Halálos fenyegetéseket kap az All Time Low frontembere
2012. október 31. 17:21
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Legalább ez az Alex Gaskarth megtanulta hogy ne kezdjen ki a 1D-vel mert akkor bajok lesznek xd
2012. október 31. 17:23
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Detta, Siistra egyetértek veletek. szólásszabadság jeeee:D:D
2012. október 31. 17:29
Miért mi lesz, kis rajongók, ha leszóljuk a zenéjüket? Mindenkit megöltök? ugyan már. Ilyen gyermeteg, vagy inkább kisegítős felfogást rég láttam már.
2012. október 31. 17:38
nessagirl95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 128344 offline |
Na jó, én bírom a One Directiont, de az tény, hogy Alex bandája sokkal többet tett le az asztalra, s ha az a sok kicsi p"csa ezzel tisztában lenne, akkor kétszer is meggondolnák azokat a szerencsétlen elvakult üzeneteket. Ha valaki vette a fáradságot és egyszer is belehallgatott az All Time Low egyik albumába, az megérti, hogy miért is tudnak ők kritizálni. Mert PROFIK...
2012. október 31. 17:39
wolflucaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 187082 offline |
én is directoner vagyok de ha valakinek öngyilkos volt a tesója akkor azért ezt nem mondom mert kicsit durva
amúgy bármi mást szívesen mondanék ennek a pasasnak:)
de ez azért egy kicsit erős volt szerintem, de ha nem halt volna meg így a tesója akkor nyugodtan
amúgy bármi mást szívesen mondanék ennek a pasasnak:)
de ez azért egy kicsit erős volt szerintem, de ha nem halt volna meg így a tesója akkor nyugodtan
2012. október 31. 17:40
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Azért kívánják a halálát, mert ki merte mondani a véleményét? Komolyan, annyira elegem van már a hozzájuk hasonló elvakult kis tinilánykákból. Igazán vissza vehetnének már magukból. Undorító, amit egyesek csinálnak. Az még elfogadható, hogy dühösek, mert mégis csak a kedvencükről van szó, na de egy ember halálát kívánni?? Szégyelljék el magukat, bár úgy sem fogják, sajnos.
biitRoxiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 171046 offline |
Úristen..
Imádom az 1D-t és azt írom amit gondolok..
Directionerek!!
Őszinte leszek:
B*sszátok meg .. Most ha így nézzük akkor nektek hogy esne ha az 1D beszólna a BTR-nek hogy "Nagyon szar a zenéd" erre a BTR rajongók azt válaszolnák hogy "Fogjátok be ti kis felkapott fiúbandácska akasszátok fel magatokat"
ez nektek hogy esne??
Imádom az 1D-t és azt írom amit gondolok..
Directionerek!!
Őszinte leszek:
B*sszátok meg .. Most ha így nézzük akkor nektek hogy esne ha az 1D beszólna a BTR-nek hogy "Nagyon szar a zenéd" erre a BTR rajongók azt válaszolnák hogy "Fogjátok be ti kis felkapott fiúbandácska akasszátok fel magatokat"
ez nektek hogy esne??
Kawarimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 100 Csatolások: 442 Azonosító: 174050 offline |
mrs.styles93: Azt hiszem van egy kis különbség aközött, ha valaki azt írja valaMIről, hogy nem tetszik, és hogy béna, vagy valaKI halálát kívánod. Megértem én, hogy nem egyezik a véleménye, de ő se azt írta, hogy öljék me magukat a one direction tagok, és ez a tisztelet szerintem kölcsönös, szerinted nem...
2012. október 31. 17:43
az ATL sokkal jobb , és igaza van , tényleg elég hanyag az albumuk , ez van , nem tudom mire veri magát a sok kis 10 éves pcsa...
2012. október 31. 17:47
Alex utána bocsánatot kért és mondta, hogy a fiúkkal nincs semmi baja csak szerinte ez a dal szörnyű lett. Amúgy meg miért ne oszthatná meg a véleményét? Az istenit mégis mi másra való az internet? Szépen kifejezte, hogy neki nem tetszik egy dal erre ezernyi kis p*csa elkezdi neki mondani, hogy ölje meg magát, azért itt mégis látszik, hogy hol van több intelligencia. Már nem azért de Alex több ezer ember életét mentette már meg és a rajongóknak igazán rosszul esett, hogy ilyeneket mondanak neki. Csak képzeld el, hogy a te hősödnek mondják azt, hogy ölje meg magát, neked mégis hogy esne? Az pedig, hogy Alex bátyját is belevonták már csak a hab volt a tetejére. Nem elég, hogy neki mondtak ilyeneket, még azt is mondták, hogy miatta ölte meg magát a bátyja. Egyáltalán felfogták ezek, hogy mekkora fájdalommal jár valakit elveszteni, főleg ha az a saját életét vette el? Gondolkodjanak már az emberek mielőtt beszélnek, könyörgöm. Sosem tudod, hogy min ment keresztül egy ember vagy éppen min megy keresztül. Lehet Alex nem csinál semmit miatta, de attól ugyanúgy fáj neki, hogy ilyeneket mondtak. Legközelebb azért gondolkodni kéne, hogy mit mond az ember.
Remélem az 1D most nagyon büszke a rajongóikra. -.-"
Szánalom..
Remélem az 1D most nagyon büszke a rajongóikra. -.-"
Szánalom..
8 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer,
Jolie_77,
Hustler,
nines,
VampireBella,
Lucky5,
rencsi95,
FüMá
2012. október 31. 18:03
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline |
nekem tetszik az album és én is olvastam hogy utána bocsánatot kért és tisztázták a dolgokat én is nagyon one direction rajongó vagyok de ez az öngyilkos üzik durvák egy kicsit nem???
2012. október 31. 18:03
PANKAA2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 173482 offline |
Jézusom...
Ekkora őrültséget...a 1d számai rosszak lettek???
csak hülyülök nagyon értelmetlen és megfontolatlan döntés ilyet írni bárkinek... a vélemény személy jog sőt nem mindenkinek jön be ez a féle zene amit ők produkálnak!!
De egyértelmű h ha 1d írna ki ilyet a ATL-ről akk meg azért oltogatnák mint a fene csakmert a "1d és azt csinálja"
Ekkora őrültséget...a 1d számai rosszak lettek???
csak hülyülök nagyon értelmetlen és megfontolatlan döntés ilyet írni bárkinek... a vélemény személy jog sőt nem mindenkinek jön be ez a féle zene amit ők produkálnak!!
De egyértelmű h ha 1d írna ki ilyet a ATL-ről akk meg azért oltogatnák mint a fene csakmert a "1d és azt csinálja"
2012. október 31. 18:05
Krissy 98, szerintem is szörnyű, hogy ilyeneket írtak neki, de erről meg egyáltalán nem a One Direction tehet... -.-""
2012. október 31. 18:06
Idézet (Blade Dancer @ 2012.10.31. 17:29)
Miért mi lesz, kis rajongók, ha leszóljuk a zenéjüket? Mindenkit megöltök? ugyan már. Ilyen gyermeteg, vagy inkább kisegítős felfogást rég láttam már.
Ritkán lakott bolygót vizionálok.
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2012. október 31. 18:07
Idézet (Bubi XD @ 2012.10.31. 18:05)
Krissy 98, szerintem is szörnyű, hogy ilyeneket írtak neki, de erről meg egyáltalán nem a One Direction tehet... -.-""
Nem is azt írtam, hogy ők tehetnek róla. Azt írtam, hogy remélem büszkék a rajongóikra, nem ugyanazt jelenti.
2012. október 31. 18:11
IGAZA VAN ALEX-NEK!! A 1D EGY KALAP SZ**T SEM ÉR!! EZÉRT NEM KELL FENYEGETŐZNI!! ELMEBETEGEK!! :cc Alex, kitartás!!:cc
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.