Starity

Halálos fenyegetéseket kap az All Time Low frontembere

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 31. 20:51 #81
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1580
Csatolások: 0
Azonosító: 130532
Én is directioner vagyok, de ilyen helyzetekben szégyenlem... -.-" A "társaim" ebben a rajongói közösségben nagyon sokszor rohadt szánalmasak és mindenen hisztiznek, a lányokat, akik közel kerülnek valamelyik sráchoz, fenyegetik stb.

Ezért is utálom, mikor az emberek általánosítanak, hogy "az összes directioner milyen fogyatékos". Bocs, én nem vagyok fogyatékos, sem egy 12 éves hisztis kis p*csa, nekem nem viszket a p***ám rájuk, én elsősorban a zenéjüket szeretem (bármennyire nehéz is elhinni -.-")

Ja a másik meg, hogy a srácok sem tehetnek róla, hogy van egy csomó hülye rajongójuk, szal őket sem kell szidni...
5 felhasználónak tetszik: Beckie, FüMá, Jolie_77, MadHatter, Hustler
2012. október 31. 20:53 #82
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

StátuszNo one can hurt us like we've hurt ourselves
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 106
Azonosító: 166064
Öhm, igen. Azt "hallottam", már a bátyját is felemlítették neki. Üzenném minden kis - már elnézést - suttyónak, hogy mindenkinek van saját véleménye, és joga van kimondani. Én nagyon felhúztam magam ezen az egészen tegnap, mikor megláttam miket is írogatnak neki. Amúgy meg ha valaki kritizálhat dalszöveget, akkor az Alex. Minden dalszövegnek, amit írt, jelentése van, és gyönyörű. Nem itt akarok megbántani, sőt nem akarok megbántani senkit, és nem hinném, hogy a sok utálkozó közül sokat találok az oldalon, de magamban tegnap már nagyon sok mindennek elmondtam ezeket az embereket. Szánalmas.
Köszönjük, Alex, hogy elmondtad a véleményed, én nagyra becsülöm.
4 felhasználónak tetszik: VampireBella, MadHatter, Hustler, Lucky5
2012. október 31. 20:55 #83
- törölt felhasználó -    
Candy_attack hatalmas nagy Like:)
2012. október 31. 20:57 #84
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
A rajongásnak is van egy határa, amit nem ajánlatos túllépni. Ez a(z) One Direction mánia már-már beteges. Ennyit tudok írni. Egyszerűen nem jutok szóhoz, ami elég ritkén történik.
3 felhasználónak tetszik: VampireBella, Hustler, Lucky5
2012. október 31. 20:59 #85
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

Amúgy a hozzászólásokat elnézve nagyon örülök, hogy ilyen sok 1D fan van, akik kimondják: bunkóság és szánalmas ezt csinálni. Komolyan, ennek nagyon örülök. smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: Beckie, Jolie_77, VampireBella, MadHatter, Black Hearth2, Hustler, Lucky5
2012. október 31. 21:05 #86
MarsGirl
MarsGirl
visszatérő vendég

StátuszNo-one can hurt us like we hurt ourselves..
Hozzászólás: 204
Azonosító: 135555
Már rögtön meg kell támadni valakit mert elmondta a véleményét.Eléggé túlmentek a határon az 1D fanok. .__.
2012. október 31. 21:07 #87
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

wolfluca, már megbocsáss. HA nem halt volna meg a testvére, AKKOR NYUGODTAN mondhatják?! Lehet, hogy félreértettelek, de ugyan, kérlek, az, hogy Alex testvére meghalt és ezt felemlítik, mint már valaki kifejezte, csak hab a tortán. A fenyegetések ugyanúgy szánni valóak és undorítóak, akár megtörtént egy ilyen eset, akár nem történt volna meg.

Ez nem ehhez a hozzászóláshoz tartozik, de ezzel nem akartam még egyet írni, hogy már tegnap óta várom, mikor írja meg valaki ezt a cikket, kíváncsi voltam, hogy oszlik el a vélemény, és elégedett vagyok, milyen sokan Alex pártjára álltak, akkor is, ha 1D fanok. Nincsenek elvakulva, így látják, hogy Alex jogosan mondta ezt, hiszen miért ne mondhatná ki a véleményét? thumbsup.gif
4 felhasználónak tetszik: VampireBella, MadHatter, Hustler, Lucky5
2012. október 31. 21:13 #88
mrs.styles93
mrs.styles93
visszatérő vendég

StátuszLive while we're young ;))
Hozzászólás: 351
Azonosító: 184849
kawarimi: speciel én nem kívántam a halálát ennek a srácnak, mert teszek rá h mi a véleménye… az teljesen jogos, hogy nem tetszik neki, elvégre vannak jogai. smileeee.gif de azt mégsem várhatja el senki, hogy majd az elvetemült rajongók (lássuk be, minden sztárnak vannak rajongói, aközött meg rétegek a „szelídtől” egészen az elvetemült rajongókig) tehát senki nem várhatja el, h a „durvább” rajongók majd nem hagyják ezt szó nélkül… Ennek a srácnak meg lehetett volna annyi esze, hogy nem nyilvánít ki ilyet, tudván, h az 1d napjaink egyik legsikeresebb bandája, + milliók rajonganak értük, plusz ő maga is egy híresség. Ebből mindig vannak, voltak és lesznek viták, ez a srác meg elgondolkodhatott volna mielőtt véleményt mondd.. vagy ha mindenáron muszáj ezt, akkor kicsit finomabban is fogalmazhatott volna, gondolok itt a „nem az én stílusom” c. szövegre biggrin.gif
2012. október 31. 21:17 #89
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

Idézet (mrs.styles93 @ 2012.10.31. 17:05)
minek ír ki ilyet.. kit érdekel h mit gondol?

Kit érdekel? Hmm, néhány jó ízlésű zenehallgatót, azt hiszem. rolleyes.gif Ugyanúgy mondhatnám, hogy "és az kit érdekel, hogy egyik fiúcska így, másik úgy?", mégsem teszem. Ne értsd félre, nem szeretnék beléd kötni, hisz az is lehet, azt sem tudod, ki ez az ember, és esetleg valamilyen civilnek hiszed, akkor talán némi értelme is lenne, a kit érdekelnek, bár így sem látom esélyét, mindenkinek van véleménye. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, VampireBella, Hustler
2012. október 31. 21:21 #90
mrs.styles93
mrs.styles93
visszatérő vendég

Én meg azt nem értem, ezt valamelyik utálkozó magyarázza már meg, ha valaki 1d rajongó, akkor az miért „kis hülye” „csitri”, „p*csa”stb..? smileeee.gif komolyan mondom, néhányan úgy szidjátok itt az 1d rajongókat, mintha ártott volna nektek valamelyik, vagy ki tudja… az meg h az 1d sz*rt se ér, nézőpont illetve ÍZLÉS kérdése. De persze, ha valami nektek nem tetszik akkor szidjuk őket, attól kemények leszünk… Nem. Tisztelet a kivételnek. Plusz még annyit, ha már így belejöttem, hogy attól még mert „pár” directioner ilyen, nem kell leszólni az összeset, ne általánosítsunk smileeee.gif a rajongásnak pedig van határa, ezt nagyon jól leírta itt valaki (?) úgyhogy meg tudom érteni mindkét fél okait, az elvetemült directioner-ek meg nem hiába elvetemültek (gondolok itt a mellmutogatásra.. xd) biggrin.gif én akkor is a one direction mellett állok, elvégre ők az egyik nagy kedvenceim. De ha Alex bocsánatot kért, akkor semmi baj nincs, azért a bolhából sem kéne elefántot csinálni..
2012. október 31. 21:24 #91
- törölt felhasználó -    
A 1D fanoknak el kell fogadniuk másfajta véleményt is a kedvencükről, de ugyanakkor én nem írtam volna ki Twitterre, hogy ez meg ez mennyire rossz. Egyéni vélemény, nem biztos, hogy az egész világ kíváncsi rá. (Vagy legalábbis szebben is fogalmazhatott volna)
2012. október 31. 21:24 #92
DoD619
DoD619
visszatérő vendég

StátuszOkey...
Hozzászólás: 229
Csatolások: 97
Azonosító: 179979
Azért az 1D rajongók vissza foghatnák magukat..
2012. október 31. 21:24 #93
mrs.styles93
mrs.styles93
visszatérő vendég

FüMá, én nem ismertem ezt a bandát (illetve, hallottam már róluk, de nagyon nem jártam utána a dolognak). nem, igazából örülök h véleményt mondasz, bírom az ilyen embereket:D csak tudod megint az hogy "néhány JÓ ÍZLÉSŰ zenehallgatót" aki 1d-t hallgat annak nem lehet jó ízlése? smileeee.gif
2012. október 31. 21:26 #94
- törölt felhasználó -    
Idézet (mrs.styles93 @ 2012.10.31. 21:13)
kawarimi: speciel én nem kívántam a halálát ennek a srácnak, mert teszek rá h mi a véleménye… az teljesen jogos, hogy nem tetszik neki, elvégre vannak jogai. smileeee.gif de azt mégsem várhatja el senki, hogy majd az elvetemült rajongók (lássuk be, minden sztárnak vannak rajongói, aközött meg rétegek a „szelídtől” egészen az elvetemült rajongókig) tehát senki nem várhatja el, h a „durvább” rajongók majd nem hagyják ezt szó nélkül… Ennek a srácnak meg lehetett volna annyi esze, hogy nem nyilvánít ki ilyet, tudván, h az 1d napjaink egyik legsikeresebb bandája, + milliók rajonganak értük, plusz ő maga is egy híresség. Ebből mindig vannak, voltak és lesznek viták, ez a srác meg elgondolkodhatott volna mielőtt véleményt mondd.. vagy ha mindenáron muszáj ezt, akkor kicsit finomabban is fogalmazhatott volna, gondolok itt a „nem az én stílusom” c. szövegre biggrin.gif

De miért ne mondhatná el az őszinte véleményét? Azért, hogy pár túlbuzgó kislány ne forduljon ki önmagából? Véleményem szerint nagyon elenyésző számú 1D rajongó van, aki ennyire extrém módon reagál arra, ha valaki negatívan nyilatkozik a fiúkról. A nagyon nagy többség azért nem akar mindenkit holtan látni, aki nem szereti az 1D-t.
1 felhasználónak tetszik: VampireBella
2012. október 31. 21:31 #95
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

Idézet (mrs.styles93 @ 2012.10.31. 21:24)
FüMá, én nem ismertem ezt a bandát (illetve, hallottam már róluk, de nagyon nem jártam utána a dolognak). nem, igazából örülök h véleményt mondasz, bírom az ilyen embereket:D csak tudod megint az hogy "néhány JÓ ÍZLÉSŰ zenehallgatót" aki 1d-t hallgat annak nem lehet jó ízlése? smileeee.gif

Bocsánat, akkor hozzá teszem, hogy az én szememben jó ízlésű. wink.gif Persze, ugyanúgy lehet valakinek jó az ízlése bármit hallgat, attól függ kihez, vagy mihez viszonyítjuk. És mellesleg régebben én is volt, hogy 1D zenét hallgattam, mikor még ez az őrület nem kezdődött el, úgyhogy ilyen szintem nem mondom azt, hogy hallgathatatlan sz*r, mint néhány tucatzene ma. rohog.gif
2012. október 31. 21:33 #96
mrs.styles93
mrs.styles93
visszatérő vendég

tudhatta volna, hogy ebből nagy "hangzavar lesz", nem értem h miért nem lehett volna finomabban fogalmazni, és akkor az 1d rajongók őrült része nem jön az öngyilkosság dumával, ami nem eshetett a legjobban, hiszen az öccse öngyilkosságot követett el. nem azt mondom, h számítania kellett volna ezekre a megjegyzésekre, de nagyon jól tudhatta volna, h ebből nagy ügy lesz. és megint csak nem azt mondom h a directioner-ek helyesen reagáltak, mert a bolhából csináltak elefántot... én is directioner vagyok, mégis, a cikk elolvasása után nem az járt a fejemben h "fúúj h*lye, öld meg magad".. 1000% h tesz rá magasról, mind mondanak az elvetemült directioner-ek, mert ahogy látom ennek a bandának is vannak rajongói, szóval amíg azok a rajongók támogatják őket, addig az ilyen ügyek semmik lesznek. wink.gif
2012. október 31. 21:33 #97
- törölt felhasználó -    
Mostanàban szerintem mindig az van ilyen hozzászólásoknál,hogy az egyik piszkálja a másikat,hogy mi a véleménye...én se szeretem mindig ha a kedvenceimről rosszat írnak(és imádom a 1D-t) de ez már kezd kicsit sok lenni...
1 felhasználónak tetszik: FüMá
2012. október 31. 21:35 #98
mrs.styles93
mrs.styles93
visszatérő vendég

FüMá, őrülök h vannak még ilyen emberek biggrin.gif
2012. október 31. 21:42 #99
Fruuzsiiiii
Fruuzsiiiii
új tag

Státuszúj kezdet, új lehetőségek, új szerelem. boldog új évet!:)
Hozzászólás: 33
Azonosító: 184001
úristen. azért megfenyegetni, mert van véleménye... gratulálok... Directioner vagyok, de nem ilyen. szóval nem szólom le más véleményét a fiúkkal kapcsolatba, ha jó ha rossz. hogy Alex szavaival éljek " szégyelje el magát" aki megfenyegette..
3 felhasználónak tetszik: FüMá, Hustler, Lucky5
2012. október 31. 22:01 #100
Vani99
Vani99
új tag

Státusz♡:)
Hozzászólás: 75
Azonosító: 179567
Én nem kívánom halálát de azért tényleg nem lett szép dolog h ezt mondja meg így is Ed írta a dalt és a fiúk elénekelték(és milyen gyönyörűen)
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!