Hamis tweet miatt borotválták le hajukat Justin Bieber rajongói
2012. október 28. 10:05
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Hát ez szánalmas fréfa volt...
2012. október 28. 10:21
Ez nagyon csúny tréfa volt, meg hát a legtöbb fióknál ki kell deríteni, hogy ténleg Justin szerkesztette-e. Visszont rendes, hogy így támogatják őt a rajongói de azért meggondolhatták volna jobban ezt a "kopaszodást". nekik is lehetett volna több eszük, hogy nem borotválják le a hajukat.
2012. október 28. 10:23
Réxykee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 231 Csatolások: 110 Azonosító: 156744 offline |
Hát ha ők elhitték és hülyét csináltak magukból akkor megérdemelték...Ki ilyen idióta hogy leborotválja a haját a kedvenc sztárja miatt?? de most komolyan..szánalom.
2012. október 28. 10:25
Sunflower2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 171283 offline |
ö.. te jó ég ez már szánalmasan vicces
2012. október 28. 10:36
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Szánalmas az amelyik ilyent terjesztett...! De amúgy meg azok a rajongók is jó nagy idióták,hogy elhittek ilyen baromságot...!!!!
2012. október 28. 10:59
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Én úgy tudom,h akik ilyen betegségben szenvednek,azoknak kihullik a kezeléstől a hajuk,és ezért borotválják le nekik kopaszra.Vannak,akik pedig együttérzésből szintén így tesznek.Legalábbis én így tudom,nem vagyok benne annyira a témában.
Ebben a dologban viszont nemcsak az egyik fél hibás,hanem az is,aki hisz az ilyen pletykáknak.A twitter az akkoris csak a twitter marad,ott naponta terjed el valami hülye trend,aminek legtöbbször semmi valóságalapja nincs.Én is használom,én magam is láttam a kiírást,de biztos voltam benne,h kamu.Hányszor is terjedt már el róla twitteren,h meghalt?Elég sokszor.Ez ugyanolyan.
Az értelmi szerzőnek gratulálok,h más dolga nem volt,azok pedig,akik emiatt leborotválták a hajukat...Nos,ők legközelebb gondolkodjanak.Azért,mert valaki ezt írja twitteren,aki ráadásul nemis Justin,nem kell egyből elhinni.
Ebben a dologban viszont nemcsak az egyik fél hibás,hanem az is,aki hisz az ilyen pletykáknak.A twitter az akkoris csak a twitter marad,ott naponta terjed el valami hülye trend,aminek legtöbbször semmi valóságalapja nincs.Én is használom,én magam is láttam a kiírást,de biztos voltam benne,h kamu.Hányszor is terjedt már el róla twitteren,h meghalt?Elég sokszor.Ez ugyanolyan.
Az értelmi szerzőnek gratulálok,h más dolga nem volt,azok pedig,akik emiatt leborotválták a hajukat...Nos,ők legközelebb gondolkodjanak.Azért,mert valaki ezt írja twitteren,aki ráadásul nemis Justin,nem kell egyből elhinni.
2012. október 28. 11:02
Ilyet terjeszteni még hülyeségből is rossz. Innen látszik, hogy mennyi hiszékeny rajongó van, aki már egyből beveszi azt amit írnak. Csak akkor hinném el ha, Justin szájából hallanám, hogy igaz.
2012. október 28. 11:06
mekkora b<ziság ezmár , azért kicsit durva hogy ennyire hiszékenyek a rajongói,akik bármit megtesznek ... (én csak akkor hinném el ha maga JUSTIN mondaná)
2012. október 28. 11:16
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Ez nagyon durva. Szegény, hiszékeny rajongók...
2012. október 28. 11:20
azért nagy bunkóság egy emberről elterjeszteni azt hogy rákos.. -.-
2012. október 28. 11:33
Durva!!! De má milyen dolog azt terjeszteni h rákos? Szegény belieberek! Bár lehet h az is rajongó volt és valahonnan hallotta ezt és gondolta megosztja a többi hiszékeny rajongóval. Ismétlem első szavam: Durva!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.