Tízéves szünetet tart a One Direction?
2012. október 30. 21:23
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Ez szerintem csak egy pletyka! Ma volt Ustream,és akkor mondták volna!! Én nem hiszek benne... :/
2012. október 30. 21:27
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (ani2001 @ 2012.10.30. 21:20)
És ekkora sikerek után nem hinném hogy most tervezik hiszen a világ leghíresebb bandája és még sok siker áll előttük és remélem meg is ragadják a további sikerekhez vezető utat
Sajnálom, ha el kell, hogy szomorítsalak, de nem ők a leghíresebbek. Nemtom' feltűnt-e, hogy szinte csak tinilányok rajonganak értük, közben van a világon számtalan olyan együttes, amit minden korosztály kedvel és ismer. Az 1D is csak egyetlen együttes a sok közül, semmi több. Erre majd később rá fogtok jönni.
2012. október 30. 21:27
Hát sok sikert, de nem nagyon hiszem, hogy el fogják felejteni őket egy kis időre...
Ha meg igen, akkor meg gratulálok!
Majd a Directioner-ek gyászolni fognak!
Na ne már...!
Ha meg igen, akkor meg gratulálok!
Majd a Directioner-ek gyászolni fognak!
Na ne már...!
2012. október 30. 21:35
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline |
Nagyon remélem h nem igaz ez a hír és h csak egy buta pletyka!!!!!!am xXxFruzseexXX mi az h nem értenek a zenéhez meg h csak playback???csak nézz megy egy koncertfelvételt vagy amikor acousticusan adnak elő egy dalt,hallatszik h nagyon jó hangjuk van!!!!Harry és Zayn pedig nem buzik!!!! és ezt a többieknek is üzenem h oké h nem szeretitek őket de akk sem kell őket szídni,meg mindennek elhordani,mert az egy dolog h ti nem szeretitek,de rajtatok kívül viszont nagyon sokan szeretik őket és ezt azért jó lenne tiszteletben tartani sztem!
2012. október 30. 21:37
Idézet (ani2001 @ 2012.10.30. 21:20)
És ekkora sikerek után nem hinném hogy most tervezik hiszen a világ leghíresebb bandája és még sok siker áll előttük és remélem meg is ragadják a további sikerekhez vezető utat
Egy tucat olyan zenészekből és tehetséges énekesekből álló, de már nem aktív banda létezik, akiknek nagyobb a hírnevük a mai napig, mint a 1 Directionnek. A produktumaikról és az örökzöld slágereikről nem is beszélve. Szerintem sokan, ha nem járnának fel ide vagy akármelyik oldalra, azt se tudnák, hogy mi az a 1D.
2012. október 30. 21:54
nemááár... o.O akkor én 10 évig mit csinálok??? elvonási tüneteim lesznek remélem ez csak egy hülye pletyka. 1D <3
2012. október 30. 21:59
Dailyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 285 Csatolások: 0 Azonosító: 168547 offline |
EZT NEM TEHETIK VELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOST AKK, ÉN 10 ÉVIG, MEG MÁSSZAK A FALRA, FORDULJAK FEL???? ÉN MÁR FÜGGŐ VOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NÉLKÜLÜK KÉPTELEN LENNÉK ÉLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem am gondolni fognak a rajongóikra, és nem fognak ilyen csinálni!!!
REMÉÉÉLEEEEM!!!!!!!!!!!
MOST AKK, ÉN 10 ÉVIG, MEG MÁSSZAK A FALRA, FORDULJAK FEL???? ÉN MÁR FÜGGŐ VOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NÉLKÜLÜK KÉPTELEN LENNÉK ÉLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem am gondolni fognak a rajongóikra, és nem fognak ilyen csinálni!!!
REMÉÉÉLEEEEM!!!!!!!!!!!
2012. október 30. 22:17
Idézet (Darkness @ 2012.10.30. 20:51)
na igen, kezdenek rájönni, hogy nem elég az a néhány "zeneszám" amit mások összefirkáltak nekik, s csinálni is kéne valamit, viszont mivel semmi tehetségük sincsen, ez nem fog menni, hiszen ez van, a tízen-huszonéveseknek nem "zenélnie" kell, hanem tanulni, még ha nem is az iskolába, de egy munkahelyen mindenképpen.
Hát elvileg a 2. albumra nagy részét a számoknak ők írták, -főleg Niall- aztán hogy ebből mennyi igaz vagy sem, azt nem tudom.
Azért az nem igaz hogy nincs tehetségük, de az tény, hogy ennél fényévekkel jobbra lennének képesek. Csak hát most mindenki ezt a monoton szar zenét kajálja, nekik meg hogy megmaradjon a rajongótáboruk, és Simon papa örüljön, muszáj ezt tovább vinniük... Én speciel, már nem vagyok annyira oda értük mint voltam, de azért még mindig kíváncsi vagyok milyen lesz az album. Remélem nem sok olyan, -vagy nem nem is lesz- ratyi szám lesz rajta mint a LWWY mert be kell valljam, utálom.
2012. október 30. 22:18
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline |
Valahogy hihetetlennek tünik a dolgok...de ha igaz akkor nagyonkááár!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.