Little Mix: „Olyan sikeresek akarunk lenni, mint a One Direction”
2012. november 04. 15:41
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
bettinakovacs56 egyet értek!
1 felhasználónak tetszik:
Pocok2001
2012. november 04. 15:41
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Kezd tele lenni a tököm azzal, hogy mindenki a világ tetejére akar állni. Ha annyira a zene lenne számukra a fontos, akkor nem a sikerességen lovagolnának, hanem csak szimplán a jobbra törekednének, mert igencsak lenne még hova fejlődniük. De persze, légy mainstream, csináld amit a sok hülye, akarj ugyanolyan lenni, vitun hyvä
2012. november 04. 15:42
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline |
elhiszem h szeretnének olyan sikeresek lenni,mint a vándí. én abszolút nem szeretem a little mixet.
ömm a one direction rajongói nem 9 évesekből állnak..ezt nemtom,honnan vettétek,kb 13-19 évesek a rajongóik. lehet h vannak köztük fiatalabbak,de mindenkinek vannak.nem csak az ő rajongóik sikítoznak,gyakorlatilag ez már feladattá vált a rajongóknak. nem értem,mért gondolják ostobábbnak az 1D rajongókat,mint a többi sztárét.csak elkötelezettebbek az átlag fanoknál.
ömm a one direction rajongói nem 9 évesekből állnak..ezt nemtom,honnan vettétek,kb 13-19 évesek a rajongóik. lehet h vannak köztük fiatalabbak,de mindenkinek vannak.nem csak az ő rajongóik sikítoznak,gyakorlatilag ez már feladattá vált a rajongóknak. nem értem,mért gondolják ostobábbnak az 1D rajongókat,mint a többi sztárét.csak elkötelezettebbek az átlag fanoknál.
2012. november 04. 15:43
Rebíí97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 699 Csatolások: 8 Azonosító: 155442 offline |
nem hiszem, hogy a Little Mix híresebb mint az 1D. nem azért mondom, mert a srácokat jobban szeretem, de ahhoz azért még sok mindent kell tenniük, hogy felérjenek hozzájuk. mindannyian a nulláról indultak, lehet, hogy a Little Mix-nek több idő kell.
2012. november 04. 15:48
Selena14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.14. Hozzászólás: 231 Csatolások: 36 Azonosító: 162098 offline |
Én nem rajongok a női bandákért.A Little Mix engem hidegen hagy!Soha nem lesznek olyan híresek,mint az 1D!Sokan írták itt,hogy máris híresebb a Little Mix,de ez nem igaz!A Little Mix-et hívják különböző nagy eseményekre?!mint például az Olimpia???Hát nem!A Little Mix-et szokták minden zene csatornán adni?Nem!A Little Mix már volt a magyar fókuszban vagy a Reflektorban?!Nem!Akkor miről beszélünk?!Nem ismertek annyira,ha valaki ismeri is,akkor a legtöbb ember az 1D által ismeri meg Őket,mert ugye van köze például Perrienek is Zaynhez....
2012. november 04. 15:50
Én mindkét bandát szeretem, bár az tény, hogyha a 1D nem lenne sokkal kevesebben ismernék őket, pedig tényleg nagyon jók *-*
2012. november 04. 15:51
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline |
szerintem soha nem lesznek olyan sikeresek mint a one direction
2012. november 04. 15:55
Diana_foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 182696 offline |
harry.styles98 teljesen egyetértek veled! One Diretcion a legjobb!
2012. november 04. 15:58
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
a One Direction-t sosem éri utol egyik banda sem
1D forever <3
1D forever <3
2012. november 04. 15:58
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Igen, igaz, hogy a Little Mix nem híresebb, mint a Vandájreksön, az viszont biztos, hogy százszor tehetségesebbek! Úgyhogy szerintem nem járnának jól vele, ha olyanok lennének, mint ők. "Hatalmas megtiszteltetés, hogy hozzájuk hasonlítanak minket". Szerintem viszont gáz, most nem azért. Ne hasonlítgassa senki a Little Mix-et a 1D-hez, mert egyáltalán nem ugyanaz a színvonal! Nem mindegy, hogy 4 tehetséges lány énekel, vagy 5 tehetségtelen lány.
2012. november 04. 16:04
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Tetszik, ahogy dobálózunk ezekkel a banda nevekkel.XD A vándájreksön azért tart ott ahol tart, mert a rajongók többsége bebirkult tinip*csákból áll, akik azt hiszik, hogy a plátói szerelmük igaz szerelem. A litlömiksztől meg megint nem estem hasra, sőt csakhogy ne csak üres szavakkal dobálózzak a DNA-en kívül még három számukat meghallgattam, és őszintén? Egy kalap tré ez is. Nem lennék fent Starityn gyerekek azt sem tudnám, hogy mi az a vájdájreksön vagy litlömiksz. Számomra hihetetlen, hogy ezeket az igénytelen sz*rokat hallgatjátok, amiket a legjobb jóindulattal sem lehet zenének nevezni. Ez a lánybanda ugyanolyan tömegcucc. Nincsen egyediség a zenéjükben. Nekem inkább nem is a Spice Girls jutott az eszembe, hanem a The Sats lányok, akik azért tudtak is valamit, az egy dolog, hogy most már ők is tucattá váltak.
Nevetséges az, hogy egy teljesen nulla leánybanda kijelenti, hogy ők ugyanolyanok akarnak lenni, mint a vándájreksön. Miért? Mert a világ szeme láttára bekerültek egy tehetségkutató műsorba. Röhejes az egész, komolyan!XD Nem valami nagy életcél: olyannak lenni, mint a vándájreksön. Gratulálok nekik teljes szívemből, hogy csupán csak ezt a célt kívánják megugrani. Tucatot játszanak ezek is, esélytelen. Megmaradnak egynyári slágeres lánypopbandának és cső, el fognak tűnni a terítékről, amit őszintén szólva nem is bánok. Unom, hogy mindenhol szemétbe botlom, a minőségi zenék pedig sehol sincsenek.
Nevetséges az, hogy egy teljesen nulla leánybanda kijelenti, hogy ők ugyanolyanok akarnak lenni, mint a vándájreksön. Miért? Mert a világ szeme láttára bekerültek egy tehetségkutató műsorba. Röhejes az egész, komolyan!XD Nem valami nagy életcél: olyannak lenni, mint a vándájreksön. Gratulálok nekik teljes szívemből, hogy csupán csak ezt a célt kívánják megugrani. Tucatot játszanak ezek is, esélytelen. Megmaradnak egynyári slágeres lánypopbandának és cső, el fognak tűnni a terítékről, amit őszintén szólva nem is bánok. Unom, hogy mindenhol szemétbe botlom, a minőségi zenék pedig sehol sincsenek.
2012. november 04. 16:07
Olyan sikeresek,mint a One Direction sose lesznek.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.