Selena Gomez: „Ha Texasban maradok, már biztos anya lennék”
2012. november 04. 14:08
sellylove99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 192 Csatolások: 1439 Azonosító: 158501 offline |
Szeretem Selenát, de ez már túlzás. Nem értem, miért hozza fel mindig a "szörnyű gyerekkorom volt" témát. Nem járt még Afrikában? Ott sokkal rosszabbak a körülmények, éheznek, alig van vízük és most jön Sel és csaj sajnáltatja magát. Sorry, de ez a véleményem. Fogadjátok el!
2012. november 04. 14:11
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
Hát télleg nem a legroszabb gyerekkor!!
2012. november 04. 14:19
Hallottam már rosszabb gyerekkort és egyetértek az előttem kommentelőkkel
2012. november 04. 14:20
Sellykeh.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 140 Csatolások: 43 Azonosító: 151523 offline |
Tény, hogy nem volt olyan rossz gyerekkora, de őt egyedül nevelte az anyukája, és nem volt mellette apa, aki megtanítsa dolgokra. Azzal, meg pont nem értek egyet, hogy sajnáltatja magát. Több, mint 10 sztárt tudnék mondani aki hasonlókat mondott magáról és az emberek nem szidták agyon, mint őt. Azok akik azt mondják, hogy szánalmas, biztos e tudják, hogy milyen is az mikor nincs apád. Csak ennyi véleményem. Bye. Őh és, mint tudjuk nem mindig igaz az amit itt írnak. de persze ha erről van szó akkor mindig igaz minden ugye?! Kicsit ér elgondolkozni ezen, mielőtt ítélkezel.
2012. november 04. 14:51
manna2kvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.31. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 162990 offline |
szntem jobb is így,mivel ha gyereke lenne akkor nem érdekelné szinte semmi,csak a gyerek,és egybként is:minek ilyen fiatalon még gyerek?csak tönkre tenné az életét(nagyjából)
2012. november 04. 15:07
DoDo97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 607 Csatolások: 35 Azonosító: 171992 offline |
Nem is tudtam, hogy ilyen volt a gyerekkora, szerencsés, hogy kikerült onnan. Azért remélem egyszer neki is lesz gyereke, és nem olyan "jaj, az alakom, meg a karrierem számít" anyuka lesz :/
És nagyon szép azon a képen, amit a cikkhez csatoltak
És nagyon szép azon a képen, amit a cikkhez csatoltak
2012. november 04. 15:13
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
Kedves Cikkíró,
legközelebb olyanról írj cikket akivel legalább szimpatizálsz vagy tanulj egy kis objektivitást. A cikkről süt h nem kedveled Selenát...amivel nincs is probléma csak olyan dühítő h az emberek téves információkért gyűlölik őt. Bár lehet ez a cél...
Nem szokta számtalanszor hangoztatni "szörnyű" gyerekkorát, az h egy kérdésre őszintén válaszol az még nem önsajnálkozás.
legközelebb olyanról írj cikket akivel legalább szimpatizálsz vagy tanulj egy kis objektivitást. A cikkről süt h nem kedveled Selenát...amivel nincs is probléma csak olyan dühítő h az emberek téves információkért gyűlölik őt. Bár lehet ez a cél...
Nem szokta számtalanszor hangoztatni "szörnyű" gyerekkorát, az h egy kérdésre őszintén válaszol az még nem önsajnálkozás.
2012. november 04. 15:20
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
Mellesleg a Glamour magazín őt választotta "Az Év Nőjévé" és ez az interjú ezért készült, de glom ez abszolút hírérték mentes apróság.
2012. november 04. 15:38
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
Nem unja már hogy sajnáltatja magát?
Am szeritem is dühitő hogy valaki olyan cikket ír
ami lehet hogy nem is igaz.Ezt azoknak mondom
akik téves cikket irtak:Elöször keres rá hogy tényleg igaz.utána ird meg a cikket és ebböl lesz jó cikk.
Am szeritem is dühitő hogy valaki olyan cikket ír
ami lehet hogy nem is igaz.Ezt azoknak mondom
akik téves cikket irtak:Elöször keres rá hogy tényleg igaz.utána ird meg a cikket és ebböl lesz jó cikk.
2012. november 04. 15:39
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
Ja és bocs hogy ezt nekem kell közölnöm
aki egy se cikket irt.
aki egy se cikket irt.
2012. november 04. 15:54
Persze,hogy lesz gyereke.Nem kell őt félteni ..én nagyon szeretem Selenát,de most nem fogok érte izgulni,meg nem is sajnáltatom.Nagyon jó élete van,és az is lesz neki.És a szülei válásán kívűl nem hiszem hogy annyira rossz gyermekkora lett volna,hisz kiskora óta azt csinálja amit szeret;)
2012. november 04. 16:33
papptamiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 187222 offline |
Szerintem egyáltalán nem sajnáltatja magát. Nekem is elváltak a szüleim és nem volt jó érzés. Már nagyon elegem van abból, hogy valaki csak azért olvassa el a cikket, hogy rossz kommentet írjon. Am meg nagyon szép a kép Selenáról.<3
2012. november 04. 17:09
Azért nem kell letámadni,hisz nem sajnáltatja magát,kérdezték,és ő válaszolt.De örüljünk hogy jobb élete lett,már amennyire annak mondhatjuk.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.