Tízéves szünetet tart a One Direction?
2012. október 30. 18:35
PhopiVS angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 1281 Csatolások: 80 Azonosító: 172647 offline |
Ó Istenem !
Aki ezt elhiszi az nem igazán ismeri a One Direction-t. És őszintén sajnálom azokat a "directionereket" akik ezen nem veszik észre,hogy egy rémes pletyka az egész.És pont Naill "mondta",hogy feloszlanak??
Az ilyen pletykán már csak nevetni lehet.
Aki ezt elhiszi az nem igazán ismeri a One Direction-t. És őszintén sajnálom azokat a "directionereket" akik ezen nem veszik észre,hogy egy rémes pletyka az egész.És pont Naill "mondta",hogy feloszlanak??
Az ilyen pletykán már csak nevetni lehet.
2012. október 30. 18:35
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline |
Bírom a srácokat de szerintem ők azért nem tette még le annyit az asztalra,hogy utána csak lazán vissza térhessenek...szerintem már az első évben ellenének felejtve nem,hogy tíz év után...Itt van rá példának a Jonasbrothers.
2012. október 30. 18:36
Nelli001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 182034 offline |
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:'( én meghalok, ha szünetelnek vagy feloszlanak vagy micsinálnak :'( de ha ez is lesz:'( én örökkön-örökké directionr maradok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:'( én meghalok, ha szünetelnek vagy feloszlanak vagy micsinálnak :'( de ha ez is lesz:'( én örökkön-örökké directionr maradok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ameddig élvezik amit csinálnak addig ne tegyenek ilyen kijenetéseket (ha vaoban tettek)mert sok rajongo az ereit fogja vágni XD Ha majd úgy érzik szunetre van szukséguk akk is számíthatnak rám:)
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Ne!!! Istenem! Remélem hogy csak vicc!
2012. október 30. 18:39
Micsoda indok! "Oszoljunk emberek, mert mások is ezt csinálják!" Majmolós barmok.
8 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Siistra,
Blade Dancer,
Black Hearth2,
melasz12,
FüMá,
Misao,
Porcicca
2012. október 30. 18:43
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Ha ez igaz akkor én örök depresszióba fogok esni Komolyan....
De szerintem ez csak pletyka de akkor is...
De szerintem ez csak pletyka de akkor is...
2012. október 30. 18:44
juditkaangeloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 184602 offline |
ne!ne! ugye ez nem igaz!!?
2012. október 30. 18:46
Hanililozaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.05. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 185531 offline |
Kiestek a szemgolyóim, most megyek, és megkeresem őket!!!!!
2012. október 30. 18:47
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline |
nemnemnemnemnem._. ez nemigaz._.♥
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.