Tízéves szünetet tart a One Direction?
2012. október 31. 11:51
aniiiii000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 157607 offline |
Jah meg én se szólom le a te zenei stílusodat mert mindenkinek más zene jön be.Akkor te mért teszed?
2012. október 31. 11:54
Idézet (anii000 @ 2012.10.31. 11:50)
Boccs de nem 11 és nem is 12 éves vagyok szóval nem talált. zombeeStar: Na erre csak annyit hogy mindenkinek van egy véleménye róluk,de ha már ilyen, akkor tartsa meg mindenki magának!Amúgy meg ezt nem én írtam csak bemásoltam,ha kicsit lejjebb mentél volna akkor láttad volna.Na csáá
Mégis csak aranyos vagy,hogy státuszt váltottál Egyébként peig csak hogy mindenki tisztában legyen az erőviszonyokkal : Mindenkinek joga van azt a zenét hallgatni amit ő szeret. És szerintem a legtöbb "utálkozónak" nem a csapat zenéjével van baj, hiszen nem kötelez rá senki , hogy hallgassuk viszont az az eszelős hírverés ami ezt a sz*rt körbeveszi az nevetséges, pláne az az infantilis ostobaság amiket ilyenkor ti képesek vagytok írkálni Ehhez jogunk van hozzászólni, és nem mellesleg szinte hallom a fogaskerekeket a kis agyatokban mikor erőlködtök egy-egy frappáns választ leírni. Végtelen jókat mosolygok "nacsá" amúgy 13-14?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2012. október 31. 11:58
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
Mit mondjak.. Meglepett. Ezeknek a legnagyobb szerencséjük hogy nem rém rondák(habár náluk jóképűbb, fejlettebb, és jobb pasit is láttam már). A hangjuk nem a legjobb, átlagos(alatti), és a számaik pedig néhol a béka hátsó fertályát súrolják. Hogy miért? Agyonpoposított, tömeggyártású vackokat "énekelgetnek". A szerencséjük másfelől pedig az, hogy a kislányok szó szerint oda-vissza vannak értük, hogy miért? Hát azt néha én sem értem, de a válasz ebből a szempontból egyszerű: csupán a kinézetük miatt. Ha pedig kicsit idősebb, nem éppen jól kinéző pasasok lennének ugyanezzel a hanggal, és zenei ismerettel, gondolom a tinilányok 99%-a rájuk sem hederítene. Ebben a korban pedig nyilvánvaló hogy a lányok a "cukcsi-mukcsi", helyes fiúkra buknak, hiszen a hormonok náluk is most kezdtek el dolgozni Szóval teljességgel egyszerű egyesek Ván Dí istenítése, aki pedig ezek után is csak a negatív véleményű emberkéket szidja a sárgaföldig és az alá, ne lepődjön meg ha mi is ezt fogjuk tenni a ván dirkesönötökkel
Noran
2012. október 31. 12:25
Édes, hogy jónéhányan felhatalmazva érzik magukat arra, hogy megmondják, ki milyen cikkre kattinthat rá. Ha kizárólag pozitív hozzászólásokat akartok olvasni, fáradjatok át egy rajongói oldalra. Ez ugyanis nem az, a kulturált véleménynyilvánítás pedig legyen bármilyen előjelű is, egyelőre nem tiltott.
Egyébként pedig akár nagy összegben is mernék fogadni arra, hogy az 1D pont olyan lesz, mint pár évvel ezelőtt a Tokio Hotel volt- egy darabig a csapból is ők folytak, aztán lecsengett.
Egyébként pedig akár nagy összegben is mernék fogadni arra, hogy az 1D pont olyan lesz, mint pár évvel ezelőtt a Tokio Hotel volt- egy darabig a csapból is ők folytak, aztán lecsengett.
2012. október 31. 12:37
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
dehogyiis !! -.- ._.
2012. október 31. 12:41
mollyka80000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 178109 offline |
ne maaar...en szeretem oket
mert kene szetvalniuk nem kell egy masik bandat utanozniuk!
mert kene szetvalniuk nem kell egy masik bandat utanozniuk!
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline |
Szerintem a véleménynyilvánítás fontos, úgyhogy én szívesen elolvasom a jó-és rossz véleményeket is..a cikkhez hozzászólva pedig..:Directionerek! szerintem még ne kezdjetek el aggódni ezen, mert ha a csúcson szeretnék abbahagyni, még jó idejük van feloszlani..különben is..! 2 nap és Take Me Home!!D
De értem !! Lehet az a Take that vagy mi jó banda , nem, nem ismerem , mert neked is meg nekem is más az izlésünk ! És értem hogy néhány 12-13 éves idegesítő azzal hogy ezzen már sirnak, mert azt hiszik az változtat valamin, de nem mindenki olyan
2012. október 31. 12:42
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
Most röhögjek vagy sírjak?
Egyetértek Beylával, Siistra-val.
Csípem én is, mikor sokan arról osztják az észt, hogy miért vagyunk szánalmasak Gondolom, azért, mert nem szeretjük a Direksönt. Hogy miért írunk? Na jó, a magam nevében:
Ez nem egy Ván Dájreksön fansite, ahol a sok naiv, elvakult, és a tagokba belehabarodott rajongó irkálgathat csak. Léteznek negatív(rossz) pozitív(jó) vélemények is, és ha mi megtisztelünk azzal, hogy lesz*rjuk az istenítéseteket, akkor léccike ti is legyetek oly' szívesek tiszteletben tartani azt, hogy az általatok agyonistenített fiúk - bármennyire is hihetetlen és akarjátok - nem tökéletesek, ahogy mi ezt meg is említjük. Ilyen erővel ha ti szeretitek őket, ne olvassátok el azt amit az "utálkozók" írnak. Ha mi már vagyunk olyan "szánalmasak és hülyék" hogy van negatív véleményünk és nem csak rózsaszínben látjuk a dolgokat, ti ne is vegyétek figyelembe ezeket a dolgokat
Egyetértek Beylával, Siistra-val.
Csípem én is, mikor sokan arról osztják az észt, hogy miért vagyunk szánalmasak Gondolom, azért, mert nem szeretjük a Direksönt. Hogy miért írunk? Na jó, a magam nevében:
Ez nem egy Ván Dájreksön fansite, ahol a sok naiv, elvakult, és a tagokba belehabarodott rajongó irkálgathat csak. Léteznek negatív(rossz) pozitív(jó) vélemények is, és ha mi megtisztelünk azzal, hogy lesz*rjuk az istenítéseteket, akkor léccike ti is legyetek oly' szívesek tiszteletben tartani azt, hogy az általatok agyonistenített fiúk - bármennyire is hihetetlen és akarjátok - nem tökéletesek, ahogy mi ezt meg is említjük. Ilyen erővel ha ti szeretitek őket, ne olvassátok el azt amit az "utálkozók" írnak. Ha mi már vagyunk olyan "szánalmasak és hülyék" hogy van negatív véleményünk és nem csak rózsaszínben látjuk a dolgokat, ti ne is vegyétek figyelembe ezeket a dolgokat
2012. október 31. 12:48
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Én csak azt nem értem hogy itt írogatják az utálók hogy "tök tehetségtelenek, szar a zenéjük stb..." Mert ti biztos jobban énekeltek náluk most nemazért Majd akkor csesztessétek őket mikor ti értek el annyit az életben mint ők! Arról nem is beszélve hogy itt piszkáljátok a 1D-t és eszetekbe se jut, hogy ez milyen sok Directionernek esik rosszul! Csak itt tépitek a pofátokat és beszéltek baromságokat! Gondolkozzatok már el magatokban és akkor ugassatok!!!
2012. október 31. 12:53
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Idézet (ciel @ 2012.10.30. 18:27)
milyen alkotói válság? nem is ők írják a dalaikat
Itt a pont.
Blade Dancer
2012. október 31. 12:57
Dolly-Lolly |
Idézet (Directioner fever @ 2012.10.31. 12:48)
Én csak azt nem értem hogy itt írogatják az utálók hogy "tök tehetségtelenek, szar a zenéjük stb..." Mert ti biztos jobban énekeltek náluk most nemazért Majd akkor csesztessétek őket mikor ti értek el annyit az életben mint ők! Arról nem is beszélve hogy itt piszkáljátok a 1D-t és eszetekbe se jut, hogy ez milyen sok Directionernek esik rosszul! Csak itt tépitek a pofátokat és beszéltek baromságokat! Gondolkozzatok már el magatokban és akkor ugassatok!!!
Most megint hangsúlyozom, amit már 1000x megtettem. Mi nem vagyunk énekesek, nem nekünk kell jónak lenni a szakmában. Nekik ez a feladatuk, így simán elvárható hogy jók is legyenek benne. Szerintem itt sokan jobban tudnak zenélni mint ők, de figyelj ide, kedves, nem csak akkor lehet negatívan értékelni őket, ha már "elért valaki annyit az életben mint ők"... Neked kéne egyedül elgondolkozni, mielőtt badarságokat beszélsz.
2012. október 31. 12:58
Nem értek egyet. Mégis mi alapján dönthető el, hogy ki mennyit ér el, ki mennyit tesz le az asztalra? Az 1D többet ért el, mint egy orvos például?
2012. október 31. 12:58
Linkelt szöveg
Ajánlom figyelmedbe. Miután elolvastad utána írj egy kulturált véleményt, ha nem esik nehezedre 13 évesen. És ugye 13 évesen te nagyon bölcs vagy, kioktatod az idősebbeket és úgy leszólsz idegen embereket, hogy még csak azt sem tudod, hogy milyen nemű az illető. Gratulálok! Ha nekem lenne ilyen mocskos szájú lányom, úgy megverném, hogy egy életre elmenne a kedve az ilyen viselkedéstől és mocskos beszédtől.
2012. október 31. 13:02
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline |
Azért,azt még remélem,hogy még nagyon messze lesz a 10 éves szünet
2012. október 31. 13:03
Dolly-Lolly |
Egyébként Directioner fever nem akarok még tovább vitázni, de a profilodon sehol sem említed meg hogy a Direction vagy bármelyik fiú tehetséges lenne, csak annyit hogy cukik, kedvesek, viccesek, stb... Azért ezzel is minősítetted magad valamilyen formában;) -többet nem fogok belekötni-
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.