Ha abbahagynák, az lenne életem egyik legszebb napja! De hát... gagyi pletyka az egész, sajnos. Aki meg itt akar meghalni, a cikket olvasva, annak üzenném, hogy ha le is állnának a kornyikálással, attól a cédéiket még nem szedik össze a rajongóktól!
És akit zavarnak a negatív (értsd: nem elvakultan rajongó) vélemények, annak van kitalálva a rajongói oldal. De a starity nem az!
Tízéves szünetet tart a One Direction?
2012. október 31. 13:14
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Blade Dancer az engem nagyon nem érdekel hogy mit csinálnál velem, csak elmondtam a véleményem és ha nem tetszik az ízlésem akkor nem....Én ilyen vagyok és kész
2012. október 31. 13:22
bettinakovacs56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 176534 offline |
Directioner fever egyet értek veled! És nem csak a 12-13 évesek szeretik a 1D-t. Én már 16 vagyok és kedveles őket...sőt.... Meg van egy ismerősöm és 18 éves és ő is imádja őket szóval...
Pedig régebben nem szerettem a 1D-t de most egyre jobban bejönnek nekem! És nem szeretném hogy abbahagyják a zenélést mert még meg akarom ismerni őket!
Pedig régebben nem szerettem a 1D-t de most egyre jobban bejönnek nekem! És nem szeretném hogy abbahagyják a zenélést mert még meg akarom ismerni őket!
2012. október 31. 13:24
Directioner fever - teljesen igazad van Blade Dancer - te meg menj és pofozgasd a gyerekeidet :*
2012. október 31. 13:26
Idézet (Directioner fever @ 2012.10.31. 13:14)
Blade Dancer az engem nagyon nem érdekel hogy mit csinálnál velem, csak elmondtam a véleményem és ha nem tetszik az ízlésem akkor nem..Én ilyen vagyok és kész
Tévedésbe ne ess. Nem veled tenném. Engem nem érdekel, hogy te milyen vagy, te fogod megbánni majd, hogy ilyen neveletlen és bunkó vagy. Nem is az a baj, hogy leírtad, hanem az, hogy milyen alpári módon. Nem hiszem el, van olyan mai fiatal, akit megneveltek és nem így viselkedik? Értem én, hogy a neten mindent szabad, de egyszerűen szégyen! Te nem szégyelled magad? Lány létedre így viselkedni? Jesszus isten!
2012. október 31. 13:31
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Blade Dancer hát manapság már az összes 12-15 éves gyerek ilyen ha nem vetted volna észre...
xDirectioner hát ez jó volt Ha hallottad volna mekkorát nevettem a kommenteden Adom a véleményed <3
xDirectioner hát ez jó volt Ha hallottad volna mekkorát nevettem a kommenteden Adom a véleményed <3
2012. október 31. 13:35
FantasyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.02. Hozzászólás: 43 Csatolások: 50 Azonosító: 187039 offline |
Ne is haragudj kedves Courtneyy, de szerintem ebből egy betű sem igaz! Akkor kiírta volna twitterre vagy közölték volna! Én akkor fogom csak elhinni , ha majd kiírják twitterre!
2012. október 31. 13:35
Idézet (Directioner fever @ 2012.10.31. 13:31)
Blade Dancer hát manapság már az összes 12-15 éves gyerek ilyen ha nem vetted volna észre...
Nem kicsi szívem én nem 12 és 15 éves gyerekek közt élek és foglalkozok. Legyél büszke rá. Mint a többi korodbeli (tisztelet a kivételnek). Hihetetlen, hogy hova süllyed a világ.
xDirectioner, még nincs kit "pofozgatnom", de a velem egykorúak és fiatalabbak, akiket vertek a szüleik (persze csak okkal és egy-két pofon erejéig) normális emberré lettek, persze kivételek ott is voltak.
2012. október 31. 13:39
Blade Dancer - ja MÉG ! Szegény gyerek Szerintem ha szeretik a gyerekeiket akkor nem pofozák Hogy azok normálisak lettek ? Akkor te nem kaptál pofont azt látom :**
2012. október 31. 13:39
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Idézet (Directioner fever @ 2012.10.31. 13:31)
Elég baj lenne, ha az összes 12-15 éves ilyen lenne... Szerencsére vannak még olyanok, akik tudják mi az a tisztelet.
2012. október 31. 13:41
Blade Dancer elolvasgattam a véleményedet a fiúkról... Most nemazért de szerintem te rondákat mondasz róluk és nem csak én beszélek csúnyán! Már ne is haragudjál de miért lennének már gyerekesek? Az a baj hogy te a külsőjük alapján ítélkezel. Miért néznének már ki gyerekesen? Szerinted ők tehetnek róla hogy ilyen arccal születtek? NEM!!
De én nem állok le veled veszekedni mert más dolgom is van
De én nem állok le veled veszekedni mert más dolgom is van
2012. október 31. 13:44
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (Blade Dancer @ 2012.10.31. 13:35)
Nem kicsi szívem én nem 12 és 15 éves gyerekek közt élek és foglalkozok. Legyél büszke rá. Mint a többi korodbeli (tisztelet a kivételnek). Hihetetlen, hogy hova süllyed a világ.
xDirectioner, még nincs kit "pofozgatnom", de a velem egykorúak és fiatalabbak, akiket vertek a szüleik (persze csak okkal és egy-két pofon erejéig) normális emberré lettek, persze kivételek ott is voltak.
Oké nem nagyon akartam beleszólni, de most már tényleg úgy érzem, muszáj...
Először is Blade Dancer igazad van... Egyáltalán nem értem azokat, akik azt gondolják, hogy csak azért mert ilyen stílusban beszélnek menőbbek lesznek, vagy azt gondolják úgy nagyobb súlya van a szavuknak... Directioner fever értem én, fáj, hogy a One Directiont szidják, akik, a nevedből is ítélve, nagyon nagy kedvenceid, de ezzel a stílussal az égvilágágon semmire sem mész, csak azt éred el vele, hogy azok, akik nem szeretik a One Direction-t ezentúl még inkább azt fogják gondolni, hogy csak a One Direction-t szeretik csak nagypofájú kis csajok, és csak egy újabb megerősítést kapnak afelől, hogy ezekkel a kis csajokkal nem is érdemes foglalkozni...
A másik meg, hogy azért szeretném hozzátenni Blade Dancer, hogy a 1D fanok közül sem mindenki csak egy elvakult 13 éves kis csaj...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.