Halálos fenyegetéseket kap az All Time Low frontembere
2012. október 31. 22:43
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
veRaa, miért is nyápicok?
2012. október 31. 22:58
Nézzétek Alex nem akart rosszat, egy csomó ezt követő tweetben bocsánatot kért. Itt van pár, csakhogy az 1D fanok itt is megnyugodjanak és te higgyék azt Alexről, hogy egy b*nkó p*raszt.
"What the f*cking f*ck?! Apparently I caused a feud between fan groups? Nah! Love what you love. But I won't keep my mouth shut."
"Hang on f*lks. This wasn't an attack on any one bad/group. Attention fanatics: I respect every artist doing their thing. Just hate the song."
"Ed Sheeran wrote it? F*ck. Now I feel bad because he's awesome and lovely. I guess it's smart to give your bad songs away? "
"Don't get me wrong. Those dudes are probably awesome. And dapper. But, sh*t."
Persze Alex tud "b*nkó p*raszt" lenni, de nézzétek el neki hiszen bocsánatot kért. Mondta, hogy ők is biztos jók meg minden, csak az a szám lett rossz.
"What the f*cking f*ck?! Apparently I caused a feud between fan groups? Nah! Love what you love. But I won't keep my mouth shut."
"Hang on f*lks. This wasn't an attack on any one bad/group. Attention fanatics: I respect every artist doing their thing. Just hate the song."
"Ed Sheeran wrote it? F*ck. Now I feel bad because he's awesome and lovely. I guess it's smart to give your bad songs away? "
"Don't get me wrong. Those dudes are probably awesome. And dapper. But, sh*t."
Persze Alex tud "b*nkó p*raszt" lenni, de nézzétek el neki hiszen bocsánatot kért. Mondta, hogy ők is biztos jók meg minden, csak az a szám lett rossz.
2012. október 31. 23:04
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Nekem se tetszik a legújabb daluk, Ed valóban sz.r dalt írt, de én nem írtam volna ilyen durva szöveget ki Twittere. :S
2012. október 31. 23:46
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
szánalmas hülye libák. valakinek nem tetszik a one direction dala, és rögtön a halálba kell kívánni? undorító! pont az ilyen idióták miatt van megbélyegezve az egész 1D fantábor...
2012. november 01. 01:03
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Komolyan páran még véditek is ezeket az elvakult kislányokat? amúgy nagy bajok lehetnek azzal aki olyan embernek kívánja a halálát akivel még egy szót nem váltott, főleg hogy csak a véleményét fejtette ki és amiben én teljesen egyetértek vele.
2012. november 01. 01:05
Idézet (malna90 @ 2012.10.31. 20:34)
A cikkironak: Előbb egy kicsit jobban néz körül(nem off) de Alex testvére nem Daniel, hanem TOM Gaskarth és ezt onnan tudom hogy a T.E.G. tetoválásat rola készitette.. Tanács:))
Igen, ezért elnézést kérek. Én magam nem vagyok All Time Low rajongó, így a Google keresőre kellett hagyatkoznom, és emiatt azt írták Daniel, amott meg azt hogy Thomas, tehát elég tanácstalan voltam a bátyja nevét illetően, végezetül pedig csak a számomra szimpatikusabb nevet választottam. Nem túl professzionális megoldás, dehát ez van.
2012. november 01. 01:11
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline |
Keményen kimondta a véleményét az biztos... nem volt szép tölle de azért a rajongok se semmik! Azért Alex számára ez annyira nem jo vicc!
2012. november 01. 07:09
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Csak annyit hogy ezért ne a One Directiont hibáztassátok mert ők nem tehetnek róla hogy ilyenek a fajongóik! Másrészt meg a rajongók nem p*csák meg libák hanem DIRECTIONEREK!!!
2012. november 01. 07:18
Inkább az ilyen elvakult 1D rajongóknak kéne megölniük magukat,szemetek. Hogy képesek egy ilyet felemlegetni ? Alex szimplán elmondta a véleményét. Van hozzá joga? Van. Akkor meg ? Erre megkapja az arcába,hogy ölje meg magát,utalva ezzel a testvérére...Komolyan,ez már beteges amit egyes fanok művelnek,ledöbbentem most.
2012. november 01. 08:58
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline |
Ne merjen!!
Én nagyon imádom az ATL-t és ha kell én ölöm meg a 1D fanokat.-.-
ne merje komolyan venni mert én akkor összeomlok:c
Én nagyon imádom az ATL-t és ha kell én ölöm meg a 1D fanokat.-.-
ne merje komolyan venni mert én akkor összeomlok:c
2012. november 01. 09:21
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline |
Szerintem inkább mindenki magával foglalkozzon. És ez a All Time Low csak magával törődjön, ne pedig az 1D-vel. Amm meg szerintem féltékenyek is az 1D-re, mert nekik nincs ennyi rajongójuk.... Hajrá 1D!!
2012. november 01. 09:27
Idézet (Beckie @ 2012.10.31. 20:47)
Úristen! Nem normális emberek hada! Ezek soha nem tanulnak?! Hány embert kell még az öngyilkosságig szekálniuk, hogy felfogják, ezeknek a a dolgoknak igazi súlyuk van.
Jó oké nem tetszik neki a dal... Na és? Én speciel imádom a Little things-et, de csak azért, mert valaki nem, és ki is fejez ezt a véleményét, még nem fogom azonnal máglyára küldeni...
Jó oké nem tetszik neki a dal... Na és? Én speciel imádom a Little things-et, de csak azért, mert valaki nem, és ki is fejez ezt a véleményét, még nem fogom azonnal máglyára küldeni...
Nem a Little Thingsről beszélt, hanem a Live While We're Youngról.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. november 01. 09:56
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
bettike99 egyet értek veled!
2012. november 01. 10:04
haha csak féltékeny! ide jár hazudni mert otthon nem hiszik el:D
2012. november 01. 10:10
barbyyyDV&LM♥VINAI♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 6158 Csatolások: 0 Azonosító: 165850 offline |
Soha nem értettem hogy mi olyan jó az 1D-ben még ha jók lennének a zenéik de még az se és akkor ezek a kis h*lye 1D fanok megfenyegetik Axel-t? nem kéne mert tök igaza van Axel-nek az 1D már eltünhetne mert már elegem van hogy a csapból is ōk folynak
2012. november 01. 10:35
Musevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 163363 offline |
Lehet, hogy nem rajong az All Time Low-ért annyi hülye buta hisztis picsa mint a 1D-ért, de Ők legalább minőségi zenét játszanak, és nem utolsó sorban jó az ízlésük.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.