Semmi bajom a Directionerekkel, Lora-girl - nek szólok, ha ezt olvassa!
Nekem muszáj a cikkhez hozzászólnom:
1. Honnan tudják, hogy 10 év múlva is ennyire érdekeltek lesznek? Erre nincs garancia!
2. Én örülnék ha eltűnnének, mert már képtelen vagyok kibírni, hogy mindenhol az ő "zenéjüket" (erős idézőjelek között!!!) hallom! Pl: Sulirádió, osztálytársak, csengőhangok stb.
Szóval.....nagyon elvannak bízva, hogy 10 év múlva is érdekeltek lesznek. Remélem nem.....
Tízéves szünetet tart a One Direction?
2012. október 30. 19:30
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline |
És _ToTo_-nak igaza van! MILYEN CSÚCS? Egy csomó tucatosodó tini rajongása, akik befolyásolhatóak, mert nem tudják hogy mit akarnak (TISZTELET A KIVÉTELNEK MINT MINDIG!!!)? Oh öcsém...
1 felhasználónak tetszik:
FüMá
2012. október 30. 19:33
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline |
nemértem lehet hogy szeretik a take thatet de attól mnég ennyyire nem kell őket majmolni hogy azért ők is felbomlanak! ez hülyeség és ettől csak szánalmasak lessznek! jó hogy nem mennek ugyanakkor wcre mikor ők is...! most komoyan:D
2012. október 30. 19:34
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Mindenki aki most negatív kritikát írt bizonyára nagyon menőnek gondolja magát. Pedig nem az. Hányszor kell még elmondani/megkérni az itt jelenlévőket hogy ha valami nem érdekel vagy az adott személyt nem szereti ne olvassa el a cikket és ne rontsa meg a hangulatot. Lehet hogy hozzá lehet szólni de az nem azt jelenti hogy muszáj is... Ha nem tudsz jót mondani akkor rosszat se mondj/írj! Amúgy a banda feloszlását bármennyire is szeretnék egyesek nem következik majd be... Nagyon szeretik az emberek őket nagyon sikeresek de még konrántsem érték el a csúcsot... Szerintem ez egy pletyka hogy abbahagynák 10 évre ami biztos hogy kijön az új album! Másokat pedig nem kére riogatni kétes cikkekkel...
2012. október 30. 19:35
RebekaPrewúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 182626 offline |
Remélem nem teszik meg, föleg nem most... ha meg igen akk siessenek vissza D
2012. október 30. 19:39
Kacsacsimpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 179835 offline |
Először is:kesty adom
Másodszor: ne! ne! ne! ha rajtam múlik akkor nem engedem hogy elmenjenek!! Ha meg mégis szünetelnének...Nem nem fognak nem engedeeeem!!!!D
Másodszor: ne! ne! ne! ha rajtam múlik akkor nem engedem hogy elmenjenek!! Ha meg mégis szünetelnének...Nem nem fognak nem engedeeeem!!!!D
2012. október 30. 19:41
Már épp ideje lenne. Már eddig is túl sok melegséget csempésztek a mindennapjainkba.
2 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer,
Porcicca
2012. október 30. 19:43
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline |
meg ölném őket ha megmernék :/
2012. október 30. 19:43
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Az egy dolog, hogy a Take That is 10 évre visszavonult, de ők 6 év zenélés után döntöttek így...Ezek meg alig vannak egy éve a rivaldafényben, aztán már vissza is vonulnak.
2012. október 30. 19:45
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
ezek is csak egyet nyilatkoztak, mert nincs miről beszéljenek, most minden rajongójuk ki lesz akadva és szerintem pont ezt akarták elérni, hogy legyen miről írjanak az újságok
2012. október 30. 19:45
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
én nem tudom mi lesz velük,de ezzel csak egy csomó rajongójuk szívét törnék össze,ráadásul nagyon jók együtt,és én remélem,hogy nem fognak.Nem vagyok Directioner de attól még nagyon kedvelem a bandát.és kesty-nek és is igazat adok,ha nem szeretsz valamit ne ugass bele.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.