Idézet (Grace Benning @ 2012.11.01. 22:31)
Először is, gyönyörű dolgokat mondtál az én Boromiromról, köszönöm neked.
Igazán nincs mit. Ez a végeredménye annak, ha elkap az érzelmi gépszíj olyasvalakivel kapcsolatban, akin lehet mit elemezni és közel áll a szőrős szívemhez
De komolyan, Boromir felfedezése és karakterének szétcincálása közben jöttem rá, hogy egek ura, bolondulok a bukott lovagokért, hősökért, és még a legelvetemültebb, legaljasabb rosszfiú számára is keresek kibúvót, hogy miért olyan, amilyen. Nem tehetek róla, untatnak a minden szempontból feddhetetlen hősök
Idézet
A Black Death tényleg brutális, de az a film maga a puritán brutalitás. Ennek ellenére, vagy talán épp ezért, nekem nagyon bejön. Az egyik kedvencem Seantól. A végén persze ismét megsirattam. Számát se tudom, hányszor bőgetett már meg.
A legelsőre nagyon emlékszem. Mozi, GyU, szerelem Boromirral első látásra, és ahogy Sean eljátszotta, te jó anyám! Szó szerint zokogtam.
Számomra duplán brutális volt, egyrészt Ulric sorsa miatt, másrészt a szerencsétlen Osmundért is vérzett a szívem rendesen, mikor már látszódtak rajta a bekattanás jelei. Azóta se néztem meg, no nem azért, mert annyira rossz, hanem mert eléggé kegyetlen módon vágja a képünkbe, hogy az embernél nagyobb állat nincs – és még a két kedvenc karakterem is megjárja, áhhh
Párom utólag mesélte, hogy a film végére olyan képet vágtam, mintha épp közölték volna velem, hogy anyám meghalt, vagy valami hasonló
És az egészben az a legviccesebb, hogy kemény csajnak tartom magam, ehhez képest nem egy színész hozta már ki belőlem a picsogó, könnyeiben ácsorgó, kislányt. A GyU nálam már csak "papírzsepi-party" fedőnéven fut.
Idézet
Robert Aske halála... hmm... az egyik legdurvább dolog, amit Sean valaha is csinált. Az ugyanis nem trükkfelvétel, valóban felhúzatta magát a boltív fölé.
Erről csak akkor szereztem tudomást, miután megnéztem a filmet. Addig úgy voltam vele, hogy „áhh, Sean úgyse vállalna be ilyesmit, igaz, hogy kemény legény, de akkor se”, sőt, meg is jegyeztem, hogy de jó munkát végeztek a trükkökért felelős emberkék. Erre meg... Seant akkor legszívesebben megcibáltam volna, értem én, hogy mindent a hitelességért, de nehogy már baja essen