Hamis tweet miatt borotválták le hajukat Justin Bieber rajongói
2012. október 27. 21:52
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Már csak az az egy kérdésem maradt, hogy ha még rákos is volna ez a szerencsétlen, mit segítene rajta pár kopasz rajongó? Én elhiszem, hogy valaki nagyon odáig van érte, de azért az észt is el kell hagyni? Persze, az ész a fontos, nem a haj, de ezeknek nincs eszük és most már hajuk sincs. A tréfa kitalálói pedig elüthetnék mással az időt, mert úgy látszik piszokul unatkoznak. Ilyesmivel nem viccelünk, ez komoly dolog. Adakoznának ők a rákos gyerekeknek! Mennyivel jobb időtöltés volna ez, mint ilyen idétlen, nyomorék poénokkal húzni másokat.
2012. október 27. 21:54
szimike1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 178227 offline |
Jajj Gizi!!! Én is így vagyok vele!!! Ez bunkoság volt attól a személytől!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁ de gonosz!!!
ChrisEdwardFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 477 Csatolások: 3 Azonosító: 163673 offline |
Az kemény...de jó hogy én nem hallottam
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
azért az már durva szerintem hogy valaki így rajong vlakiért én is szeretek nagyon 1-2 sztárt de azért ilyet nem tennék főleg hogy értem se tenné meg senki sem...gondolom.na de ha már valaki ilyen azért azzal meg hatalmas angy köcsögség volt ezt tenni,remélem az illető most jól szórakozik ezen.gyökér -.-"
2012. október 27. 21:55
juuuuuuuuuujj... de beteg vicc.... bár az i hülye aki leborotválja a fejét, mikor nem is az IGAZI sztártól hallja...
2012. október 27. 21:56
Jézusom ! Szegények kedveskedni akartak Justin-nak mert azt hitték,hogy rákos !Szerintem nem vicces mások egéségével viccelődni !
2012. október 27. 21:57
Úr Isten! Ez nagyon durva! Nem értem hogy ez az illető hogy gondolhatta...felháborító.Ok mind azért borotvaltak le a hajukat,hogy segítsenek kedvencukon...Fölöslegesen..Remelem Justin megmondja a magáét!
2012. október 27. 21:59
Szánalmas! "Bíberke" nem a kedvencem, de azért nem túl kedves ilyennel viccelődni. A rajongóknak meg lehetne annyi eszük, hogy nem dőlnek be ennek, mert nem hiszem,hogy Justin ilyet kérne a rajongóitól. Meg amúgy is: ha kopaszak lesznek a rajongói, akkor meggyógyul? Kétlem.
2012. október 27. 22:00
Megmutatkozik az intelligencia Ez tetszik x'D szerintem nagy ötlet és teljesen megérdemelték, egy cseppnyi sajnálatot sem érzek hahaha ez mekkora xd (és igen, azért nem érzek, mert bár nekem is vannak kedvenc sztárjaim ilyen ökörséget nem csinálnék)
2012. október 27. 22:01
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Már bocsánat, de lehetne a rajongóknak annyi eszük, hogy nem ész nélkül cselekednek, mert egy számukra ismeretlen személy kiírt valamit a Twitterre. Inkább bizonyosodjanak meg a dolgok hitelességéről magától Justintól. A rajongók legalább gondolkozhatnának...
2012. október 27. 22:02
Ez... ez tényleg a hülyeség kora! A pozerke kedvéért leborotválni a hajat Ezen nem röhögni kell sírni. XD
2012. október 27. 22:08
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline |
Idézet (gizike1998 @ 2012.10.27. 21:49)
úristen remélem Justin ki fogsz állni melletünk és meg mondond annak az illetönek a magadét.
Aki meg ezt csinálta az dögölyön meg a büdös francba!!!
Aki meg ezt csinálta az dögölyön meg a büdös francba!!!
he gizi a nem agysorvadt emberek ilyen marhaságot nem csinálnak azért mert twitteren olvastak vmi szart. dögöLJön majd meg az amelyik panaszkodni mer hogy fázik a feje
2 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Blade Dancer
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.