Idézet (Candy_attack @ 2012.11.01. 09:43)
ZitaTwilight:
Mondtam, hogy van egy-két kivétel (bár az AC/DC, Guns N' Roses, meg a KISS nekem pont a zaj kategóriába tartozik =D). Rockból csak az olyat szeretem, ahol az énekes énekel, nem pedig üvöltözik a mikrofonba. =) Pl.: Evanescence, vagy a Queen. Inkább hallgatom a poppos "nyavíkolást" - ahogy te fogalmazol - mert legalább egyben marad a dobhártyám... ^^
Mondtam, hogy van egy-két kivétel (bár az AC/DC, Guns N' Roses, meg a KISS nekem pont a zaj kategóriába tartozik =D). Rockból csak az olyat szeretem, ahol az énekes énekel, nem pedig üvöltözik a mikrofonba. =) Pl.: Evanescence, vagy a Queen. Inkább hallgatom a poppos "nyavíkolást" - ahogy te fogalmazol - mert legalább egyben marad a dobhártyám... ^^
Pl. ettől miért nem marad egyben a dobhártyád?
Az üvöltős kategória inkább metál mintsem rock.
Igazából nekem mindegy hogy ki mit hallgat, mert téged sem ismerlek és nem tudom eldönteni hogy milyen vagy. Attól még hogy őket hallgatod, lehetsz jó fej is, nem azt mondom. Csak a rock teljesen más műfaj mint a pop, és egyáltalán nem tartozik egy kategóriába. A nyavíkolást meg nem feltétlenül az 1D-re értettem. Persze ez csak az én véleményem... Nincs bajom a Directionerekkel amíg azok normálisak és nem szólják le a másik műfajt kedvelőket. De amit itt egyesek csinálnak, az már kezd túlmenni a szánalmason is... (ezt megint nem rád értettem)