Durva tréfa áldozatai lettek Justin Bieber rajongói, akik közül többen kopaszra borotválták fejüket, amikor egy hamis Twitter bejegyzéssel elterjesztették, hogy Justin Bieber rákos.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamis tweet miatt borotválták le hajukat Justin Bieber rajongói
2012. október 27. 21:26
2012. október 27. 21:30
Nem tudják, ki volt? Aha, akkor én biztosan külön informálódtam, ugyanis az elkövetők a 4CHAN trolljai voltak, akik Isten nevében cselekedtek IMÁDLAK 4CHAN!
2012. október 27. 21:30
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Ez azért nagy bunkóság már nem azért. Nem vagyok egy nagy jb fan,de vannak akik tényleg szeretik és megtesznek érte bármit!! Ez egy eléggé aljas húzás volt!!!
2012. október 27. 21:31
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
hogy mennyi hülye él ebben a világban.. még mindig csodálkozom rajta.. bár már megszoktam h sok hülye van, de mindig tudják überelni magukat-.-
2012. október 27. 21:31
erre csak annyit tudok mondani hogy megmutatkozik kik használják az internetet...egy ilyen dolognak azért kicsit mélyebben is utána kéne nézni, el nem hiszem hogy ennyire meggondolatlan emberek lehetnek, olvassák, és már mennek is a fodrászhoz...nevetséges, nem sajnálom őket, mert nem kéne bedőlni mindennek, az újság szavait is annyian isszák, közben meg megvezetik az embereket, hát majd megtanulja mindenki, ha ennyi a naiv ember
2012. október 27. 21:34
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Milyen undorító dolog, egy ilyen rossz indulatú dolgot elpletykálni, és élvezni, hogy sok naiv kamaszlány, pedig beveszi a hamis "kacsát". És még az, az irritáló, hogy egyesek vidámak és örülnek, hogy megszívatták őket. Butuskák, hogy egyből elhitték, de látszik mennyire feláldozóak, hogy ezt megtették a kedvencükért.
2012. október 27. 21:34
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Elég undok húzás volt ez a "tréfa" kitalálójától, de a kopasz rajongóknak sincs sok eszük, hogy elsőre elhisznek mindent, ahelyett, hogy egy megbízható helyen utánanéznének a dolgoknak...
1 felhasználónak tetszik:
Dj Medison14
2012. október 27. 21:35
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Ez több szinten fájt.
Először is nyilván beteg dolog ilyet terjeszteni, másodszor is ki az, aki ezt csak úgy beveszi, harmadszor is KI AZ, AKI EZT CSAK ÚGY BEVESZI majd rögtön borotvának esik. Szép szolidáris gesztus ez, még ha kissé erős fanatikusságra is utal, de nem kéne először meggyőződni az infó pontosságáról?
Egy okos piáros persze a saját malmára fordítja az ilyet, Bieberke majd adakozik valamelyik rákos szervezetnek, és máris haszna lett a tucatnyi őrült kopasz rajongónak.
Először is nyilván beteg dolog ilyet terjeszteni, másodszor is ki az, aki ezt csak úgy beveszi, harmadszor is KI AZ, AKI EZT CSAK ÚGY BEVESZI majd rögtön borotvának esik. Szép szolidáris gesztus ez, még ha kissé erős fanatikusságra is utal, de nem kéne először meggyőződni az infó pontosságáról?
Egy okos piáros persze a saját malmára fordítja az ilyet, Bieberke majd adakozik valamelyik rákos szervezetnek, és máris haszna lett a tucatnyi őrült kopasz rajongónak.
Hustler
2012. október 27. 21:36
Lúzerek?nem hinném.Ha valaki ilyet megtesz olyan emberért aki még a létezésérol sem tud,mégis szereti és ragaszkodik hozzá, nem luzer,egy ragaszkodo ember akit becsulni lehet ezért.
2012. október 27. 21:40
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline |
Úristen, egy ilyen hírt, alapvetően legelőször nem a Twitteren fogják közölni... A sok elmebeteg rajongóra pedig egy szavam van: GRAT.!
Dj Medison14
2012. október 27. 21:41
Először is azt sajnálom, aki ezt elterjesztette, mert biztos vagyok benne, hogy valami nem stimmel nála...
A kopasz rajongóknak pedig lehetett volna több eszük, és utána néznek... -.-" Amúgy én akármekkora fanja vagyok valaki(k)nek, ezt akkor sem tenném meg értük
A kopasz rajongóknak pedig lehetett volna több eszük, és utána néznek... -.-" Amúgy én akármekkora fanja vagyok valaki(k)nek, ezt akkor sem tenném meg értük
2012. október 27. 21:47
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
Jézusom! ez goonosz volt!
2012. október 27. 21:49
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
úristen remélem Justin ki fogsz állni melletünk és meg mondond annak az illetönek a magadét.
Aki meg ezt csinálta az dögölyön meg a büdös francba!!!
Aki meg ezt csinálta az dögölyön meg a büdös francba!!!
2012. október 27. 21:49
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Íme a példa arra, hogy miért ne legyünk fanatikus rajongók!
(Most nem azért, de Justin helyébe leborotválnám a rajongóimért a hajam, neki úgy is hamar visszanő)
(Most nem azért, de Justin helyébe leborotválnám a rajongóimért a hajam, neki úgy is hamar visszanő)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.