Tízéves szünetet tart a One Direction?
2012. október 30. 22:20
RainbowRawrr.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 187209 offline |
Most csak a rajongókat izélik vele, hülyeség lenne 10 év... Mégis minek?!?
2012. október 30. 22:23
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
remélem ez csak pletyka! hogy fogok én így élni?
hogy lehetnek ilyen hülyék hogy ezt elhatározzák.
nem tehetik ezt velem! még csak el sem jöttek Magyarországra! ha felnőttekként térnek vissza az má nem lesz ugyanaz. meg fogok hülyülni
még nem is találkoztam velük!
hogy lehetnek ilyen hülyék hogy ezt elhatározzák.
nem tehetik ezt velem! még csak el sem jöttek Magyarországra! ha felnőttekként térnek vissza az má nem lesz ugyanaz. meg fogok hülyülni
még nem is találkoztam velük!
2012. október 30. 22:32
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
[*]
Majd élsz egy kicsit és keresel magadnak egy másik tinibandát, akikért rajonghatsz. Ne félj, Anglia, Korea és az USA kiszolgál majd.
Idézet (csenge224 @ 2012.10.30. 22:09)
Jajj ne már mit csinálok 10 évig???
Majd élsz egy kicsit és keresel magadnak egy másik tinibandát, akikért rajonghatsz. Ne félj, Anglia, Korea és az USA kiszolgál majd.
2012. október 30. 22:40
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Take Thathez még csak hasonlóak se lesznek.
Amúgy a cikknek most mi értelme?! a címe az hogy 10 éves szünetet tart.. de a végén meg azt olvasom: nincs terveik között a szünet, album stb.. akkor most minek kellett felhozni ez az egész Take That-es hülyeséget meg minden hűhót, ha még csak terveik közt sincs a szétválás?! köszönöm szépen, most elpazaroltam 7 azaz HÉT percet az életemből!!!!
Amúgy a cikknek most mi értelme?! a címe az hogy 10 éves szünetet tart.. de a végén meg azt olvasom: nincs terveik között a szünet, album stb.. akkor most minek kellett felhozni ez az egész Take That-es hülyeséget meg minden hűhót, ha még csak terveik közt sincs a szétválás?! köszönöm szépen, most elpazaroltam 7 azaz HÉT percet az életemből!!!!
2012. október 30. 22:57
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Hülyék lennének, ha feloszlanának...
2012. október 30. 23:33
"Jajj ne már mit csinálok 10 évig???" Isteneem.. 10 év múlva el is felejted őket.!! Nem értem mit esztek ezeken a ...on.. -.-"
2012. október 30. 23:41
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline |
szánakozva olvasom a sok kis tinip... nyávogását. (oké, én sem vagyok több 16-nál) de ez már egyszerűen szánalmas. még a nevestégesbe sem tud átmenni... csak hagyják abba, az emberiségnek szereznek ezzel jót, a fanok meg végre kiábrándulnak belőlük... ők is csak a mai trendet tolják, semmi különleges nincsen bennük... (A normálisabb fanoktól elnézést) de amit művelnek egyesek ezzel az értelmetlen nyávogással, az már idegesítő. mellesleg ez egy saját vélemény, ahogy az is hogy a take that-hez sem fognak soha felérni, a többi híres bandáról nem is beszélve, hiszen 10 év múlva a kutya nem fog emlékezni rájuk.
2012. október 31. 00:34
Elég undorítónak tartom ezeket a bejegyzéseket szerintem mindenkinek van egy olyan személy aki tényleg nagyon sokat jelent neki és 'szereti' az lehet sztár lehet bármi. Mellesleg egyáltalán nem igaz, csak a kedves utálkozok kitalálták.
Twitteren már mennek az eféle hírek, meg is fogják ezt cáfolni úgy hogy ezt ne higgyétek el!
Twitteren már mennek az eféle hírek, meg is fogják ezt cáfolni úgy hogy ezt ne higgyétek el!
2012. október 31. 00:46
Uramisten-.- Valaki rohadtul unatkozott. Miért kell ennyi szart kitalálni?! Persze, majd 10 évig szünetelnek, mikor két évre előre be vannak táblázva. A sok utálkozó meg gondoljon már bele abba, hogy amit itt csinálnak, az másnak milyen szar érzés! Könyörgöm mindenkinek más az ízlése. -.- Minden ember más! Ha te nem szereted őket akkor ez van. De ha nem szereted őket akkor már rögtön sértegetni, buzizni kell őket csak azért mert más a stílusuk. És a fandomokat, meg azért mert szeretnek egy előadót?
2012. október 31. 00:53
Rohadt szánalmas dolog -.- Jó érzés az ha mást szekálsz? Vagy mi olyan jó az utálkozásban? Az hogy más sír miattad? Vagy micsoda? Attól hogy valaki Rusher, Directioner, Beliber, Smiler, Selenator (stb.) még vannak érzései, és kurvára nem kellemes dolog ha a kedvencedet kritizálják csak azért mert valakinek nem szimpik. Majd ha csatlakozol egy fandomhoz megtudod milyen érzés -.- Mélyre süllyedtünk. /Előző folytatása/
2012. október 31. 01:04
réku storanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 177818 offline |
komolyan mondom szánalmas ez az oldal. minden szar kamu hírt kiraknak de az uj klip beharangozásáról szólót nem. hát gratulálok a starity főszerkesztőinek. el lehetne süllyedni a szégyenben
2012. október 31. 01:46
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
a címet olvasva majdnem fogtam a fejem...
még egy 5 évig biztos nem szünetelnek..hisz annyira fiatalok, plusz, 2 éve sincsenek még a csúcson. Lehet, h Niall ezt nyilatkozta, de az nem az jelenti, h a közeljövőben most úgyis elfoglaltak :3
még egy 5 évig biztos nem szünetelnek..hisz annyira fiatalok, plusz, 2 éve sincsenek még a csúcson. Lehet, h Niall ezt nyilatkozta, de az nem az jelenti, h a közeljövőben most úgyis elfoglaltak :3
2012. október 31. 02:05
Annaaa1999 - azt eszuk bennuk amit te másokba , attól hogy neked nem tetszik egyáltalán minek is lépsz bele ebbe a cikk-be vagy minek nézed/olvasod, tok mindegy mit csinálsz , de minek ha nem szereted oket ? Te szereted ha mások a kedvencedet oltják ? Nem hiszem , azt eszuk bennuk hogy helyesek és van hangjuk..
thestipidboy96 - a neved magáért beszél neked annyit ha te se szereted akkor meg lépj ki ebbol a cikk-bol és menj ahova akarsz! Én se megyek be egy pl: Robert Pttinson-os cikk-be és nem írom ki hogy '' sok buta tinilány nem bír magával'' stb...stb...!
Nemtudom hogy mostanában az lett a divat hogy ha mást utálunk akkor arról mindenkinek irni kell ?
thestipidboy96 - a neved magáért beszél neked annyit ha te se szereted akkor meg lépj ki ebbol a cikk-bol és menj ahova akarsz! Én se megyek be egy pl: Robert Pttinson-os cikk-be és nem írom ki hogy '' sok buta tinilány nem bír magával'' stb...stb...!
Nemtudom hogy mostanában az lett a divat hogy ha mást utálunk akkor arról mindenkinek irni kell ?
2012. október 31. 02:45
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (xDirectioner @ 2012.10.31. 02:05)
Annaaa1999 - azt eszuk bennuk amit te másokba , attól hogy neked nem tetszik egyáltalán minek is lépsz bele ebbe a cikk-be vagy minek nézed/olvasod, tok mindegy mit csinálsz , de minek ha nem szereted oket ? Te szereted ha mások a kedvencedet oltják ? Nem hiszem , azt eszuk bennuk hogy helyesek és van hangjuk..
Annyira tetszik, mikor a 10-13 éves kis pisisek osztják az észt azzal kapcsolatban, hogyha nem tetszik, akkor minek olvassuk, minek kommentelünk. Ilyenkor merül fel bennem az, hogy tényleg ilyen hülyék vagytok, vagy csak megjátsszátok magatokat? Ez egy fórum emberek, ahová a beregisztrált tagok írhatnak a szabályoknak megfelelően. Hol a fenében van az a felhasználási feltételek között, hogy egy topikhoz csak pozitív véleményt lehet írni? El kell, hogy szomorítsalak benneteket, de nincs benne. Amíg az adott tag a negatív véleményét kulturáltan írja le, a szabályoknak megfelelően, addig feleslegesen pattogtok, mint a gumilabda. A hozzászólások zöme negatív, ami már most ellent mond azzal, hogy milyen kis f*sza, világsikerű, a világon leghíresebb együttes, négy kis cukimuki - már akinek, mert nekem nem - fiúcskával. Ne hazudjatok magatoknak, de valljátok be, hogyha nem lennének állításotok szerint ilyen szívdöglesztő ez a négy kisfiú, akkor meg sem hallgatnátok őket. Néhány idétlen hozzászólástól meg röhögőgörcsöt kaptam.XD Úgy beszéltek ezekről a bandatagokról, mintha személyesen ismernétek őket.XD Amíg itt nem kezdett el hódítani ez a vándájreksön, addig halvány lila pukim sem volt arról, hogy kik vagy mik ezek. Nyugodjatok meg, ha ez a fórum nem lenne egyenlő az internetes óvodával, akkor ez az együttes magasról le lenne sz*rva, mert a 10-16 éves korosztály hallgatja őket, a felnőtt aligha. Minden banda feloszlik egyszer, és bármennyire is szeretném, hogy igaz legyen a hír, de szerintem is kacsa az egész. Ők amúgy sem csináltak maradandót, és nagy az esély arra, hogy soha a büdös életben nem is fognak. A Nyállájt mellett ezzel az együttessel van már ki a hózsákom, mert mindenhol ők ömlenek a képembe. Eltűnhetnének végre a lópikulába, hogy átadják a helyüket azoknak, akik tényleg tehetségesek és tényleg megérdemlik. A Take Thathez hasonlítani pedig felesleges őket. Nem lehet egy kalap alá venni a két bandát, hisz a Take That fényévekkel übereli a vándájreksönt. Akármennyire is akarják, akármennyire is fognak kapálózni, soha sem lehetnek olyanok, mint ők.
2012. október 31. 03:32
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Jee!! Ez az! Hajrá! Drukkolok nekik! Legalább lenne 10 év nyugalmam. Nem kéne ezeket látnom mindenhol. Már nagyon unom őket! Mondjuk a legjobb az lenne, ha sose térnének vissza, de ez is több, mint a semmi!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.