Tízéves szünetet tart a One Direction?
2012. október 31. 11:03
Lám-lám mégis csak van isten Na mivan fiúk már senki nem hajlandó dalokat írni nektek saját kútfőből meg még sz*rt se tudtok összehozni igaz? (Apropó milyen csúcsról beszél ?! Ha neki az azt jelenti,hogy kislányok maszturbálnak rájuk,legyék )
2012. október 31. 11:05
Remélem így lesz! Csak úgy, hogy tíz év múlva sem térnek vissza!
2012. október 31. 11:09
egnesCvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184961 offline |
nem tudom mit ártott az utálozóknak a one direction!?ha nem szeretik őket nem kell elolvasni a híreiket és nem kell velük foglalkozni, ahogy én is teszem azokkal az "sztárokkal" akiket nem szeretek!és directionerek ezt valamilyen féleszü találta ki mert unatkozott! tuti nem igaz!
2012. október 31. 11:13
Diaa Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 185586 offline |
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Ne csinálják ezt a directionerekkel!! o.O Ne tartsanak szünetet... Legalábbis ne tízéveset... Maradjanak még egy jó pár évig!! :$ ♥♥♥♥♥
2012. október 31. 11:19
Az osztályból senki se szereti ezeket. Meghallgattam az egyik számukat... Hűű.. nem értem miért olyan nagy durranás... -.-" Beylának van igaza..
2012. október 31. 11:21
aniiiii000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 157607 offline |
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
2012. október 31. 11:22
Idézet (Beyla @ 2012.10.31. 10:27)
Ú, wazze, nem értetted az iróniát, hogy direkt írtam úgy le?XD Képzeld, egy középfokú angol nyelvvizsgával csak tudom, hogy hogyan kell leírni angolul, azt, hogy "egy irány", milyen kis fantáziadús, kreatív bandanév, komolyan. IQ-m alacsony? Hmmm... nem tudtam róla, de képzelhetem, hogy mennyi lehet a te IQ-d, ha az enyém alacsony. Mérhető egyáltalán? Igaz, én is voltam oda egy fiú bandáért, a Blueért még kisebb koromban, csak annyi volt a különbség, hogy ők tudtak zenét csinálni, minőségi popot játszottak, és soha nem süllyedtem le arra a primitív papucsállatka szintre, mint amin ti vegetáltok. Látom te is azon ovisok egyike van, akinek fingja sincs a Thake Thatről. Hallgasd meg őket talán, biztos, hogy megannyi számukat ismered anélkül, hogy tudnád, "Jééé, ezt ők éneklik?". Tudod maradandót alkottak, ez a négy ugrubugri kisfiúcska, meg el fog tűnni a süllyesztőbe. Úgy kell nekik. Tévhitekben pedig ne élj!XD Mindenki azt hallgat és azt istenít amit csak akar, engem speciel hidegen hagy.XD De amikor azzal a f*sza kis 12-13 évetekkel elkezditek oltani és osztani a nálad idősebbeket, ne haragudj, ez nonszensz.XD Újabb generáció - gondolom anyuci és apuci otthon az egyik dájreksönert sem tanította meg arra, hogy az idősebbeket tisztelni kell. Egyébként meg nem mindegy a kor? Találkoztam ostoba 30 éves fazonnal is, de 12 évessel is, aki érettebben gondolkodott, mint én.
Mindegy, én jókat mulatok a hisztériáitokon, és a legjobb az, hogy nem jöttök rá arra, hogy mennyire nevetségesek vagytok. Szóval hajrá!XD
Mindegy, én jókat mulatok a hisztériáitokon, és a legjobb az, hogy nem jöttök rá arra, hogy mennyire nevetségesek vagytok. Szóval hajrá!XD
2012. október 31. 11:22
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
Tudjátok, drága utálkozók, nem muszáj szeretni az 1d-t, mert mindenkinek megvan a maga ízlése. Csak azt nem értem, hogy ha annyira ki nem állhatjátok őket, akkor minek nyitjátok meg a cikket, olvassátok el majd írtok komit? én akit nem szeretek, speciel nem nyitom meg a róla szóló cikkeket, mert egyszerűen nem érdekel, és nem fogom az időmet rá pocsékolni. Vagy csak ennyire unatkoztok? Persze, és akkor még ti vagytok felháborodva... nem szereted, akkor ne foglalkozz vele és kész. szánalmas.
Remélem, hogy ez egy agy hülyeség, mert amúgy is szerződést írtak alá. szóval "van még munka" ♥ én egész nap a zenéiket szoktam hallgatni, egyszerűen annyira jók. ♥
Remélem, hogy ez egy agy hülyeség, mert amúgy is szerződést írtak alá. szóval "van még munka" ♥ én egész nap a zenéiket szoktam hallgatni, egyszerűen annyira jók. ♥
2012. október 31. 11:28
hát ez akkora hülyeség! mert itt van már ok:
1. a fent említett albumra, a Take Me Home-ra készülnek.
2. ha feloszlanak, mi lesz a 2013-as turnéval?
3. még Zayn is megmondta, hogy ez a család soha nem hagyja abba.
4. ha meg nem születnek új dalok, hát istenem! a régieket is szeretjük és koncerten azokat is lehet énekelni
5. ha tényleg feloszlanának, akkor valamelyikük twitteren 100% hogy kiírta volna, vagy utalt volna rá.
szóval nem kell ijedezni, míg nem mondják biztosra
1. a fent említett albumra, a Take Me Home-ra készülnek.
2. ha feloszlanak, mi lesz a 2013-as turnéval?
3. még Zayn is megmondta, hogy ez a család soha nem hagyja abba.
4. ha meg nem születnek új dalok, hát istenem! a régieket is szeretjük és koncerten azokat is lehet énekelni
5. ha tényleg feloszlanának, akkor valamelyikük twitteren 100% hogy kiírta volna, vagy utalt volna rá.
szóval nem kell ijedezni, míg nem mondják biztosra
2012. október 31. 11:33
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Bár úgy lenne. De úgyse lesz. Szal szarügy.
2012. október 31. 11:34
aniiiii000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 157607 offline |
Tudjátok, drága utálkozók, nem muszáj szeretni az 1d-t, mert mindenkinek megvan a maga ízlése. Csak azt nem értem, hogy ha annyira ki nem állhatjátok őket, akkor minek nyitjátok meg a cikket, olvassátok el majd írtok komit? én akit nem szeretek, speciel nem nyitom meg a róla szóló cikkeket, mert egyszerűen nem érdekel, és nem fogom az időmet rá pocsékolni. Vagy csak ennyire unatkoztok? Persze, és akkor még ti vagytok felháborodva... nem szereted, akkor ne foglalkozz vele és kész. szánalmas.
mrs.styles93 Mennyire igazad van!
2012. október 31. 11:36
Beyla nagyon egyet értek veled ! de komolyan, mit esztek ezeken? oké. szexik nektek,mi? de zene tehetségük a béka s*gge alatt. amúgy az ilyen kis "mrs.styles" mrs.horan-aknak üzenem,hogy SZÓLÁS SZABADSÁG VAN ! és ha kommentelünk,mi van? amúgy nem hinném hogy mi vagyunk az unottak,mivel te vagy a "mrs.styles" -.- " haggyuk már csak nevetni tudok !
2012. október 31. 11:37
Idézet (anii000 @ 2012.10.31. 11:34)
én akit nem szeretek, speciel nem nyitom meg a róla szóló cikkeket, mert egyszerűen nem érdekel, és nem fogom az időmet rá pocsékolni. Vagy csak ennyire unatkoztok? Persze, és akkor még ti vagytok felháborodva... nem szereted, akkor ne foglalkozz vele és kész. szánalmas.
Az az igazság,hogy amennyi cikk megjelenik ezekről a tündérekről nem nehéz megnyitni Mondjuk már csak a státuszod alapján is hiába próbálnám elmagyarázni az álláspontomat, valószínűleg felesleges lenne van az a szó,hogy tehetség és ti nem tudtok különbséget tenni a divatceleb meg a tehetséges ember közt és tudod, ez a szánalmas.
2012. október 31. 11:38
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Úgyvan Beyla mondd meg nekik:D
2012. október 31. 11:44
és itt sírnak a 11-12 éves kislányok ! gratulálok. sajnos ez is egy kamu,nem kell öngyinek lenni. nyugi ! vagy komolyan ennyire ... ?
2012. október 31. 11:50
aniiiii000új tag |
Boccs de nem 11 és nem is 12 éves vagyok szóval nem talált. zombeeStar: Na erre csak annyit hogy mindenkinek van egy véleménye róluk,de ha már ilyen, akkor tartsa meg mindenki magának!Amúgy meg ezt nem én írtam csak bemásoltam,ha kicsit lejjebb mentél volna akkor láttad volna.Na csáá
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.