A P.J.Z. az X-Faktor második kiesője
2012. október 21. 17:42
Lala27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.21. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 188053 offline |
Sziasztok.Én nem tudom,de nekem az a véleményem hogy a fiúknak szerintem még nem kellett volna ki esni.A Bea is gyengébb volt nem egyszer mintők,Stone is Spirit.Nem le hordani akarom a másik hármat,de lássuk be a P.J.Z nek minden produkciója jó volt,de a többinek?
2012. október 21. 17:57
nem voltak már elég erősek a bennt lévőkhöz....de tőlük is voltak gyengébbek
2012. október 21. 18:02
már ideje volt...bár szívem szerint annak örültem volna ha adél megy haza.
2012. október 21. 18:03
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Nagyon sajnálom őket. Szerettem a képüket D Ricsi 4ever♥
2012. október 21. 18:07
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Sajnáltam őket, szerintem tehetségesek csak nem az X-Factorba valók, sokkal inkább a Csillag születikbe kellett volna jelentkezniük. Én szívem szerint Adélt küldtem volna haza, mi több, az élő show-ba sem vittem volna. Az egész csak megjátszás!
2012. október 21. 18:08
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1725 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline |
Elnézést mindenkitől,aki szeretni,de szerintem ideje volt,mert egyáltalán nincs tehetségük
2012. október 21. 18:09
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline |
Nagyon sajnálom , hogy ők távoztak. Megbarátkoztam Csobot Adéllel , de nem a dal miatt (mert az valjuk be szar volt) valamireráébredt és próbál a meglátásaim szerint szimpatiusabbnak lenni és kezd jó irányba haladni , nameg visszanéztem az előző produkcióját és igen, az nagyyon jó volt, remélem legközelebb is valami olyanal áll elő. A like meg , hiába tapsoltak a mentorok állva szerintem nem volt túl jó!
2012. október 21. 18:25
leona7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 164045 offline |
szerintem egyértelműen ők voltak a leggyengébbek, de én annyira megszerettem őket. hihetetlen nagy arcok, annyit nevettem rajtuk. Lass Bea pedig nekem egyáltalán nem tetszik. jobban örültem volna annak, ha ő esik ki.
2012. október 21. 18:37
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Örülök neki,hogy kiestek.Egyszerűen nevetségesek voltak.
Nekem az a véleményem a tegnap esti produkcióktól:
-Lass Bea:Borzalmas az a nő.Irritál a személyisége és a hangja is.
-Spirit:Tetszik,amit csinálnak,de szerintem Kinga jobb,mint a fiúk.
-Antal Tímea:Ő az egyik legnagyobb kedvencem.Tegnap este is fantasztikus volt.
-Szabó Dávid:Szeretem,és az egyik kedvencem.De most nem volt annyira jó.Rossz volt a dalválasztás,ez a dal nem állt jól neki.
-Stone:Nekem nem tetszett.Szerintem nem oda való.Mit akar valaki 52 évesen popsztár lenni?
-P.J.Z.:Egyszerűen nevetségesek voltak.Meggyaláztal azt a dalt.Örülök,hogy kiesetek.
-Fehér Zoltán:Nem bírom a csávót,de most tényleg jó volt.
-Like:Nagyon tetszettek.A csapatok közül ők a legjobbak.
-Zámbó Krisztián:A múlt heti produkciójához képest ez tényleg jó volt.De sehol se volt pl:Oláh Gergőhöz képest.Abszolút középszerű énekes.Nincs rossz hangja,de egyáltalán nem kiemelkedő.
-Csobot Adél:A show része tényleg jó volt,az éneklés viszont gyenge volt.Alapból nem is állt jól neki ez a dal.
-Oláh Gergő:Mint mindig most is fantasztikus volt.Bármilyen stílusban tud énekelni.Imádom.
A tegnapi párbaj igazságosnak tartottam.Szerintem is nekik kellett párbajozniuk.Én már a múlt héten is őket küldtem volna párbajozni.Igazából nemkülönösebben érdekelt,hogy milyik esik ki,mert egyik se volt jó.Örülök,hogy a P.J.Z. kiesett.Jövő héten mehet utánuk Lass Bea is.
Nekem az a véleményem a tegnap esti produkcióktól:
-Lass Bea:Borzalmas az a nő.Irritál a személyisége és a hangja is.
-Spirit:Tetszik,amit csinálnak,de szerintem Kinga jobb,mint a fiúk.
-Antal Tímea:Ő az egyik legnagyobb kedvencem.Tegnap este is fantasztikus volt.
-Szabó Dávid:Szeretem,és az egyik kedvencem.De most nem volt annyira jó.Rossz volt a dalválasztás,ez a dal nem állt jól neki.
-Stone:Nekem nem tetszett.Szerintem nem oda való.Mit akar valaki 52 évesen popsztár lenni?
-P.J.Z.:Egyszerűen nevetségesek voltak.Meggyaláztal azt a dalt.Örülök,hogy kiesetek.
-Fehér Zoltán:Nem bírom a csávót,de most tényleg jó volt.
-Like:Nagyon tetszettek.A csapatok közül ők a legjobbak.
-Zámbó Krisztián:A múlt heti produkciójához képest ez tényleg jó volt.De sehol se volt pl:Oláh Gergőhöz képest.Abszolút középszerű énekes.Nincs rossz hangja,de egyáltalán nem kiemelkedő.
-Csobot Adél:A show része tényleg jó volt,az éneklés viszont gyenge volt.Alapból nem is állt jól neki ez a dal.
-Oláh Gergő:Mint mindig most is fantasztikus volt.Bármilyen stílusban tud énekelni.Imádom.
A tegnapi párbaj igazságosnak tartottam.Szerintem is nekik kellett párbajozniuk.Én már a múlt héten is őket küldtem volna párbajozni.Igazából nemkülönösebben érdekelt,hogy milyik esik ki,mert egyik se volt jó.Örülök,hogy a P.J.Z. kiesett.Jövő héten mehet utánuk Lass Bea is.
2012. október 21. 18:38
Végre! Szerintem nem is ebbe a műsorba valók, hanem a Csillag Születikbe. Ott vannak ilyen figurák.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.