Halálos fenyegetéseket kap az All Time Low frontembere
2012. november 01. 13:20
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline |
VeRaa szerintem menny el hallás vizsgálatra mert az biztos h az 1D-nek milliárdszor jobb hangja van mint neked amugy mielött azt mondanád h ugy néznek ki mint ha kokaint szivtak az elött tükörbenéznék és igazadvan szegények azért mert túl jóképüek
2012. november 01. 13:35
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline |
Én nem szeretem a 'D-t, a másik bandát meg nem is ismerem. Szerintem ebben az ügyben mindenki hülye egy kicsit. A rajongók is, de az a csávó is, minek irogat bunkóságokat a másik bandáról nyilvánosan?? Elég szánalmas, és nyilván nem meglepő, hogy ha valaki rajong egy zenekarért, nem fog örülni neki, hogy valaki más leszólja...
2012. november 01. 13:38
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (OneDirection1DLove @ 2012.11.01. 13:14)
Beckie igazad van mert istenitjük az 1D-t
Neked is leesett a mondandóm, lényege. Gratulálok...
2012. november 01. 13:41
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline |
hát nekem ez számitott csak és kész
2012. november 01. 13:43
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline |
Beckie, teljesen egyetértek azokkal, amiket itt leírtál. Sajnos sok One Direction rajongóval szemben csak szélmalomharcot lehet folytatni, már fel sem húzom magam az ilyeneken... Lefogadom, hogy azok, akik ilyeneket írtak Alexnek, 1-2 héttel ezelőtt még fel voltak háborodva az Amanda Todd-os eseten... Képmutatás a köbön.
2012. november 01. 13:49
Fruuzsiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 184001 offline |
AŁmikaGreen98 vannak nagyon nyomulós rajongók, mint például akit leírtál, hogy a barátnőjének adta ki magát. de attól még nem tini liba. egy Directioner se tini liba!! elfogultak vagyunk. van egy határ, az tény, de azt csak az őrültek lépik át.. nem értem, miért kellett Alex-et ezért oltani, az tény. és most ezért, lehet, hogy egyesek nem tartanak directionernek, de leszarom, hogy mit mondott a dalról. saját véleménye. de én attól még szerethetem! megértem, hogy jobban csíped az ATL-t, de attól még nem kell le tini libázni, a másik banda fanjait...
2012. november 01. 13:56
XParty_XDankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 168564 offline |
Nagy kedvenceim a One Direction. De amit egyesek csinálnak az már túlzás példát vehetünk erről amikor Danielle Peazert, Eleanor Caldert vagy épp Perrie Edwards fenyegetik halálosan. Az olyan még csak nem is rajongó. Akinek nem tetszik egy kép amin együtt vannak a sarokban lévő X-re kattintson. Visszatérve pedig ehhez neki is lehet véleménye, nekem is és mindenkinek. A halálos fenyegetés pedig nem normális dolog, menjenek az ilyenek orvoshoz..-.-"
2012. november 01. 14:04
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Na ez már tényleg túl ment a határon.. én is Directioner vagyok, mégsem vetemedek ilyenre. Mindenkinek van véleménye, és ezt ki is fejezheti akármikor. Egy ilyen miatt halált kívánnak rá, ráadásul még trendet is csinálnak belőle.?! Komolyan ez már fuu...
2012. november 01. 14:28
Ssszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178255 offline |
ez most komoly emberek? itt szidjátok egymást h tinilibák,kurvák stb...gondolkozzatok már el magatokon de komolyan...vannak hülye emberek lássuk be pl: akik megfenyegették...de az ő szintükre ne süllyedjünk már le könyörgöm...nem tök 8 h ki kinek a zenéjét szereti? attól még nem kell jelzőkkel illetni,ez van... már az a szánalmas ami itt folyik.../akinek nem inge nem veszi magára/
2012. november 01. 14:46
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline |
Idézet (OneDirection1DLove @ 2012.11.01. 12:46)
Beckie jó kinyilványithatja Alex a véleményét de akkor számoljon a Directioner-ek haragjával mert a rajongók megvédik kedvenceiket .Amugy ha kinyilványithatja alex a véleményét akkor a Directionerek is fenyegethetik
Ez már több, mint harag. A véleménykinyilvánítás teljesen normális, és elfogadott dolog, a halálos fenyegetés pedig undorító és szánni való.
Látom Beckie már bővebben leírtad ezt, teljesen egyetértek.
2012. november 01. 14:55
Ale04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 188813 offline |
En elèg elvetemult ATL fan vagyok ès 21 èves lètemre szeretem a 1D-t is, de szerintem a 1D fanoknak is le kène tojni az egèszet... a vilàg egyik fele nem szereti a 1D-t a màsik meg az ATL-t ès egyik fan sem azèrt kell hogy legyen hogy bàrmi àron megszerettesse a màsikkal a kedvencèt, ha valakinek valami nem tetszik, akkor nem tetszik. Szerintem nincs ezen mit veszekedni ès fenyegetozni. Amugy valaki irta hogy az ATL leszòlta Biebert is.. tudjàtok mi lett belole? hogy Bieber ATL pòlòt hord az ATL meg Biebereset... ès mèg rohogtunk is rajta kettot.
2012. november 01. 15:00
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Ez beteg. Az egy dolog, hogy valakinek nem tetszik egy másik banda zenéje (igaz, az ilyen jellegű "fújj-olást" se preferálom), de ezért azt kívánni egy másik embernek, hogy ölje meg magát...hát az nem vall valami magas intelligenciára. És ezek itt tinilányok, kéremszépen...tisztában vannak az öngyilkosság fogalmával? Mert elég sokat dobálóznak vele, ami szerintem nem kicsit durva...
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. november 01. 15:24
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
áruljátok már el, hogy az 1d miért nyápic, nem mellesleg sz*r ízlésű (már elnézést kérek a kifejezésért)? mert neked nem tetszik? már nem azért, de az utálkozók akik itt szidják az 1d-t, kb az elvetemült directioner-ek szintjére süllyednek le... tisztelet a kivételnek, mert szerencsére van olyan ember még, aki nem szereti az 1d-, mégse hordja el őket mindennek. csak magatokat minősítitek.
2012. november 01. 15:45
Na végre valaki megmondta a tutit!igaza van Alexnak!Az 1d fanoknak üzenem mossák ki a fülüket!
2012. november 01. 15:47
Attól,hogy neki nem tetszik nem kell szarnak lennie...mit képzel?! Az All Time Low mivel jobb?! Semmivel...azt is ugyan úgy fikázhatná mindenki akinek nem tetszik...
A másik meg,ezt a trendet durvának találom,bár igaz hogy ezt nem kellett volna kiírnia,mert most komolyan...kit érdekel hogy ez a szerencsétlen mit gondol a One Direction új kislemezéről?! Ez a gyerek is beteg,meg azok is akik trendelik ezt a szart...!
A másik meg,ezt a trendet durvának találom,bár igaz hogy ezt nem kellett volna kiírnia,mert most komolyan...kit érdekel hogy ez a szerencsétlen mit gondol a One Direction új kislemezéről?! Ez a gyerek is beteg,meg azok is akik trendelik ezt a szart...!
2012. november 01. 15:53
A Directionerek haggyák már már megpukkadni ezt a s*ggfejet, komolyan. Minek kell szdni a zenéjüket? És minek kell ENNYIRE felháborodni? nem vágom -.-"
2012. november 01. 16:14
Brigi95.11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 181357 offline |
GorlA-nek igaza van! Attól hogy valakinek nem tetszik az 1D zenéje attól még nem kell őket fikázni, én mondjuk nagyon nagyon szeretem a zenéjüket:) de azért a Directionerek-nek sem kellet volna ilyeneket irkálniuk! :/
2012. november 01. 16:34
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
és emiatt a "directioner"-ek miatt szidják az összes 1d rajongót
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.