Tízéves szünetet tart a One Direction?
2012. október 31. 15:47
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline |
Idézet (Beyla @ 2012.10.31. 10:27)
Ú, wazze, nem értetted az iróniát, hogy direkt írtam úgy le?XD Képzeld, egy középfokú angol nyelvvizsgával csak tudom, hogy hogyan kell leírni angolul, azt, hogy "egy irány", milyen kis fantáziadús, kreatív bandanév, komolyan. IQ-m alacsony? Hmmm... nem tudtam róla, de képzelhetem, hogy mennyi lehet a te IQ-d, ha az enyém alacsony. Mérhető egyáltalán? Igaz, én is voltam oda egy fiú bandáért, a Blueért még kisebb koromban, csak annyi volt a különbség, hogy ők tudtak zenét csinálni, minőségi popot játszottak, és soha nem süllyedtem le arra a primitív papucsállatka szintre, mint amin ti vegetáltok. Látom te is azon ovisok egyike van, akinek fingja sincs a Thake Thatről. Hallgasd meg őket talán, biztos, hogy megannyi számukat ismered anélkül, hogy tudnád, "Jééé, ezt ők éneklik?". Tudod maradandót alkottak, ez a négy ugrubugri kisfiúcska, meg el fog tűnni a süllyesztőbe. Úgy kell nekik. Tévhitekben pedig ne élj!XD Mindenki azt hallgat és azt istenít amit csak akar, engem speciel hidegen hagy.XD De amikor azzal a f*sza kis 12-13 évetekkel elkezditek oltani és osztani a nálad idősebbeket, ne haragudj, ez nonszensz.XD Újabb generáció - gondolom anyuci és apuci otthon az egyik dájreksönert sem tanította meg arra, hogy az idősebbeket tisztelni kell. Egyébként meg nem mindegy a kor? Találkoztam ostoba 30 éves fazonnal is, de 12 évessel is, aki érettebben gondolkodott, mint én.
Mindegy, én jókat mulatok a hisztériáitokon, és a legjobb az, hogy nem jöttök rá arra, hogy mennyire nevetségesek vagytok. Szóval hajrá!XD
Mindegy, én jókat mulatok a hisztériáitokon, és a legjobb az, hogy nem jöttök rá arra, hogy mennyire nevetségesek vagytok. Szóval hajrá!XD
Csodálom a hozzászólásod, jobban meg se lehetett volna fogalmazni. Végre valaki megmondta, mi is van.
2012. október 31. 15:47
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline |
xDirectioner - bármennyire is azt hiszed, hogy a nevem egy olyan személyt jelöl, aki tényleg én vagyok, tévedned kell, emellett azért írok ide, mert itt tudtommal szabadon lehet véleményt írni, legyen az jó, vagy rossz, egészen addig, ameddig az kultúrált. de nem értem, hogy a 12 éveddel milyen alapon küldesz engem el melegebb éghajlatra. az ilyenektől, mint te, a hideg futkos a hátamon.
végülis többet ide nem akartam írni, mint az első hozzászólásommal, de néhány ember felettébb érdekes világnézettel rendelkezik, köszönöm nektek, hogy röhöghettem azon, hogy mennyire félresikerült társadalomban élünk! ( mély tiszteletem persze a normálisan látó embereknek )
végülis többet ide nem akartam írni, mint az első hozzászólásommal, de néhány ember felettébb érdekes világnézettel rendelkezik, köszönöm nektek, hogy röhöghettem azon, hogy mennyire félresikerült társadalomban élünk! ( mély tiszteletem persze a normálisan látó embereknek )
2012. október 31. 15:48
Egyébként csak annyival tudtok jönni hogy a 10 évesek nyávognak.. Ennyire szánalmasságot már nem lehet sehol se látni, nagyon örülhedtek de nem fognak semmiféle 'szünetett' tartani.
Aki dierectioner vagy valamennyire szereti azt tudja hogy a fiúk még eszük ágába se mondana ilyet, főleg NIALL? hát bassz*us komolyan.. mi van pár embernek az agya helyén? x)
Aki dierectioner vagy valamennyire szereti azt tudja hogy a fiúk még eszük ágába se mondana ilyet, főleg NIALL? hát bassz*us komolyan.. mi van pár embernek az agya helyén? x)
2012. október 31. 15:55
1.: Kamu, eszük ágában sincs szünetet tartani, kitaláció. 2.: akinek nem tetszik: NEM KELL IDE ÍRNI!!! Igen, vannak 12-15 éves Directionerek, akik NEM csak az arcukért szeretik a fiúkat, hanem a zenéjüket.
Azt sem vágom, miért kell így gyűlölni ezt az 5 fiút? Jó, szólásszabadség van, de ez akkor is néhányunknak rosszul esik, ha ezt írod: "fujj b+, ezt a nyálgépet nem akarom hallgatni, b*zi az összees!!" Az neked hogy esne, ha mi ilyet írnánk a kedvenceidről?
Lehet vitatkozni, én leírom az érzéseimet. NEM akarok vitába bonyolódni, ez az én véleményem.
Azt sem vágom, miért kell így gyűlölni ezt az 5 fiút? Jó, szólásszabadség van, de ez akkor is néhányunknak rosszul esik, ha ezt írod: "fujj b+, ezt a nyálgépet nem akarom hallgatni, b*zi az összees!!" Az neked hogy esne, ha mi ilyet írnánk a kedvenceidről?
Lehet vitatkozni, én leírom az érzéseimet. NEM akarok vitába bonyolódni, ez az én véleményem.
2012. október 31. 15:58
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline |
Idézet (LBDKH88 @ 2012.10.30. 19:37)
Nem igazán bánnám ha tíz évig nem hallanák róluk
Én se bánnám, de (ez csak most ötlött az eszembe), ha abbahagyják, nem jelenti azt, hogy nem is hallunk róluk.
2012. október 31. 17:25
Sajnálnám,ha feloszlanának,mert szeretem a srácokat
2012. október 31. 17:34
Idézet (Directioner fever @ 2012.10.31. 12:48)
Én csak azt nem értem hogy itt írogatják az utálók hogy "tök tehetségtelenek, szar a zenéjük stb..." Mert ti biztos jobban énekeltek náluk most nemazért Majd akkor csesztessétek őket mikor ti értek el annyit az életben mint ők!
höhö, erre csak annyit tudok mondani,hogy ami nem megy azt nem kéne erőltetni
Sunnygirl: Szerinted azoknak akik talán másokat szeretnek,hogy esik mikor egy két borsóagyú bepofátlankodik egy cikkhez és ír egy olyat,hogy "ezki?!" kb Úgy mint nektek az,hogy mi ide írunk Bár szerintem kevésbé kaptok pofátlan megjegyzéseket, mint mi amikor észt próbáltok osztani :|
2012. október 31. 17:44
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 655 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline |
MI??? o.O Sztem ez nem igaz
2012. október 31. 17:50
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline |
hét remélem ebből semmi nem igaz
2012. október 31. 18:03
Rockgirl99új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.09.10. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 185812 offline |
nemááááár!olyan rossz lenne.. amúgy olvastam komikat,és basszus minek ír ide valaki,aki nem szereti őket?tele vagyok ezzel,mert komolyan,ez a directionereknek rosszul esik,és persze az ilyeneknek hogy esne,ha mindenki fikázná a ő kedvenceiket...hát rosszul.én se írok olyanokról,akiket nem szeretek...ezekbe a bunkóságon kívül más nem szorult az biztos.amm meg minek olvas róluk,ha nem bírja őket??hát,szomorú,hogy ilyenek is vannak. hova süllyedünk már....://
2012. október 31. 18:04
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
zombeeStar: Értem én, hogy nem bírod a nyálas fiúbandákat, meg a tini poppot mert te olyan "kemény rocker" vagy, de azért na... Igenis mindegyik tag nagyon jól énekel attól függetlenül, hogy utálod azt a fajta zenét amit csinálnak, szal ne hazudjunk már olyanokat, hogy tehetségtelenek. =D Ennyiből nekem meg a rock nem zene, hanem zaj... (egy-két kivétellel)
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.