Tízéves szünetet tart a One Direction?
2012. október 31. 09:25
Nekem igazából velük semmi bajom. Hidegen hagy, hogy mit csinálnak, felőlem fejre is állhatnak. Én csak néhány rajongójuk miatt mászok a falra tőlük. Komolyan - akinek nem inge, ne vegye magára! - van egy-kettő, akinek tényleg agyi problémái lehetnek. Az ilyeneket egyszerűen nem tudom megérteni. Oké, szeretitek őket, de ha valaki más meg nem, akkor miért nem tudjátok egyszerűen lesz@rni ahelyett, hogy gyűlölködő leveleket küldözgettek neki?! Nekem is vannak kedvenceim és ha azokat szidják, akkor nem állok neki veszekedni, hanem elfogadom, hogy vannak emberek, akik nem szeretik őket, úgy, mint én és kész. De ez a hiszti már nagyon idegesít. Elnézést, ha valakit megbántottam, de muszáj volt kiadnom magamból.
2012. október 31. 09:27
rendben én utálom a one direction-t, de kifejezetten hidegen hagy hogy mit csinálnak. szerintem a directiner-öknek(vagy kiknek) sem kéne nagyon kétségbe esni ugyanis nem örökre tűnnek és még e tíz év se biztos(ha örökre eltűnnének se történne se égszakadás, se földindulás de még fosztogatás sem!)
2012. október 31. 09:29
Enikőőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 168977 offline |
már vártam, hogy mikor kerül ki ide is ez a cikk. Annyi ilyen jellegű hírt olvashattunk már, és még mindig egyben vannak. Kíváncsi vagyok, hogy még miket fogtok kitalálni. Szóval a Directionerek örülhetnek, az utálóknak meg még várniuk kell egy kicsit a feloszlásra.
2012. október 31. 09:40
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline |
ne!ne!.. remélem nem igaz..!
2012. október 31. 09:52
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
ha be is fog egyszer következni,nem most fog. persze egyszer minden banda feloszlik,de nemhiszem hogy pont most fogják szüneteltetni az éneklést..
2012. október 31. 09:55
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Jaj dehogy oszlik fel... -.-" Már nem azért de ki az a barom aki épp hogy befutott, máris menne. Ez az egyik, a másik, hogy Niall nem azt mondta hogy mindenképpen fel akarnak oszlani 10 évre, hanem hogy ha esetleg véletlen feloszlanának, újra összeállnának 10 év múlva, mint a Take That.
Am meg ha jól tudom 3 vagy 5 lemezes szerződést írtak alá, amit nem lehet csak úgy felrúgni, szal ha akarják, ha nem a Take Me Home-on kívül még min. 1 vagy 3 lemezük muszáj, hogy legyen. (Ha csak a lemezcég nem bont szerződést, de hülye lenne...)
Szal az utálkozóknak csak annyit, hogy kénytelek vagytok elviselni őket még jóóóóó sokáig. Jó szórakozást hozzá. =D
Am meg ha jól tudom 3 vagy 5 lemezes szerződést írtak alá, amit nem lehet csak úgy felrúgni, szal ha akarják, ha nem a Take Me Home-on kívül még min. 1 vagy 3 lemezük muszáj, hogy legyen. (Ha csak a lemezcég nem bont szerződést, de hülye lenne...)
Szal az utálkozóknak csak annyit, hogy kénytelek vagytok elviselni őket még jóóóóó sokáig. Jó szórakozást hozzá. =D
2012. október 31. 10:04
melikecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 2 Azonosító: 185342 offline |
Húú!!remélem nem igaz!!szívbajt kaptam nehogy már !!annyira jók!
2012. október 31. 10:06
Kedves aranyos értelemparádé rajongók!
Nem kell pattogni; a jog kétélű fegyver. Ha nektek van jogotok feltétel nélkül bálványozni ezt az öt tinifiúcskát, majd ezt követően jól kiosztani azokat, akik nem teszik, akkor nekem meg jogom van kinyilvánítani a véleményemet mindezzel kapcsolatban. Ha már itt tartunk, ki is nyilvánítom, ez a BANDA EGY SZENNY, AMI NEMSOKÁRA EL FOG TŰNNI A SÜLLYESZTŐBEN. Nézzetek vissza úgy 5-6 év múlva, és azonnal megértitek, mire föl ez a rengeteg negatív hozzászólás. Köszi.
Nem kell pattogni; a jog kétélű fegyver. Ha nektek van jogotok feltétel nélkül bálványozni ezt az öt tinifiúcskát, majd ezt követően jól kiosztani azokat, akik nem teszik, akkor nekem meg jogom van kinyilvánítani a véleményemet mindezzel kapcsolatban. Ha már itt tartunk, ki is nyilvánítom, ez a BANDA EGY SZENNY, AMI NEMSOKÁRA EL FOG TŰNNI A SÜLLYESZTŐBEN. Nézzetek vissza úgy 5-6 év múlva, és azonnal megértitek, mire föl ez a rengeteg negatív hozzászólás. Köszi.
8 felhasználónak tetszik:
Beyla,
FinlandForever,
Siistra,
Blade Dancer,
MadHatter,
Noran,
Black Hearth2,
Christinna
2012. október 31. 10:11
imolaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.19. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 186283 offline |
Jó lenne, ha 10 évig eltűnnének legalább nem ez folyna a csapból egész álló nap és nem kéne azt hallgatni, hogy 1D így 1D úgy, mert már lassan mindenki csak erről beszél....falra mászok tőle és szerintem nem csak én vagyok így vele
1 felhasználónak tetszik:
FinlandForever
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.