Selena Gomez: „Ha Texasban maradok, már biztos anya lennék”
2012. november 04. 10:02
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
dorszky :'DDD (y) jót szóltál x'D
2012. november 04. 10:19
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
suzy1212 : na, ne XD ezt te se gondolhatod komolyan XD mi az, hogy elég nagy felelősség tizenévesen szülni? védekezni nem az? ne beszélj már hülyeségeket.
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. november 04. 10:22
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Most lehet én vagyok a hülye, de "so what?". Nem igazán foglalkozom én Selenával, de már annyira unom hogy minden "sztárnak" legalább van egy olyan interjúja ami arról szól hogy "jaj de rossz gyerekkorom volt" . Basszus, ez közel sincs a rossz gyerekkorhoz. Amíg tető van a feje felett, szerető emberek veszik körül még ha el is váltak a szülei... legtöbbünknek szerintem itt bőszen nehezebb gyerekkora volt, és valószínűleg a büdös életben nem lesz olyan életünk mint neki most, szóval pont lesz*rom hogy Texasban mi lett volna vele.
2 felhasználónak tetszik:
Siistra,
Black Hearth2
2012. november 04. 10:26
Hát ez .. szánalmas. Igazán nem találom a szavakat. Ez nehéz gyerekkor? És mi van azokkal, akik Afrikába éheznek, nincs tető a fejük fölött és nem milliomos kis Dizni növendékek? Nekik százszor rosszabb, mégsem nyavalyognak, hanem tűrik. Ez nem nehéz gyerekkor, ez egy példa arra, hogy Szelenácska hogy tudja megint sajnáltatni magát. Szánalom, az meg pláne, hogy az elvakult, rózsaszín-ködben élő kislányok elhiszik ezt a mesét és sajnálják. Én addig nem tudom sajnálni, amíg ilyen-olyan puccos ruhákba mulatozik, kibérelteti Bieberrel a Staples Centert ja és azt se felejtsem el, hogy annyi pénze van az éretlen kis műsoraiból, hogy ha rajta múlna, soha többet nem kéne dolgoznia. Undorító.
2012. november 04. 10:27
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline |
Selenának tényleg nehéz gyerekkora volt az tény. Azt is már több helyen olvastam, hogy az anyukája alig bírta őt eltartani, és én el is hiszem, hisz egyáltalán nem lehet könnyű. Viszont ha Texasba élne, akkor nem feltétlenül szült volna tinin, hisz tanulhatott volna anyukájától...
2012. november 04. 10:32
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline |
azért durva, hogy 2 gyerek.. ha most húsz éves akkor nemtudom milyen életett űzhetett volna. -.-
2012. november 04. 10:54
Én is szeretem Sel-t de most tényleg csak sajnáltatja magát...
2012. november 04. 11:05
Selená-nak a lelki sérelmei miatt volt nehéz gyerekkora. Én ezt teljesen megértem.
2012. november 04. 11:32
Phannievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 468 Csatolások: 31 Azonosító: 141911 offline |
szerintem azért nyilatkozta ezt,mert ha ott marad,akkor nyilván pénz kell neki és olyan szakmába ment volna ESETLEG...de nem így lett,így bele sem kell gondolni...
2012. november 04. 11:33
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Feilla egyetértek veled
Jaj de most még Selenán kívül több millióan küzdenek a rossz sorsukkal, gyerekkori sérelmeikkel szóval nekem senki ne akarja bemesélni h Szegény Selena az egyetlen sajnálatra méltó rossz gyerekkorral rendelkező személy-.-"
Jaj de most még Selenán kívül több millióan küzdenek a rossz sorsukkal, gyerekkori sérelmeikkel szóval nekem senki ne akarja bemesélni h Szegény Selena az egyetlen sajnálatra méltó rossz gyerekkorral rendelkező személy-.-"
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.