Selena Gomez: „Ha Texasban maradok, már biztos anya lennék”
2012. november 03. 20:09
Megértem őt, mert az én szüleim is elváltak, még egész kis koromban... sajna van ilyen...
2012. november 03. 20:11
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline |
Nem Selena ellen akarok felszólalni, de nekem sincsenek együtt a szüleim kb. 3 éves korom óta... És mégis túl éltem pedig apum nem az a fajta aki 2 hetente jön, h meglátogasson 7-8 évig ballettoztam és egy fellépésemre se jött el, 3 évig fociztam és egy meccsemre se jött el... nem volt ott a szülinapjaimon és az első sulis napomon se! Az évnyítokon se, a szülőiken se a sulimban se volt! És túléltem akkor most engem is csodáltok?
8 felhasználónak tetszik:
Siistra,
WhiteRosee,
Lady Suzy,
Lucky5,
MadHatter,
Porcicca,
Black Hearth2,
An_d_a
2012. november 03. 20:15
Idézet (Ajsika @ 2012.11.03. 19:34)
Csodálatos.Nagyon nehéz gyermekkora volt,nagyon erős lány. Ezért nézek fel ennyire rá,fantasztikus.$
A nehéz gyerekkor nem itt kezdődik szerintem. Vannak, akik a kukából esznek, tizenhatan laknak egy fűtetlen egyszobás kis viskóban, veri őket az alkoholista apjuk, nincs egy rendes ruhájuk...
Meg oké, hogy szegények voltak, de 16 éves korára már milliomos volt, mindene megvan.
2012. november 03. 20:16
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline |
Honnan tudja h anya lenne? Azért mert az anyja is tinin szülte?És?Attól még neki nem kell tinin szülni...Több millió gyereknek váltak el a szülei,mégsem hangoztatják.
2012. november 03. 20:20
Én szertem Selenat és nem lehet tudni h mi lenne most.....részben lehet h igaza van...nem tudhatjuk ez csak a saját véleménye ennyi kérdezték azt válaszolt!!!
2012. november 03. 20:26
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
És akkor most ez volt a hihetetlenül nehéz gyerekkor? Oda ne rohanjak. Mások éheznek, nem jutnak tiszta vízhez, az utcán élnek és még sorolhatnám. Mostanra pedig már mindene megvan, igazán nem panaszkodhat. Nem fogom ezért megsajnálni.
2012. november 03. 20:26
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Istenem, nehogy hasraessek. Rengeteg olyan ember van, akinek sokkal nehezebb élete volt, mint Selnek. Elhiszem, hogy rossz volt meg minden, de nem kell túldramatizálni a dolgot.
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. november 03. 20:33
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Majd akkor sírjon a nehéz gyerekkoráról, hogyha nem tud mit inni, mit enni, nincs egy darab ruhája sem, amit felvehet, majd akkor...
A karrierrõl meg annyit: maradtál volna Texasban!!!
A karrierrõl meg annyit: maradtál volna Texasban!!!
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. november 03. 20:34
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Sajnálom szegényt, megtudom érteni. habár nekem nem váltak el a szüleim, de szegények vagyunk, mint a templom egere, apa munka nélküli, alig kerül az asztalra kenyér. Nem hinném, hogy neki rosszabb volt mint most nekem.
2012. november 03. 20:43
Ha Texasban maradt volna...Nem állt volna meg az élet,hogy"úristen nincs Selena Gomez"."Sztárokból" meg úgyis van annyi mint a szemét.
2012. november 03. 20:48
Nekem aztán mindegy,hogy hol van,az a lényeg,hogy énekeljen
2012. november 03. 20:54
ezen a képen nagyon hülyén néz ki:D Istenem de megutáltam ezt a csajt még énekelni sem tud :)Demi életéhez képest ez semmi
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.