak és az olvasóinak.)
A párbajdalok is szánalmasak voltak, persze hogy Lass Bea egy Pók számot énekelt, legalább volt ok a sírásra. A PJZ előadásánál pedig csak fogtam a fejem, mert tudtam hogy jövő héten nem nevethetek annyit mint eddig, és hogy ezentúl is a sírós Bea képét kell nézegetnem.
Gyanítom, hogy még évekig fog menni ez a műsor a +2 milliós nézettség miatt, viszont remélem, hogy az RTL is felismerte a színconalcsökkenést, és jövőre nem behívott énekeseket juttat a 12-be, hanem olyanokat akiknek tehetségük is van.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2012. október 21. 12:58
Idézet (justcreatesomething @ 2012.10.21. 12:51)
Nem vagyok rá büszke, de tegnap figyelemmel kísértem a műsort. Korábban már írtam, hogy inkább a reality kategóriába sorolnám, most viszont teljesen biztos vagyok benne, hogy az RTL Klub is elgondolkodik majd azon, hogy átkategorizálja a műsort. Egész végig arra gondoltam : 'Ez most komoly?!'
Legyünk őszinték, a versenyzők túlnyomó többsége még egy vidéki művház színpadán se állná meg a helyét, de mivel látom, hogy az előző szériákban szereplők is megrekedtek a sörsátras falunapos, és falusi diszkós haknisorozatnál, nem is csodálkozom, hogy így lettek összeválogatva.
2012. október 21. 13:01
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Na nemáááár .__." nem láttam h ki esett ki, mert a sok k*rva reklám már felb*szta az agyamat ezért inkább néztem mást, úgy h ez most engem jól meglepett.. o.o Igaz, h a P.J.Z nem a nagy tehetségéről híres, de még mindig jobb mint ez a Lass Béja. ._." Amíg az, meg Adélka ki nem esik minden döntés igazságtalan..
2012. október 21. 13:02
Katie7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.27. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 165975 offline |
Szerintem egyértelmű volt, hogy kiesnek az elején, bár én bírtam őket, nem valók az X-faktorba. Én csak azt sajnálom hogy Lass Bea ellen estek ki, mert ki nem állhatom azt a csajt.
2012. október 21. 13:11
Ez aaaaaaaaaaaz. Szerintem a mentorházig sem kellett volna eljutniuk. Két ekkora tehetségtelen barmot, mint ezek ketten -.-" Az egyik olyan gyorsan dumál, hogy azt lehetetlen megérteni, a másikat meg elmegyógyintézetbe kéne zárni... Mert az aki bohócot festet az arcára és egy DINÓVAL a kezében énekel a színpadon (első élő adás), az nem komplett
2012. október 21. 13:12
Antal Timi egy csoda! Egy aprócska kis vörös tündérke Imádom! Neki kell megnyernie, ez már nem is kérdés!
Még Oláh Gergő az állandó kedvenc, ő is nagyon jóó, illetve talán még a Spirit. A többiek mind nagyon idegesítenek .__.
Még Oláh Gergő az állandó kedvenc, ő is nagyon jóó, illetve talán még a Spirit. A többiek mind nagyon idegesítenek .__.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. október 21. 13:17
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Én nem kételkedtem abban, hogy ők fognak kiesni. Én szerintem nincs helyük az X-Faktorban, már vártam, hogy kiessenek.
Én már csak azt várom, hogy a drága Adélka menjen párbajozni és essen is ki. Ahogy a Fehér Zoltánról is ezt gondolom.
Én már csak azt várom, hogy a drága Adélka menjen párbajozni és essen is ki. Ahogy a Fehér Zoltánról is ezt gondolom.
2012. október 21. 13:21
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
hát vannak rossz pillanatok. de amugy bírtam őket de az arcfestés hát borzasztóó! amugy tökre bírtam a repper csávót.
2012. október 21. 13:21
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Én is szeretem őket, de be kell vallani, előbb fognak Csillag Születiket nyerni, mint X Faktort.
Én személy szerint az Oláh Gergőnek és az Antal Timinek szurkolok, nekik aztán tényleg van hangjuk. De úgyis a Krisztiánnal vagy az Adéllal fogják megnyeretni.
Én személy szerint az Oláh Gergőnek és az Antal Timinek szurkolok, nekik aztán tényleg van hangjuk. De úgyis a Krisztiánnal vagy az Adéllal fogják megnyeretni.
2012. október 21. 13:22
szegény Tomi, hogy sírt!!!!! sajnáltam, pedig imádoma reppet
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.