Rebecca Black 15 perc hírneve immár lejárt, Gnesa személyében új sztár született a YouTube-nak köszönhetően.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gnesa Rebecca Black babérjaira tör
2012. október 21. 16:34
2012. október 21. 16:39
Ez eddig a legrosszabb "zene" amit életemben hallottam.
Isten ments,hogy folytassa.
Isten ments,hogy folytassa.
2012. október 21. 16:45
ÚR ISTEN!! Ez még Rebccánál is rosszab -pedig azt hittem az nem lehetséges...
2012. október 21. 16:48
Idézet (_ToTo_ @ 2012.10.21. 16:42)
Nem is tudtam, hogy rebekableknek vannak babérjai
Már nincsenek, ez a nő most ült rájuk.
Ja, egyébként csinálhatok neki adatlapot? *ártatlanul néz*
2012. október 21. 16:50
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline |
Egyik se lessz Rebecca Black. Őt sem szeretem, de az a csaj egy jelenség vagy mi, legalább egyedi. Ezek csak utánzatok.
Nekem nem esne jól ha nem a nevemen hívnának hanem " Az új Rebecca Black" -ként.....
Nekem nem esne jól ha nem a nevemen hívnának hanem " Az új Rebecca Black" -ként.....
2012. október 21. 16:50
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
A 2013-as MTV Video Music Awardson leendő legtöbbet nyerő 'énekese'. Ne sértegessétek már. Ha majd nektek is annyi People's Choice Awards, MTV Awards díjatok lesz, mint neki, párosítva ilyen remek, kőművesnél is alkalmazható falrepesztő hanggal párosítva, ami buldózer helyett is remekül szolgál, akkor bántsátok már szegény lányt. Már most látom magam előtt hogy a Glee következő évadjában feldolgozzák ezt a számot és az egyik MTV díjkiosztón Biebernek vagy Gagának ad át egy-két díjat, ékszer vagy ruhatervező lesz, könyvet ad ki és indul az amcsi X-Faktorban 5 év múlva.
2 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Vampiregirl1
2012. október 21. 16:56
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Van itt egy kis bökkenő: most nézem a videóhoz tartozó hozzászólásokat a Youtube-on, és az első oldalon mindenki azt írja, hogy gyönyörű hangja van, istenáldotta tehetség, stb...
Komolyra fordítva a szót: szerintem esélyes egy Grammy-díjra vagy a "szám", vagy az "énekesnő"...
Komolyra fordítva a szót: szerintem esélyes egy Grammy-díjra vagy a "szám", vagy az "énekesnő"...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. október 21. 17:03
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2012.10.21. 16:56)
Van itt egy kis bökkenő: most nézem a videóhoz tartozó hozzászólásokat a Youtube-on, és az első oldalon mindenki azt írja, hogy gyönyörű hangja van, istenáldotta tehetség, stb...
Azért írtam, hogy ironikus felhangú. Van olyan ép hallószervvel rendelkező ember, akinek ez tetszene?
2012. október 21. 17:04
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
OMG!! Inkább nem modok semmit
2012. október 21. 17:11
Nem hittem volna, hogy valaha is ezt mondom, de ehhez képest Rebecca Black csodálatos égi szimfónia...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.