Halálos fenyegetéseket kap az All Time Low frontembere
2012. november 03. 16:08
Ez de szánalmas ... Először is én mindkét bandát imádom.De ne essünk már tulzásba. Először is mit érdekli őt más kislemeze? Nem értem ezt az egészet,tudta jól,hogy az 1D-nek sokkal több rajongója van mint nekik és sztem azt is tudta,hogy baj lesz.Ő csinálta magának a bajt -.-.De a directonerek meg már őrült fanatikusok lettek... És már nem is az 1D javát nézik..képzelem most milyen gáz lethet nekik :/ Szegény 1D :'(
2012. november 03. 16:24
LadyOrsyRockúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 172463 offline |
Ez már túlzás.Túl sok a túlzásba eső directioner és ez baj.Annyiban viszont Alex is hibás,hogy még az égő tűzre még rakja a benzint.Saját magát vitte bajba,de a fanok pedig lenyugodhatnának. -.-"
2012. november 03. 18:23
Idézet (pinkgirl @ 2012.11.03. 14:37)
én k*ára egyet értek
ha én látom..én nem szólok be, de ha egy sima ember, aki nem ért el ennyit mint egy híresség akkor megteszem
Büszke vagyok rájuk
ha én látom..én nem szólok be, de ha egy sima ember, aki nem ért el ennyit mint egy híresség akkor megteszem
Büszke vagyok rájuk
Ezt a "sima ember, aki nem ért el annyit mint egy híresség" nagyon remélem, hogy nem Alex-re értetted. Ha mégis, akkor ajánlanék egy olyat, hogy Google kereső és keress rá Alex-re. Ha nem rá gondoltál és én vagyok a hülye -mert az is lehet-, akkor bocsánat.
2012. november 03. 20:27
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline |
Idézet (pinkgirl @ 2012.11.03. 14:37)
én k*ára egyet értek
Büszke vagyok rájuk
Büszke vagyok rájuk
Nem igazán értem, kire vagy büszke, de van egy sanda gyanúm, hogy azokat az 1D fanokat tiszteled meg ezzel, akik ezeket mondták Alexnek - és ha tévedek, előre is bocsánatot kérek. De most komolyan, büszke? Nem ért el annyit, mint egy híresség? Elég zavaros a mondatod, de nagyon remélem, ezt nem Alexre értetted, mert akkor közölnöm kell, szintén azokhoz tartozol, akiknek nem ártana utána nézni bárhol, ki is ez az ember. Mivel is értesz egyet? Azzal, amit kívánnak neki? Ha most kifejezném, amit ki akarok fejezni, azt hiszem az örökkévalóságig kitiltanának az oldalról, de remélem, ez által a mondat által elég szép kis kifejezés jött létre a kis fejedben.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. november 03. 20:57
Regica: Egyet értek. Ez már komolyan szánalmas.
2012. november 03. 21:01
noEmilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 181557 offline |
Szerintem ezúttal a Directionerek (én is az vagyok félreértés ne essék) egy kicsit messzire mentek.[Tisztelet a kivételnek]Én azt gondolom, hogy ízlések és pofonok.Mindenkinek más az ízlése és egy így van rendjén.De az, hogy valakinek a halálát kívánják az már durva.
2012. november 03. 21:20
Fenyegetés?!...SZÁNALOM..De az tény,hogy bár meglehet ennek a bandának a véleménye,a 'Fúj' szó az már kicsit sértő!
2012. november 03. 21:39
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline |
Idézet (Reif Esztii @ 2012.11.03. 21:20)
Fenyegetés?!...SZÁNALOM..De az tény,hogy bár meglehet ennek a bandának a véleménye,a 'Fúj' szó az már kicsit sértő!
De nem sértődött meg rajta senki. Ezt nem neked mondom, mert teljesen egyetértek abban, hogy szánalmas, amit csinálnak. De igazából akinek oka volt megsértődni, az a dal írója (úgy tudom, Ed Sheeran, de ne kövezzetek meg, ha nem így van). Mégsem tette, tudtom szerint. A rajongóknak semmi okuk nem volt rá, majd ha őket minősítik le, megsértődhetnek, de akkor sem elfogadott a halálos fenyegetés.
2012. november 04. 12:53
Boogiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 182925 offline |
Talán csak féltékenyek hogy a One Direction talán nagyobb rajongó tábborral rendelkezik mint ők? Nem tudom felfogni, de akárhogy is, van pár ember akikekel sajnos nem éri meg vitázni hisz úgyse vagytok közös nevezőn. pl: az egyik barátnőm szívből gyülöli az 1D-t én oda vagyok érte. Ő meg a TH-ért. Folyton elpőttem ocsárolja őket miközben én egy árva szót sem szoltam az ő által kedvenlt bandáról. Az emerek nincsenek egy hullámhosszon. És lássuk be, ha azon lennénk, midnenki ugyan azt szeretné , az ugy szar lenne! Visszatérve a cikkhez, A rajongók kicsit túlzásba vitték azt az egésszet... Most tényleg nem vállalnám fel hogy én is ölni tudnék a fiúkért. Mert Mitch meghalt, képesek megverni érte, mert hogy az ossze ''Directioner" ezt érdemli....
2012. november 04. 17:54
BelaRebekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 179694 offline |
Így járt de szegény meghalt v mi!! Nyugodjon békében
2012. november 07. 20:32
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Mindenkinek meg van a saját véleménye...!
2012. november 07. 21:09
bia 013visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 156811 offline |
Amúgy mi az hogy szégyellje magát aki írta? Biztos jó lemezt hallgatott ő? Mi olyan rossz a LWWY szövegében? Ha még azt modnaná hogy jajj mert mocskolnak benne embereket vagy valami nagyképű szövege van akkor oké. De azon kívül hogy ők normális szövegeket írnak nem nagyon hallani rosszat benne. Nem mondom hogy ölje meg magát vagy halljon meg mert azt még a legrosszabb ellenségemnek sem kívánom. De azért máskor ne osszon meg ilyen hülyeségeket. A 1D sem ír ki olyat h jajj de szar az All Time Love egyik számának a szövege dobja ki a kukába. Szerintem ő az aki elszégyellhetné magát.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.