Tízéves szünetet tart a One Direction?
2012. november 02. 18:44
Idézet (Bianka21 @ 2012.11.02. 17:51)
Remélem nem fognak szünetet tartani akkor mindenki meg fog rájuk haragudni! (aki szeretei őket)
igazad van.
2012. november 02. 19:26
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline |
Idézet (Fanna9 @ 2012.10.30. 20:07)
Ugye ez valami vicc??Úristen beel se merek gondolni,hogy mi lesz,ha mégis feloszlanak...ez tuti pletyka...de aki ilyet mer terjeszteni...az szégyellje el magát,hogy ilyet mer kitalálni!Talán ez vicces???Mert szerintem nem az.
És amúgy is,tényleg,ha nem tetszik,akkor ne szólj hozzá!
És amúgy is,tényleg,ha nem tetszik,akkor ne szólj hozzá!
haha szivtad kiscsaj
2012. november 02. 20:14
szegények már nem mondthatnak semmit sem anélkül, hogy egyből világmegváltó következtetéseket vonjanak le belőlük :DDD
2012. november 02. 21:34
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Emberek, komolyan mondom, kész öröm visszaolvasni a kommenteket, meg a harcokat utálók és imádók között.
Most komolyan, nem unalmas már? Nekem sem a szívem csücskei, frászt kapok tőlük, régebben én is írtam utáló kommenteket... Mindegy, nem ez a lényeg. Egyszerűen nem értem azokat, akik olyanokat írnak, hogy "depressziós leszek". Komolyan, egy fiúbanda miatt? Oké, tuti nem gondolták komolyan, de ilyenekkel nem kéne viccelődni...
Amúgy a cikkhez hozzászólva: tuti kacsa. Ők maguk is tisztában vannak vele, hogy ha most, vagy bármikor abbahagyják, tíz év múlva a kutya sem lesz kíváncsi rájuk...
Most komolyan, nem unalmas már? Nekem sem a szívem csücskei, frászt kapok tőlük, régebben én is írtam utáló kommenteket... Mindegy, nem ez a lényeg. Egyszerűen nem értem azokat, akik olyanokat írnak, hogy "depressziós leszek". Komolyan, egy fiúbanda miatt? Oké, tuti nem gondolták komolyan, de ilyenekkel nem kéne viccelődni...
Amúgy a cikkhez hozzászólva: tuti kacsa. Ők maguk is tisztában vannak vele, hogy ha most, vagy bármikor abbahagyják, tíz év múlva a kutya sem lesz kíváncsi rájuk...
2012. november 03. 08:44
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
jól van így is nem akarok megint hasonlítgatni (de télleg) de a Beatles se úgy lett világhírű hogy egyszercsak feloszlott hanem kőkemény munkával és jobb lenne hogy ha a srácok is ezt az utat választanák
2012. november 03. 10:36
ZsófiaDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 186671 offline |
El ne higgyetek már ilyeneket! Ez hazugság!!!
Nem fognak feloszlani ! nyugalom..
Nem fognak feloszlani ! nyugalom..
2012. november 03. 14:35
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Szerintem ha ugyanazt tennék egyszer a jövőben, mint anno a Take That, hogy feloszlanak, aztán jó pár év múlva újból összeállnak, az emberek nem ugyanúgy fogadnák a hírt, mint az előbb említett banda eseténél.
A mai, sok-sok rajongó addigra (többféle értelemben is) felnőne, és nem igazán érdekelné már a dolog. Az utálkozók továbbra sem szeretnék őket, maximum új rajongókat kaphatnának csak.
Szegény csávókák arra számítanak, hogy ha enyhülni kezd az érdeklődés irántuk, és emiatt feloszlanak, s később visszatérnek, minden volt rajongójuk annyira fogja szeretni őket, mint amikor először összeálltak.
A mai, sok-sok rajongó addigra (többféle értelemben is) felnőne, és nem igazán érdekelné már a dolog. Az utálkozók továbbra sem szeretnék őket, maximum új rajongókat kaphatnának csak.
Szegény csávókák arra számítanak, hogy ha enyhülni kezd az érdeklődés irántuk, és emiatt feloszlanak, s később visszatérnek, minden volt rajongójuk annyira fogja szeretni őket, mint amikor először összeálltak.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.