Tízéves szünetet tart a One Direction?
2012. október 31. 13:45
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Mostanában tuti nem lesz feloszlás, mert nagyon megy nekik a szekér. Ha meg félreállnak egy időre, annak oka lesz, de nem hinném, hogy még pár évig kell erre számítanunk
2012. október 31. 13:48
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (Directioner fever @ 2012.10.31. 13:41)
Blade Dancer elolvasgattam a véleményedet a fiúkról... Most nemazért de szerintem te rondákat mondasz róluk és nem csak én beszélek csúnyán! Már ne is haragudjál de miért lennének már gyerekesek? Az a baj hogy te a külsőjük alapján ítélkezel. Miért néznének már ki gyerekesen? Szerinted ők tehetnek róla hogy ilyen arccal születtek? NEM!!
De én nem állok le veled veszekedni mert más dolgom is van
De én nem állok le veled veszekedni mert más dolgom is van
Na igen... én is megnéztem azokat az ominózus véleményeket, és hát igen... volt egy-két megszólalás, ami már elmegy sértésként.
Mindegy a lényeg annyi, hogy szerintem, még ha sztárokat, akiket nem szeretünk, bizonyos határokon belül persze, leszóljuk még belefér... De azt tényleg nem fogom fel, hogy EGYMÁSSAL miért beszéltek így? Csak felhúzzátok magatokat és a másikat... Mi más jó sül még ki a dologból?
2 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer,
MadHatter
2012. október 31. 13:54
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Beckie igazad van. Talán lehet hogy tényleg túlléptem a célon csak nagyon felhúztam magam és tudnotok kell ha felhúzom magam akkor általában az történik hogy búnyán beszélek/írok. Mérgetekből biztos ti is írtatok/mondtatok csúnyát.
2012. október 31. 14:01
Már vagy 10 percre röhögök a kommenteken,komolyan ez szánalmas amit egyes rajongók itt művelnek. "Öngyilkos leszek" és hasonló kijelentések. Aki ilyen hülye hogy ezt mondja/képes lenne rá,meg is érdemelné hogy az legyen,de videóra azért vegye fel hogy röhögjünk. Ilyen szavakkal ne dobálózzatok,mert aki öngyilkos lesz,nem csak egy ócska kis fiúbanda miatt teszi...Lesznek még nagyobb problémáitok is az életben,nem kell megijedni ! Én csak ezen akadtam fent igazából.
Egyetértek Beylával,Siistrával,Dolly-Lollyval és a többiekkel.
Miért vagyunk szánalmasak ? Mert nem vagyunk belezúgva az 5 cicafiú közül valamelyikbe,és látjuk az igazságot,miszerint nem több a bagázs egy popbandánál ? Omg. Vegyétek le a szemellenzőt.
A cikkhez: Ők sosem lesznek olyan sikeresek mint a Take That,hiába próbálkoznak és tepernek. Nyugodtan tartsanak 10 éves szünetet,10 év múlva már máshogy fognak kinézni,és mindannyian tudjuk miért szeretik őket a rajongóik.
Egyetértek Beylával,Siistrával,Dolly-Lollyval és a többiekkel.
Miért vagyunk szánalmasak ? Mert nem vagyunk belezúgva az 5 cicafiú közül valamelyikbe,és látjuk az igazságot,miszerint nem több a bagázs egy popbandánál ? Omg. Vegyétek le a szemellenzőt.
A cikkhez: Ők sosem lesznek olyan sikeresek mint a Take That,hiába próbálkoznak és tepernek. Nyugodtan tartsanak 10 éves szünetet,10 év múlva már máshogy fognak kinézni,és mindannyian tudjuk miért szeretik őket a rajongóik.
2012. október 31. 14:07
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline |
grrrrr senki nem hagy abba semmit,vagy verés lesz!
nem tom őket elképzelni öregebben...és nem is akarom:/ szentem meg a take that béna.viszont azt se mondom h a vándí 10év múlva ugyanilyen sikeres lenne..
nem tom őket elképzelni öregebben...és nem is akarom:/ szentem meg a take that béna.viszont azt se mondom h a vándí 10év múlva ugyanilyen sikeres lenne..
2012. október 31. 14:09
bettinakovacs56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 176534 offline |
Ez csak egy hülye pletyka! Nehogy elhigyjétek! Ebből a cikkből egy szó sem igaz! A 1D egy összetartó csapat és remélem nem veszik fel a take that (vagy micsoda) példáját A 1D-nek több millió rajongója van és nem hinném hogy ott akarnák hagyni őket!
1D
1D
2012. október 31. 14:23
Idézet (Beckie @ 2012.10.31. 13:48)
Na igen... én is megnéztem azokat az ominózus véleményeket, és hát igen... volt egy-két megszólalás, ami már elmegy sértésként.
Mindegy a lényeg annyi, hogy szerintem, még ha sztárokat, akiket nem szeretünk, bizonyos határokon belül persze, leszóljuk még belefér... De azt tényleg nem fogom fel, hogy EGYMÁSSAL miért beszéltek így? Csak felhúzzátok magatokat és a másikat... Mi más jó sül még ki a dologból?
Előfordulhat, hogy egy sértésnek megfelelő kifejezést írok, de ha így is van, jobbára próbálom azt a jó ízlés határain belül tartani. Egy értelme van, vagy lenne, az hogy felfogja ő és mások, hogy bárki írhat ide, az oldal szabályainak megfelelőlen bármit, hogy viselkedjen egyrészt lányhoz, másrészt normális emberhez méltóan, de látom, hogy ezek közül egyik sem sikerült. Befejeztem, nem töröm magam tovább. Majd talán az élet normális emberré formázza. És még hozzá tenném, egyik hozzászólásomban megemlítettem, hogy nem csak tinik szeretik őket, tisztelet a kivételnek és, hogy nem minden rajongójuk ilyen alpári stílusban szólja le a negatív véleményt írókat.
2012. október 31. 14:28
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline |
az összes 12-15 éves gyerek directioner???
kikérem magamnak! képzeld, vannak még normális emberek, akik nem csorgatják a nyálukat ilyen kis sz*r bandákra! már bocs.
amúgy remélem, hogy feloszlanak, mert akkor az összes elvakult rajongó visszahúzódik egy kicsit, és nem szivecskéznek össze mindent a drága kis 1D-jükkel.
bár nem valószínű, hogy ez megtörténik, mert most éppen nagyon népszerűek.
ennyi!
kikérem magamnak! képzeld, vannak még normális emberek, akik nem csorgatják a nyálukat ilyen kis sz*r bandákra! már bocs.
amúgy remélem, hogy feloszlanak, mert akkor az összes elvakult rajongó visszahúzódik egy kicsit, és nem szivecskéznek össze mindent a drága kis 1D-jükkel.
bár nem valószínű, hogy ez megtörténik, mert most éppen nagyon népszerűek.
ennyi!
2012. október 31. 14:39
kanyoszabrinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 161 Csatolások: 52 Azonosító: 145825 offline |
neeee. :'( ♥ nem akarom. :'( ♥
2012. október 31. 14:47
Naffyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 161067 offline |
leyla113, én 13 vagyok, de nem directioner.
Ok, tényleg jól énekelnek, sajnálnám, ha abbahagynák, de nyugi mindenki: nagyon sokat kereshetnek, és nem hiszem, hogy bárki nemet mondana milliókra (milliárdokra? o.O ), főleg ha ilyen lelkes rajongótábora lenne!
Ok, tényleg jól énekelnek, sajnálnám, ha abbahagynák, de nyugi mindenki: nagyon sokat kereshetnek, és nem hiszem, hogy bárki nemet mondana milliókra (milliárdokra? o.O ), főleg ha ilyen lelkes rajongótábora lenne!
2012. október 31. 14:49
Engem hidegen, hagy mert hányok tőlük kis nyálgépek .Na ennyit róluk
2012. október 31. 14:51
Idézet (Directioner fever @ 2012.10.31. 13:54)
Beckie igazad van. Talán lehet hogy tényleg túlléptem a célon csak nagyon felhúztam magam és tudnotok kell ha felhúzom magam akkor általában az történik hogy búnyán beszélek/írok. Mérgetekből biztos ti is írtatok/mondtatok csúnyát.
Jaj, csajszi. Mondok én neked valamit: oké, hogy most foggal-körömmel véded a fiúkat, de hidd el, hogy ennek semmi behatása nem lesz az életedre. Később majd MAGADÉRT kell kiállnod olyan helyzetekben, ami fontos lesz az életedben, tanulás, munka, párkapcsolat terén. Amikor ilyen jellegű problémákkal kell majd harcolnod, hidd el, hogy nem fog érdekelni, hogy Sün Béla szerint az 1D béna.
2012. október 31. 14:57
BGreta16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 503 Csatolások: 1 Azonosító: 126140 offline |
Na jó.. mondok valamit. vagyis írok. Jogos, a Take That hosszú szünetet tartott, de azután, hogy valóban sikeresek lettek, és nem csak a 10-15 éves kislányok bálványozták őket.
Még zenélhet az One Direction, nem fog sokáig tartani a karrierjük.. ( személy szerint ezért nem értettem miért hagyták ott az iskolát, mert alapjába véve nincs rossz eszük.. miután megunják őket mit csinálnak magukkal?)
Még zenélhet az One Direction, nem fog sokáig tartani a karrierjük.. ( személy szerint ezért nem értettem miért hagyták ott az iskolát, mert alapjába véve nincs rossz eszük.. miután megunják őket mit csinálnak magukkal?)
2012. október 31. 15:19
Annyira bírom hogy itt mindenki aki nem Directioner tudja hogy nem fognak sokáig egy banda lenni ! Jó tudni hogy vannak ilyen emberek is ..
2012. október 31. 15:36
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline |
Jó tessék! Most mindenki okoskodhat, hogy tudtátok hogy nem lesz hosszú idejű banda meg stb.... Persze ti csak azért beszéltek ellene, mert nem szeretitek őket! Egyébként meg remélem nem fognak feloszlani mert imádom őket, és nem vagyok egyedül. Csodálatos banda.♥
2012. október 31. 15:41
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline |
szerintem igazuk van a csúcson kell abbahagyni de abban biztos vagyok ,hogy nem most fogják
♥1D♥
♥1D♥
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.